NORDFRONT Martin Saxlind summerar Nordfronts verksamhet i april.

April månad inleddes som sig bör med ett skämt. Istället för att vara roliga gick vi i år in för att lura så många läsare som möjligt. Skämtet blev således att EU stängt ner Nordfront.se, vilket ligger väldigt mycket i tiden med tanke på all politisk censur.

Många läsare gick också på skämtet och blev arga. Som jag skrev i den förklarande artikeln bör man se skämtet som en övning. Liknande saker kan komma att hända i framtiden och alla bör redan nu fundera på olika metoder för att komma åt censurerad information.

Inhemsk och utländsk politik

Ute i Europa hölls tre viktiga val i april. I Serbien vann den sittande presidenten Aleksandar Vucic presidentvalet och i Ungern vann Viktor Orbáns regeringskoalition parlamentsvalet, båda är i jämförelse med andra europeiska statschefer mer diplomatiskt inställda mot Ryssland. I Frankrike blev Marine Le Pen öppet motarbetad av EU och förlorade sedan den andra omgången av presidentvalet.

Hemma i Sverige har tjatet om Nato-frågan fortsatt, med anledning av Ukraina-kriget, och en konsensus för Nato-medlemskap har byggts upp hos riksdagspartierna. Bara Vänsterpartiet och Miljöpartiet gör lite försiktigt motstånd medan övriga partier inte ens verkar tycka att denna ödesfråga är något folket borde få säga sitt om i en folkomröstning.

Vad politikerna egentligen säger nu är att de har byggt ett svagt samhälle som inte längre kan försvara sig självt. Det här är något patrioter varnat för länge. Varför skulle den svenska majoritetsbefolkningen som behandlas som skit av våra politiker vilja försvara dagens svenska stat? Varför skulle utomeuropéer som övergett sina egna hemländer vilja försvara Sverige? Nyamko Sabunis politiska fall blev att hon inte förstod att hennes jobb som politiker är att likt Ukrainas judiske president skådespela som stridbar patriot. Istället erkände hon att hon skulle fly vidare till Norge ifall ryska soldater skulle invadera Sverige, vilket ledde till starka reaktioner i den svensk pressen som kräver att alla sluter upp i deras krigshets mot Ryssland.

Dagens Sverige är ett sjukt och splittrat land. Dansken Rasmus Paludan, vad man än tycker om honom, lyckades också belysa detta med sina koranbränningar förra månaden. Inbördeskrigsliknande scener utspelade sig när ”socioekonomiskt utsatta” personer från ”utanförskapsområden” – vad vi på Nordfront brukar kalla rasfrämlingar – gick till attack mot polisen. Det finns uppenbarligen tre parter i den här konflikten: Paludan, polisen och invandrarna. Jag hejar på ingen av dem, men hoppas att spektaklet åtminstone får fler svenskar att vakna.

Gruvhålsafghaner, skoltoalettssyrier och syndikalistpedofiler

Den mångkulturella kulturberikningen fortsätter också genom mer småskaliga och personliga brott. Nordfront skrev förra månaden både om gruvhålsafghanen i Norberg och skoltoalettssyriern på Withalaskolan.

Sunkigaste människan i april blev ändå den svenske syndikalisten Jonas Linde som tack vare Dumpen.se kom ut som pedofil .

Elon Musk tar strid för yttrandefriheten

Den stora internationella nyheten i april blev Elon Musks köp av Twitter. Än så länge har vi inte sett konsekvenserna av detta, men som jag redan skrivit kostar jag på mig att vara lite optimistisk här. Det vänsterliberala hyckleriet som redan uppstått har också varit roligt att se. När Twitter censurerade nationalister och andra dissidenter hette det att ”Twitter är ett privat företag och får göra vad de vill”, nu när Twitter fortfarande är ett privat företag är det dock problematiskt att det företaget inte tar ansvar för vilka åsikter som sprids på deras plattform.

Det kan kännas lite impotent att gång på gång påpeka att våra fiender hycklar när de oftast på det stora hela kommer undan med det utan några betydande förluster. Vita människor är dock i jämförelse med andra folkslag väldigt moraliskt principfasta, så för varje gång våra fiender tappar masken vaknar några folkkamrater upp och över tid förlorar systemet på att dess företrädares trovärdighet hela tiden sjunker som en sten i vattnet.

Rekommenderad läsning

Arbetsmoral

Vad innebär egentligen Natos artikel 5?

Myndighet försöker släta över The Great Reset i ny rapport

Jude avslöjad som hycklare när Elon Musk köpte Twitter