INSÄNDARE. Johan Persson skriver här om Bechir Rabani och hur hans liv kan ge svenska folket vissa insikter om vår politiska kamp.

Under fredagen möttes vi av nyheten att Bechir Rabani avlidit. Det är givetvis en stor sorg för hans familj och vänner att denna unga man ryckts från dem vid 33 års ålder. Det är också en stor sorg för Sverige, såväl för svenskar som för invandrare. Genom sitt arbete så påminde Bechir oss svenskar om att det inte är invandrarna per se som är det svenska folkets fiende utan de som organiserat massinvandringen och som dragit en otalig mängd andra plågor över vårt folk – och även över Bechirs.

Från minnesstunden av Bachir på Gustav Adolf torg i Göteborg.

Precis som köpmannen är en tredje part som står mellan konsument och producent så står media mellan världens händelseutveckling och folket. Massmedia anser inte sin roll vara nyhetsrapportering utan nyhetsmanipulering. Vad massmedian lyckats manipulera fram är ett samhälle i vilket kvinnor inte kan gå trygga på gatorna. Man frågar sig om de gör det enbart för pengarna, för att eliten betalar för det? Våldtäktsmedia har de senaste månaderna visat att de propagerar för ett samhälle som leder till massvåldtäkter av svenska kvinnor samtidigt som de själva ägnar sig åt våldtäkt. Den som hyser en sjuklig samhällsmoral hyser även en sjuk personmoral och vice versa.

Alex ”Gutmenschen” Bengtsson.

Såväl frimurarna som Västvärldens herrar begagnar trianglar i sina symboler. Det är inte utan orsak som maktens symbol är en triangel. En triangel är en perfekt symbol för hur makten, i topp, manipulerar två sidor i botten mot varandra. SVT ger lysande exempel på hur denna metodik fungerar. Som julvärd 2015 använde de sig av Gina Dirawi, en kvinna med muslimska rötter från Levanten. Att ha henne som julvärd var inte bara ett sätt att förnedra det svenska folket och vår kanske viktigaste högtid utan väcker givetvis också svenskars agg mot invandrare. Muslimer har aldrig sagt att de vill se en kvinna från Mellanöstern som julvärd i SVT, utan det är SVT som utnyttjar Gina för sin perversa agenda. Massmedian kan alltid hitta mediakåta människor att lyfta fram för att göra det smutsiga arbete de vill nyttja dem till. I motsatt håll så hetsar SVT ständigt mot Motståndsrörelsen och försöker piska upp invandrare mot oss. Hade somalier stått och slungat sten den 30 september om inte för SVT:s hatpropaganda? Vad gäller den 30 september så ska vi ha i åtanke att det varken var motdemonstrerande svenskar eller invandrare som satte stopp för demonstrationen, utan maktens lydhundar, på order av en viss minoritet.

Det finns inte någon organiserad muslimsk rörelse i Sverige, trots att SVT försökt skapa en sådan genom att lyfta upp skämtet Rashid Musa till talesperson för muslimer. Men Musa, i likhet med Stefan Löfven, är varken fysiskt eller moraliskt tilltalande och det finns ingen som vill låta sig representeras av honom, hur gärna SVT än vill lyfta fram denna man som retar gallfeber på alla som ser honom. Måhända att det finns en svagt organiserad salafism i Sverige, om så är fallet beror det på att Gulfstaternas ledare tillåts bygga moskéer för sin radikala form av islam i vårt land.

Dagens etablissemang, alltifrån de stamfränder som mycket väl vet vad de gör ned till nyttiga idioter inom journalistik och identitetsvänstern, ägnar sig åt att skydda ett system av evigt kaos och konflikt. De skyddar en grym och kallblodig liten grupp, en grupp som definierar sig genom sin ras och som härskar över större delen av världen. Denna internationella klick gör allt från att handla med Afrikas blodiga diamanter, spekulera i Venezuelas valuta, kraschar USA:s börs vid för dem gynnsamma tidpunkter och försöker förvandla Europa till ett Brasilien. Brasilien är för övrigt ett land som utmärker sig genom sin enorma ekonomiska ojämlikhet och korruption. Ett land med ett folkmyller utan gemenskap är ett smörgåsbord för en liten men välorganiserad och rasistisk grupp.

Den 5 oktober i år arresterades presidenten i brasilianska olympiska kommittén (((Carlos Nuzman))) i samband med en mutskandal.

Vänsterhögerskalan är sedan länge inaktuell. Dagens politiska skala utgörs av nationalister mot globalister, eller nationer mot imperiet. Nationella över hela Europa slåss för våra folks fortsatta existens. Om nationella kom till makten och befriade oss från globalisternas sjuka agenda skulle det inte bara få stopp på folkmordet genom massinvandring här i Europa utan även få slut på globalisternas eviga krig i Mellanöstern. Detta visste Bechir Rabani mycket väl, vilket klart framgick av hans intervju i Radio Nordfront.

