Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Gula västarna – på barrikadens krön

REPORTAGE. Nordfronts Johan Persson skriver här om sitt besök i Frankrike tidigare i år.

WEBBTV: Intervju med Alain Soral

INTERVJU. Nordfront TV intervjuar den franske dissidenten Alain Soral.

Den eviga banken

EKONOMI. Johan Persson lyfter i den här artikeln fram ett antal fakta som visar hur kontrollen över den globala ekonomin är koncentrerad till ett fåtal aktörers händer.

Libyen – del 3 av 3

LIBYEN. Johan Persson går i den här tredelade artikelserien igenom allt man behöver veta om Libyens historia. Del tre fokuserar på de fortsatta konflikterna i Libyen efter Kaddafis fall samt den politiska och demografiska situationen i grannländerna och Afrika i stort.

Libyen – del 2 av 3

LIBYEN. Johan Persson går i den här tredelade artikelserien igenom allt man behöver veta om Libyens historia. Del två fokuserar på panarabismen samt Muammar al-Kaddafi, dennes väg till makten och slutligen hans fall.

Libyen – del 1 av 3

LIBYEN. Johan Persson går i den här tredelade artikelserien igenom allt man behöver veta om Libyens historia; en historia som mynnar ut i den konflikt som nu pågår i landet efter Kaddafis död.

Informationskriget

KRÖNIKA. Johan Persson reflekterar i den här artikeln över dagens informationssamhälle.

The Revolutionary Phenotype av J F Gariépy

RECENSION. Johan Persson har läst Jean François Gariépys nya bok om farorna med genmanipulation av människor.

Före detta militärer berättar om det franska polisvåldet

UTRIKES. Johan Persson intervjuade två före detta militärer i Paris om polisens överdrivna våldsanvändning.

Gula västarna – en andra säsong?

KRÖNIKA. Johan Persson avslutar med denna krönika sin artikelserie om de gula västarnas uppror i Frankrike. Han drar också intressanta paralleller med Mynttorgetprotesterna i Sverige och det starka inflytandet från judisk lobbyism i Västeuropa.

Gula västarna – dramat fortsätter

KRÖNIKA. Dramat med de gula västarna fortsätter och Johan Persson berättar här om förra helgens demonstrationer. Och idag fortsätter demonstrationerna för femte helgen i rad.

Gula västarna – ett franskt drama

KRÖNIKA. Johan Persson gör en avslöjande granskning av den pågående krisen i Frankrike, dess bakgrund, fenomenet De gula västarna och de judiska intressen som styr president Emmanuel Macron.  

Frankrike överväger att utlysa katastroftillstånd

FRANKRIKE. President Macron överväger att bemöta de så kallade Gula västarnas protester mot honom med att utlysa katastroftillstånd.

Rötter del 9 – Västerut

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den sista artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 8 – Österut

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den åttonde artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 7 – Söderut

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den sjunde artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Betald för halva sanningen – genmäle till Proletären

INSÄNDARE. Johan Persson belyser i en polemisk artikel kommunisternas hyckleri och vägran att prata om den verkliga elefanten i rummet – den orkestrerade massinvandringens alltmer destruktiva effekter.

Rötter del 6 – Yamnaya

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den sjätte artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, Europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 5 – Patriarkala strukturer

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den femte artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, Europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 4 – Lingvistikens frukter

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den fjärde artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 3 – Evig ära

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den tredje artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 2 – Europeisk förhistoria

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den andra artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, Europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Rötter del 1 – Genetiskt släktskap

RASHISTORIA. Johan Persson presenterar här den första artikeln i en serie om nio artiklar om genetik, europeisk förhistoria och den ariska rasens utveckling.

Penningmakten

RECENSION. Johan Persson skriver här om boken Penningmakten som Arktos gav ut 2016.

INSÄNDARE: Israel – med rätt att döda

INSÄNDARE. Johan Persson skriver om Israels brutala massakrer palestinier, ”svensk” medias hyckleri och vikten av att kämpa för sitt folk.

Alain Soral åter i rätten för kritik av judisk makt i Frankrike

SAMHÄLLE. Johan Persson berättar i en gästkrönika om den franske nationalisten Alain Soral som i en pågående rättegång riskerar fängelsestraff och höga böter för att ha kritiserat judisk makt-inflytandet i dagens Frankrike.

Vadan denna kappvändning?

INSÄNDARE. Johan Persson skriver här om hur politikereliten nu har börjat vända kappan efter den judiska klagovinden som uppstod då judar i Sverige fick känna på mångkulturens baksidor.

Trianglar och dödsrunor

INSÄNDARE. Johan Persson skriver här om Bechir Rabani och hur hans liv kan ge svenska folket vissa insikter om vår politiska kamp.

Polismän: Sökte ni ert jobb för att beskydda folket eller för att skydda dess förtryckare?

INSÄNDARE. Johan Persson skriver i en insändare om den svenska polisens agerande som det tydligaste av exempel på att samhällskontraktet är brutet.

INSÄNDARE: Tro och tvivel i Göteborg

INSÄNDARE. Johan Persson berättar här om sina upplevelser under demonstrationen den 30 september i Göteborg.

Historierevisionism

HISTORIA. Johan Persson blickar i den här artikeln tillbaka på historiska händelser som behöver revideras och frågar sig vilka lögner om vår tid som kommer att berättas i framtiden om inte folket reser sig och återtar kontrollen över sitt öde.

Den tredje vägen

IDEOLOGI. Är kommunism och kapitalism det enda vi har att välja emellan? Johan Persson skriver om ”den tredje vägen” och hur den skiljer sig från dessa folkfientliga läror.

Ett försök till att förklara galenskapen

SAMHÄLLE. Johan Persson gör ett försök att nå in i den folkförrädarnas psyke och förklara den upp-och-nedvända värld vi lever i. Beror vår tids galenskap på att lumpna själar kommit till makten?

Nationalsocialism som antiextremism

INSÄNDARE. Johan Persson frågar sig om det verkligen är nationalsocialismen som är extrem ur ett historiskt perspektiv och frågar sig hur de övriga moderna ideologiernas förespråkare hade bemötts om de flyttats bakåt i tiden till en annan era än den nuvarande.