GÖTEBORG. Nätverket Soldiers of Odin drabbade samman med en grupp människor på Masthuggstorget inatt. Åtta polispatruller och två ambulanser tillkallades till platsen.

Vid halv tvåtiden natten mot söndagen larmades polisen till Masthuggstorget i Göteborg. Nätverket Soldiers of Odin hade drabbat samman med en grupp människor och det var mycket folk på platsen och väldigt rörigt, enligt polisen.

— Det har kommit in väldigt många vittnesmål och det är svårt att reda ut vad som var upprinnelsen till bråket. Det är alltid motstridiga uppgifter i den här typen av situationer, säger Christer Fuxborg vid polisen.

Hur många som var inblandade i bråket på Massthuggstorget är oklart men enligt uppgifter från både polis och media ska ska batonger och pepparspray ha använts i bråket. Även fem anmälningar ska ha gjorts från personer ur Soldiers of Odin. Uppgifterna säger också att åtminstone en person ur nätverket ska ha förts med ambulans till sjukhuset på grund av sina skador som denne ådrog sig i bråket.

Källa:
Soldiers of Odin i slagsmål i centrala Göteborg


  • Publicerad:
    2016-04-03 20:00