Tycka vad man vill om Kadaffi, han flydde i alla fall inte till någon Gulfstat med sina pengar, utan likt en hedersman stannade han hellre i sitt land, trots att han där mötte döden.

Globalisterna använder sig av identitetspolitiken för att slå ut triangelns två undre hörn mot varandra. De försöker vända kvinnor mot män, invandrare mot svenskar, fattiga mot rika, homosexuella mot heterosexuella, centerpartister mot moderater och så vidare. Identitetspolitik är en maktens rökridå som avser att lura vänsterfolk att det sker en förändring när allt förblir sig likt. Vänstern i USA trodde att det skulle ske en förändring när Obama blev president, han klarade inte ens av att stänga ner Guantanamo Bay. Vänsterideologer påstår att fler kvinnor i styrelser skulle förändra politiken, eller att fler invandrare i riksdagen skulle göra susen. Men är det en sann förändring om en byggherre tar in sin dotter i en styrelse istället för sin son? Eller att en lydig iranier från Östermalm kommer in i riksdagen istället för en lydig svensk från Östermalm? Om man vet vilka det är som besitter makten, och att det inte är något löst konglomerat av vanliga svenska män, utan en grupp som hatar den svenske mannen, då blir det också uppenbart att identitetspolitik följer de gamla ledorden söndra och härska.

Gammelkommunisterna är förvisso inga vänner av identitetspolitik. Däremot av klasskampen, vilket även det är en falsk dikotomi, man är ingen parasit för att man driver ett företag, tvärtom.

Enligt marxistisk teori definieras ens klass utifrån det man producerar, därav deras tal om arbetare mot kapitalister och så vidare. Marx själv hade blivit vansinnig av att höra folk säga att det innebar en förändring att lyfta fram en advokatkvinna istället för en advokatman. En av ironierna i identitetspolitiken är att det strider helt mot marxistisk teori, och det är vi nationalsocialister som får försöka förklara detta för en vänster som vägrar lyssna.

Genom sitt förvirrade ställningstagande så beskyddar alltså ”antirasister” och feminister ett system i vilket den grupp som utgör över hälften av USA:s miljardärer härskar över och förtrycker folk av annan ras. Denna omhuldade grupp är så rasistisk att den överlevt årtusenden av existens i andras länder utan att blandas upp. Det ska jämföras med hur svenskar blandades upp på en eller två generationer då vi massemigrerade till USA. Vi kan knappt ens föreställa oss hur stark deras rasism är och vidrigt nog beskyddas de av folk som kallar oss för rasister! I dagens mångetniska Sverige kan man ibland önska att svenskar vore mer xenofoba och att vi höll oss för oss själva, men så är inte verkligheten och vår enda chans till överlevnad ligger just i att vi lyckas återta makten i landet så att vi kan skydda vårt folk på en nationell nivå.

För varje dag som går sker fler och fler övergrepp mot svenskar och en rättmätig vrede växer hos våra män och kvinnor. I denna tid av växande ilska måste vi minnas att trots att vi lider av invandringen så är det grundorsaken som måste stävjas. Det är lätt att glömma att det inte är muslimer som organiserat massinvandringen och inte heller muslimer som styr Västerlandet, varken monetärt eller politiskt – om det nu är någon skillnad på det monetära och det politiska systemet idag. Det enda sättet att bekämpa invandringens negativa konsekvenser är att bekämpa roten till massinvandringen och det kan endast den som har makten göra. Invandrarbrottsligheten är förjävlig, men den existerar därför att makten tillåter den. Männen på toppen av triangeln vill ingenting hellre än att se svenskar och invandrare slåss mot varandra, så att vi inte ser manipulatören. Och när de ser brottsligheten breda ut sig gläds de åt att kunna utöka polisstaten.

Svenska polisen ska visst få pröva elpistoler, förmodligen blir motståndsmän ”försöksdjuren”.

Låt mig avsluta med en referens till Nya Testamentet för att belysa den rådande elitens djupt satanistiska världsbild. I Matteus-evangeliet 4:8 står det om när Satan försökte fresta Jesus: ”Nu tog djävulen honom upp på ett mycket högt berg och visade honom alla riken i världen och deras härlighet och sade: ’Allt detta skall jag ge dig om du faller ner och tillber mig.'”

Även om man likt jag själv inte är kristen så kan denna lilla paragraf tala till oss. För medan Jesus bad Satan gå sin väg så har vår fiende världsherraväldet som slutmål, och de ger sig inte förrän de segrat eller nedkämpats.

Till Bechirs minne, låt oss stå enade och slå uppåt!

/Johan Persson

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2017-12-18 15:00