SVERIGEDEMOKRATERNA. Ett e-post meddelande cirkulerar just nu på Internet där författaren menar att Sverigedemokraterna utesluter honom för att han länkat till nättidningen Nationell.nu.

sverigedemokraterna

Författaren till meddelandet säger sig vara en före detta sverigedemokrat som länkade till en artikel på Nationell.nu för att påvisa det judiska inflytandet över amerikansk politik. Länken skickades till SD:s Rickard Jomshof som inte gillade vad han läste utan istället valde att utesluta medlemmen.

Medlemmen valde då att i ett e-post till andra medlemmar i Sverigedemokraterna göra dessa uppmärksamma på hur partiet blir allt mer sionistiskt och gör sig av med personer kritiska mot judar och sionism.

Såhär skriver den före detta medlemmen (Observera att meddelandets äkthet inte är verifierad):

Jag fick i onsdags (8/4) ett brev om uteslutning för att jag hänvisat Rickard Jomshof till hemsidan nationell.nu angående judars inflytande i amerikansk politik.

Vem är jag?

En 68-årig etnisk svensk man vars anförvanter kan spåras tillbaks till 1750, Södermalm, Stockholm. Min haplogrupp är I2 vilket betyder att mina tidigare anförvanter sannolikt bebodde Doggerland innan det översvämmades och då blev Doggers bankar. Sverige är mitt och mina landsmäns land – i Sverige skall svenskar bestämma.

Vidare är jag fil lic i matematisk statistik och har bland annat arbetet med försäkring på LFAB, dekryptering på FRA, samhällsstatistik på SCB, programmering på Ericsson och som lärare i statistik och matematik på flera högskolor och universitet, för att bara nämna några av mina professionella verksamheter.

Min politiska bana började i KFML som sedan ombildades till SKP (Sveriges Kommunistisk Parti) ett parti som jag till slut lämnade. Anledningen härtill var att det blev viktigare att spela gitarr än att bry sig om människor – det vill säga att bedriva verksamhet i fackföreningar och hyresgästföreningar.

I Sverige är kunskapen om sionismen förskräckligt låg – näst intill obefintlig. Detta av den enkla anledningen att svensk press och media kontrolleras av, gentemot svenskar, fientliga folkgrupper. I Sverige är så gott som all media kontrollerad av den judiska folkgruppen antingen via direkt ägande, som Bonnier och Hjörne, eller via chefredaktörer som Wolodarski, Mattsson och Greider.

I Sverigedemokraterna har det skapats ett sionistiskt kotteri runt Mattias Karlsson i form av Kent, Paula, Björn, Rickard mfl. Varför finner jag det nödvändigt att påpeka detta? Det har att göra med hur sionister beter sig när de får makt – ett beteende vi nu ser ett ypperligt exempel på i SD.

Av Solzjenitsyn kan vi lära att de judar som genomförde den judiska statskuppen, som mer är känt under namnet ryska revolutionen, iscensatte folkmord på ryssar. Mer känt som ”Gulag Archepilago”. Speciellt hans sista verk ”200 år tillsammans”, som finns översatt till tyska (Zweihundert Jahre zusammen) och franska men bara delvis till engelska: Adam’s Blog, finns mycket information om Ryssland och judarna.

Vi skall ej heller glömma Holomodor som var en medveten genomförd svält av Ukrainarna. För dessa handlingar var den polske juden Genrich Yagoda politiskt ansvarig, 5-7-10 miljoner (buden är många) människor svalt ihjäl på grund av Yagodas beslut.

När andra världskriget var över sattes miljoner tyskar i koncentrationsläger av de allierade. Militärer som civila, män som kvinnor, barn som gamla. I dessa koncentrationsläger för tyskar dog mer än 12 miljoner på grund av svält, sjukdomar och tortyr. Detta skede efter kriget! Detta skede när det var fred!

