MEDIA. Åsa Linderborg gick igår till hätskt angrepp mot det medborgargarde bestående av huliganer och nationella som tillrättavisade kriminella invandrare i centrala Stockholm i fredags.

åsa linderborg kommunist aftonbladet

Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg (☭) är mycket upprörd, inte över att kriminella invandrare sextrakasserar svenska kvinnor runt Stockholms Centralstation. Nej, Linderborg är arg på de huliganer och nationella som i fredags förra veckan gick till angrepp mot dessa invandrare som hotar alla kvinnors säkerhet i Stockholm.

I en kort kulturartikel kallar Linderborg de handlingskraftiga männen för ”fascister”:

Hur ska vi beteckna de män som drar runt i Stockholms city för att knacka främlingar och rödingar?

”Asylkritiker” föreslog TV4 i lördags. Medborgargarde kallar de sig själva, ett namn som de vill ska andas en hjälteaktig folklig beslutsamhet att skydda hem och egendom.

Ett riktigare ord är frikårer, paramilitär fascister eller kort och gott svartskjortor; det här är grupperingar som använder våld i ett ideologiskt krig.

Vidare är Linderborg rädd för att liknande saker kommer att fortsätta att inträffa då svenskarna alltmer har fått nog av den påtvingade mångkulturen och invandringskritikerna enligt henne är som ”råttor”:

Det som hände i helgen kommer hända igen och igen och igen. Finns det hundra svartskjortor på gatan, finns det tusen under marken beredda att kila fram. De är som råttor.

Avslutningsvis skriver Linderborg att ”högern” är värre än ”vänstern” trots att vänstern under flera års tid haft renodlade terrororganisationer – AFA och RF – som ägnat sig åt systematiska attacker och trakasserier mot meningsmotståndare. Hon skriver:

En lärdom till: Ingen kan längre med trovärdighet påstå att vänstern och högern är lika goda kålsupare. Svartskjortorna är mycket större och farligare, och de slåss med vind i seglen.

Linderborg var själv i sin ungdom aktiv i Kommunistisk Ungdom och har i flera artiklar på Aftonbladet försvarat politiskt våld från vänsterextremister. Linderborg har även lagt sig i polisens arbete och antytt att polisen borde skjuta Nordiska motståndsrörelsens aktivister när dessa delar ut flygblad och inte följer polisens direktiv.

Källa:
Fascisterna är som råttor


  • Publicerad:
    2016-02-02 18:55