TERRORISM. Enligt overifierade uppgifter har Islamska staten smugglat in tusentals terrorister i Europa i samband med den massiva invandringen som pågår just nu.

lop_isis_jsil_israel

Islamska staten har tidigare pekats ut som en organisation som medvetet skapats och understötts av bland andra USA och Israel i syfte att kunna skrämma världen och fortsätta kriga mot vad man pekar ut som diktaturer i Mellanöstern.

Enligt en syrisk människosmugglare har man lyckats att ta in över 4000 islamister till Europa, något man har lyckats med genom att gömma dem i den enorma invandringsvågen. ”Bara vänta”, lyder mannens förvarning.

Den syriska människosmugglaren uppges vara bland de första att lämna liknande uppgifter och han ska ha blivit intervjuad av den amerikanska nyhetssidan BuzzFeed. Han ska vidare ha sagt att det är genom den dåligt övervakade Turkiska gränsen som terroristerna tillsammans med civilister tar sig till Europa, med rika länder som mål.

Majoriteten av islamisterna uppges ta sig till Tyskland och Sverige för att återförenas med släktingar och vänta som sovande celler.

”Jag fraktar några soldater som vill besöka sina familjer… Andra väntar bara i Europa för att vara redo”, säger en annan människosmugglare från Turkiet.

Källa:
’Just wait…’ Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe


  • Publicerad:
    2015-09-08 17:15