Judinnan Madeleine Albright tycker att 500 000 döda Irakiska barn var det värt, intervju med Madeleine Albright, för att straffa Saddam Hussein. För något som han inte gjort – massproduktion av massförstörelsevapen.

Studium av Torah och Talmud visar på en aldrig sinande ström av uppmaningar om folkmord på alla andra utom judarna. Detta är den trista sanningen om denna folkgrupp eller skall vi kalla dem stam. Vidare är den judiska kriminaliteten allomfattande: Vart du än dig i världen vänder – Judar kriminalitet antänder. Det må vara Meyer Lansky (USA, prostitution, knark), Aaron Lopez (USA, slavar), Sasson (England, slavar, opium), Rothschild (Tyskland, bank) osv.

Det är också därför judarna historiskt har utvisats från det ena samhället efter det andra. Denna folkgrupp styrs av kriminella. På ren svenska så uppfostras de flesta judar till att inte vara snälla. Något som Jimmy Åkesson hävdar att hans uppfostran, den svenska uppfostran, gick ut på.

Mycket av min kunskap kommer från hemsidan kaosbalagan och dess länkar. Den innehåller förvisso några märkliga fel men är i huvudsak korrekt och den ger mängder av referenser via länkar.
Varför nu?

Man kan fråga sig varför den sionistiska klicken i SD just nu sätter igång med storskaliga utrensningar av medlemmar som söker sanningen och som söker förstå varför världen befinner sig i kaos. Den mest troliga anledningen är att det går för bra för SD. Man kan därför sannolikt hamna i den situationen att man måste bevisa sin trovärdighet – genom att sätta omedelbart stopp för invällningen av människor som lever på svenskarnas bekostnad. Ett sådant stopp skulle strida mot Peningväxlarnas intressen ty invällningen skuldsätter svenskarna lika mycket som ett regelrätt krig.

Man kan helt enkelt ha fått direkt/indirekt order, från sina bidragsgivare, om att inte hamna i en sådan situation, ty det finns fortfarande mycket rikedom att suga ut från Sverige. Rikedom som våra förfäder, svenskarna, har skapat. För att förstå bakgrunden till skuldsättningen föreslår jag läsning av avsnittet bank i kaosbalagan. Det innehåller inget nytt, många har skrivit om banker, vad som är nytt är att den på svenska förklarar vad som är på gång.
Vart går SD?

Det tysta folkmordet på svenskar fortgår i en ökande takt och då väljer Mattias Karlsson att försöka splittra partiet. Ställ er frågan varför?

Detta är förräderi och det medför att jag framgent kommer arbeta för att han och likasinnade ej skall få inneha någon betald/obetald förtroendepost i partiet. Observera jag förespråkar inte uteslutning! Ty även den blinda hönan kan hitta guldkorn och jag är inte ett barn.

De av er som hoppas på Jimmy bör nog sluta hoppas. Jag har själv nyligen råkat ut för samma mentala sjukdom som Jimmy har. Det tog mig närmare tre år att bli frisk. Jag kunde därför känslomässigt, i detalj, tolka varje minspel i hans ansikte och kan bara konstatera att sex månader är långtifrån tillräckligt – även för en ungdom.

Ni som gillar Jimmy skall veta att Mattias Karlssons agerande skadar Jimmy mycket och förlänger tillfrisknandet rejält. Är det vad Mattias Karlsson är ute efter? Om han kan hålla sig kvar i ledningen, över ett val, kan han sannolikt också ta över partiledarposten. Är det vad medlemmarna vill?

Detta brev har gått ut till alla de SD/SDU-medlemmar jag känner till. Så länge som partistyrelsen inte gett tillstånd till annat håller jag mina inlägg internt. Men ni som får detta brev uppmanas att sprida det till så många medlemmar som möjlig. En del kommer då får dubbla upplagor men det kan de kanske stå ut med.

Svenskar i alla län förena er!

Källa:
Flashback – William Hahne, Gustav Kasselstrand m fl hotas av uteslutning ur SD efter konflikt


  • Publicerad:
    2015-04-14 19:33