Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#146: Allt om Iran och martyren Soleimani SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-01-05
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll i Radio Nordfront gästar iraniern Shahrokh Razavi för att diskutera allt som händer i Iran och martyren Qassem Soleimani.

Veckans stora händelse är att den iranske generalen Qassem Soleimani dödades i ett amerikanskt terrordåd i Bagdad. Soleimani var i den irakiska huvudstaden för att träffa ledare för de irakiska miliser som han samarbetat med när han besegrade terrorsekten Islamiska staten.

Soleimani var en älskad man, inte bara i Iran utan bland antisionistiska krafter i hela Mellanöstern. Under veckan har han sörjts i både Iran och Irak, samtidigt som spänningarna i närområdet har ökat drastiskt.

Men vem var egentligen Qassem Soleimani och vilka konsekvenser kan hans död få? För att ta reda på detta gästas Radio Nordfront ikväll av fackföreningsmannen och iraniern Shahrokh Razavi.

I kvällens nyhetssvep kommer man även att diskutera bland annat:

Veckans RN-bilder:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på det senaste från Nordisk Radios Open Mic, där Simon Holmqvist deltar och diskuterar black metal:

Eller läs på mer om Mellanöstern och lönnmordet på Soleimani:

Mosaiken Mellanöstern – Nordfront reder ut sörjan

Kaos i Mellanöstern – ZOG på krigsstigen

Qassem Soleimani — en modern martyr i undergångskriget mot globalismen

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#146: Allt om Iran och martyren Soleimani SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-01-05 15:15