DALARNA. I lördags intervjuade tidningen Nya Tider Motståndsrörelsens Pär Öberg och Pär Sjögren. Intervjun kretsade kring partibildningen, platserna i kommunfullmäktige och organisationens roll i framtiden med tanke på partibildningen.

Sanna Hill och Vávra Suk från Nya Tider intervjuade i lördags Motståndsrörelsens Pär Öberg och Pär Sjögren. Många frågor handlade om partiet och organisationens roll i framtiden. Dessutom ställdes frågan om vad det är som skiljer Motståndsrörelsen från Sverigedemokraterna (SD) och varför det inte är tillräckligt med ett parti som SD.

En del frågor handlade om de platser i kommunfullmäktige som Motståndsrörelsen, genom SD-mandat, har i två kommuner i Dalarna. Öberg sitter på ett mandat i Ludvika kommun och Sjögren sitter som reserv i Borlänge kommun.

Under veckan avslöjades det att Nordiska motståndsrörelsens ansökan om att bli registrerat som parti har godkänts av Valmyndigheten. Partiprogrammet kommer att bli offentligt i höst i samband med Nordendagarna.

Nya Tider är en invandringskritisk tidning som skriver om ämnen som tystas ner av etablerade och regimtrogna medier. De är dessutom den enda tidningen av sitt slag som erhåller statligt presstöd.

För att inte missa intervjun med Öberg och Sjögren kan man teckna en prenumeration på Nya Tider. En prenumeration på Nya Tider ska utslaget per vecka kunna kosta bara 11 kr i veckan.


  • Publicerad:
    2015-07-19 23:55