MASSINVANDRINGEN. I Stockholm hålls en manifestation där främlingar protesterar mot vad de menar är ”orättvis behandling” i och med den nya asyllagen. Bland de protesterande främlingarna återfinns Bazeem Azazi som hoppas på flyktingstatus och en svensk pojkvän.

Den svenskfientliga organisationen Refugees Welkome bjuder klagande invandrare på choklad i Stockholm där en manifestations hålls för att protestera mot den nya ”skärpta” asyllagen. Sverige framstår inte längre som det drömland som asylsökande främlingar från Syrien hade förväntat sig. De menar att tillfälliga uppehållstillstånd är en katastrof.

En av de protesterande främlingarna är Bazeem Azazi som tog sig in i landet i oktober föregående år. Azazi uppges ha flytt från Syrien redan 2010 och ska enligt egen uppgift ha varit fängslad under en tid i sitt hemland. Om Azazi lyckas knipa åt sig så kallad flyktingstatus, skulle han få ett uppehållstillstånd som sträcker sig till tre år istället för tretton månader, vilket gäller de flesta andra syrier. Det skäl som den syriske främlingen uppger för att få asyl i Sverige är att han är bög.

Bazeem Azazi har tagit sig till Sverige i förhoppning om att ”bli svensk”, skaffa en svensk pojkvän och gå på gatan och se feminin ut.

— Jag älskar Sverige. Jag vill bli svensk och ha en svensk pojkvän. Kunna känna friheten, gå på gatan och se feminin ut. Jag vill bara känna mig trygg, säger den syrianske homomannen Azazi.

De protesterande främlingarna planerar att fortsätta sin ockupation av Mynttorget i Gamla stan i Stockholm till och med onsdag. Nordfront har tidigare rapporterat om att homolobbyn RFSU anser att Migrationsverket saknar ”kompetens” rörande HBTQ-frågor och att det försvårar för sexuellt avvikande främlingar att få igenom sina krav på asyl i landet.

Källa:
”Kom hit för frihet och rättvisa – nu är jag orolig”


  • Publicerad:
    2016-08-07 17:45