Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

JUDEN: “Jag kommer våldta dig som jag våldtar min dotter”

BROTT. Howard Rubin som var juden George Soros högra hand mellan 2008 – 2015 anklagas nu av ännu fler blonda kvinnor för våldtäkter, misshandlar och depraverade sexuella akter mot deras vilja.

“We are Sthlm” – sexuella övergrepp ska byggas bort

STOCKHOLM. Nu tas det ytterligare “krafttag” för att motverka sexuella övergrepp under ungdomsfestivalen ”We are Sthlm” i Kungsträdgården. Hela festivalområdet markeras tydligare, och designas om för att bygga bort platser där övergrepp kan genomföras. Nordfront har tidigare skrivit om att ungdomsfestivalen “We are Sthlm” kommer att kameraövervakas efter fjolårets festival som drabbades av ett flertal […]

Kvinna antastad av blottare i Lerum

LERUM.När en kvinna gick vid tågstationen i Lerum ska en okänd man ha tafsat på hennes bröst och rumpa. Sedan började han skrika obsceniteter medan han visade sitt kön för henne.

Putte i Parken intar nästa stad – Sexuella ofredanden följer med

MÅNGKULTUR. I helgen arrangerades den kringflyttande gratisfestivalen Putte i Parken i dalastaden Leksand. Hittills har det anmälts fyra fall av sexuella ofredanden och polischefen Mats Lagerblad menar att det är fullt normalt.

Artisten Marit Bergman skyller våldtäktsepidemin på “män”

SVERIGE. Problemet med alla sexuella övergrepp runt om på festivalerna i Sverige beror på att ”män tycker sig ha rätt till kvinnors kroppar”, anser artisten Marit Bergman.

Våldtäkterna fortsätter på festivalerna

SVERIGE. Våldtäkterna fortsätter att skölja över festivalsommaren. Förutom Peace & Love i Borlänge har även Power Big Meet i Västerås drabbats. Även fall av sexuellt ofredande har anmälts.

Brittiskt band bojkottar svensk festival efter sexövergrepp

SVERIGE. Mumford & Sons gjorde succé på Bråvalla festival i helgen. Nu har bandet dock meddelat att de kommer att bojkotta festivalen i framtiden med tanke på alla sexuella övergrepp och kommer inte återvända för än de blivit försäkrade att åtgärder vidtagits för att stoppa övergreppen.

Två asylsökare tvingade in högstadieflickor i hiss och förgrep sig på dem!

KUNGÄLV. I Kungälv utanför Göteborg verkar två flickor ha tvingats in i en hiss och ha blivit sexuellt ofredade av två invandrare.

Stockholms stad har vetat om sexbrotten under en längre tid

STOCKHOLM. Ganska nyligen framkom det att Polisen har mörklagt sexuella övergrepp som har begåtts av invandrare på festivalen ”We are Sthlm” under två års tid. Nu har det även framkommit att Stockholms stad har varit medvetna om övergreppen under flera år men har låtit bli att göra något åt saken för att ”skydda” festivalens rykte.

Nyheter Idag: DN mörkade själva nyheten om sexövergreppen i Stockholm

MEDIA. DN kritiserade idag polisen för att de mörklagt sexövergreppen som invandrare utsatte unga flickor för på ungdomsfestivalen ”We are Sthlm” 2014 och 2015. Nu menar Nyheter Idag att DN själva mörkat nyheten tidigare då de fick information om övergreppen redan förra året. Ett inspelat telefonsamtal från en journalist visar också att DN fick upp intresset för nyheten efter sexattacken i Köln.

Polisen: Vi mörklägger invandrarbrott för att motarbeta SD!

SKANDAL. DN har idag avslöjat att polisen mörklagt sexövergrepp som invandrare begått två år i rad på en ungdomsfestival i Stockholm. Polisen erkänner nu att man mörkar invandrarbrottslighet för att motarbeta Sverigedemokraterna.

Lärare misstänks ha utnyttjat 115 barn sexuellt

NORGE. En musiklärare i Norge är misstänkt för att ha begått sexuella övergrepp på 115 barn runt om i hela landet.