UTMANING. Klarar du Nordfronts trestegsprogram för att bli en bättre människa?

Är detta du, byggnadsarbetare? Dina överordnade säger att du är det.

Med anledning av den provokativt ställda rubriken vill jag först bara klargöra följande:

Alla normala män uppskattar denna del på kvinnans kropp och kanske framförallt det liv som i slutändan växer i livmodern efter det naturliga samspelet mellan man och kvinna. Att ha en är inte samma sak som att vara en och det är först och främst omanliga män, inte kvinnor, som förtjänar epitetet.

För det andra så vill jag understryka att jag i regel inte uttrycker mig på det sätt som jag gör i denna artikel. Att frossa i könsord är annars en paradgren för den så kallade vänstern och det är även mer vanligt förekommande i andra kulturer. Det är dock i sammanhanget påkallat att göra det just nu.

Byggnads – fitthattar som sviker svenska arbetare
Det är nämligen så att fackföreningen Byggnads själva har gått ut och refererat sig till ”pussyhats” (fitthattar) i en kampanj mot män och för att ”trotsa könsnormer”. Det ska visst vara ett led i någon bisarr kampanj mot Donald Trump, men vad Byggnads ledning egentligen säger är att de är…fittor. Och det är ju ungefär så vi ser på dem som säljer ut sig för att få tillhöra PK-eliten, även om vi kanske uttrycker det annorlunda.

Utspelet från Byggnads styrelse drar naturligtvis ett löjets skimmer även över förbundets medlemmar men även icke-anslutna byggnadsarbetare som kommer att förknippas med att vara lika stora ”fittor” som de i rosa ”pussyhats”. För hur ska vi andra veta om byggnadsarbetaren inte är en del av det förbund vars glatt referar till sig själva som kvinnliga underliv? Snarare förutsätter vi att så är fallet.

Byggnads styrelse i sina rosa ”pussyhats”

Detta är inte första gången som Byggnads agerar på detta sätt. Byggnads har exempelvis gått med i den homopolitiska paraden ”Pride” sedan 2007 och lanserat sig som det mest hbtq-vänliga fackförbundet.

Byggnads har även gjort andra politiska utspel som visar att man inte företräder svenska arbetare. Man samarbetar med den folkfientliga stiftelsen Expo, utesluter medlemmar som engagerar sig nationellt eller i Sverigedemokraterna på sin fritid samt utlyser strejker för att göra branschen mer mångkulturell – och därmed svenska byggnadsarbetare arbetslösa.

Är du själv en pussyhat?
Frågan är varför byggnadsarbetarna tillåter Byggnads härja runt – år efter år? Jag har själv arbetat på byggarbetsplatser och de män som jag då arbetade med var just män, som kunde stå på sig och ta även gå i konflikt med ledningen om det var påkallat. Men det var några år sedan nu och idag är jag inte lika säker. Kanske har byggnadsarbetarna blivit påverkade av åratal av hbtq-träning till den grav att de är fullständigt undergivna? I vilket fall som helst så kan ju Byggnads styrelse göra de mest sinnessjuka utspel utan att någon tycks protestera mot det.

Så frågan är alltså om gemene byggnadsarbetare är lika stor ”fitta” som de i Byggnads ledning? Det är detta vi ska ta reda på nu. Vi på Nordfront har tagit fram ett program i tre steg för alla landets byggnadsarbetare. Om du klarar testet visar du att du inte är du med Byggnads ledning.

1. Gå ur Byggnadsarbetarförbundet
Om inte Byggnads senaste utspel var tillräckligt, tänk då på att fackförbundet INTE representerar svenska arbetares intressen. Förutom att Byggnads lobbar för massinvandring så utlyser de även strejker för att främlingar ska ta över ditt jobb. I veckan meddelande LO, som Byggnads tillhör, att lönerna ska dumpas för att dessa främlingar ska in på arbetsmarknaden. Byggnads = diskriminering av svenska arbetare och dumpade löner.

Av Byggnads kommer du inte få någon hjälp om du inte själv är en ”fitta”, eller invandrare. Om du inte ställer upp på deras ”värdegrund” kommer du att sparkas ut. De som driver Byggnads struntar nämligen fullkomligt i svenska arbetare, de vill bara mjölka dig på pengar för att finansiera folkmordet på svenskar. LO är socialdemokratiskt, kom ihåg det.

Efter att du gått ur Byggnads så går du med i Akassan. Om konflikter uppstår mellan dig och arbetsgivaren kontaktar du istället Arbetsdomstolen. Det blir billigare för dig och du slipper stödja Byggnads.

2. Konfrontera din Byggnadsrepresentant på arbetsplatsen
Låt dig inte luras. Byggnads representant på din arbetsplats må kunna uppfattas som ”en schyst kille”, men han är likväl en representant för Byggnadsförbundet och allt vad det står för, oavsett vad ”hen” säger. Med andra ord arbetar din Byggnadsrepresentant för ett förbund som vill ersätta dig med främlingar och förmedla bilden av dig som ”fitta” för resten av befolkningen. Detta gäller oavsett om du är ansluten eller inte.

Då jag inte vill uppmana till uppvigling så kan jag väl i alla fall rekommendera att ni på arbetsplatsen verbalt konfronterar er Byggnadsrepresentant, fryser ut denne och på andra sätt sabotera Byggnads arbete på arbetsplatsen. Bara fantasin sätter gränser för vad ni kan åstadkomma. Ju fler Byggnadsrepresentanter som gråter ut till ledningen, desto jobbigare känner styrelsen att det blir att göra vansinniga PK-utspel, diskriminera svenskar och allt annat som de sysslar med. Det är ni som har makten – använd den!

3. Delta i Motståndsrörelsen 1 maj-demonstration
Det absolut bästa sättet att protestera mot Byggnads ledning är att, som Näste 5 uppmanat byggnadsarbetare att göra, demonstrera med Nordiska motståndsrörelsen under första maj i Falun. Motståndsrörelsen är den enda organisation som värnar om den svenska arbetaren. Med oss vid rodret skulle det bli ett totalstopp på Byggnads galenskaper och de ansvariga skulle sitta i fängelse eller på dårhus.

Klarar du alla tre stegen? I så fall borde du gå med i Motståndsrörelsen om du inte redan är ansluten. Om du bara klarar ett steg befinner du dig i gränszonen och klarar du inget så får du nog finna dig att att få könsord kastade efter dig. Jag har dock stor tillit till byggnadsarbetare och vet att de allra flesta av er kommer att klara av det.

Berätta hur det gått i kommentarsfältet eller när vi ses i Falun och demonstrerar för folkgemenskap och för svenska arbetares rättigheter. Demonstrationen där vi tågar tillsammans – riktiga män och riktiga kvinnor, men inga fittor.


  • Publicerad:
    2017-03-10 20:30