FOLKMORD. FN beräknar att 18,4 miljoner människor i Jemen kommer att ha svultit ihjäl innan årsskiftet. Nordfronts Erik Forsell skriver om processerna som ligger bakom och som har stora likheter med folkmordet Holodomor i Ukraina under 1930-talet.

Historiskt foto av svältande flicka utan känt namn. I förgrunden Brett Kavanaugh. Fotomontage. (CC 0).

Den som följer globala nyhetstjänster på nätet via deras egna kanaler eller på sociala plattformar ser att den hetaste frågan i världspolitiken är tillsättandet av en domare i USA:s högsta domstol. Den avgående domaren Anthony Kennedy ska ersättas. President Donald Trumps kandidat till posten är Brett Kavanaugh. Hans privatliv och personlighet vänds offentligen ut och in, och diskuteras i vad som verkar vara det oändliga. Medieskandaler om att han ska betett sig sexuellt olämpligt avhandlas på attraktiva sändningstider.

Utnämningen av nästa medlem i högsta domstolen har i vanlig amerikansk ordning blivit en mediecirkus, nästan i magnitud med Bill Clintons sexuella cigarrer på fel ställe i judeättlingen Monica Lewinsky, eller Ronald Reagans syndabock Oliver North i Iran-Contrasskandalen. Men när världsledares för världspolitiken obetydliga förehavanden blåses upp av de regimvänliga medierna, i synnerhet om förehavandena avhandlas i globala medier, händer det inte sällan att sant allvarliga saker samtidigt sker, som makten och deras massmedieorgan inte vill ha diskuterade.

Det pågående svältfolkmordet på jemeniterna är en sådan katastrof som pågår just nu. Trots omfattningen av den humanitära katastrofen verkar det vara få människor som bryr sig om den eller ens vet att den pågår.

Den konstruerade svältkatastrofen i Ukraina
Under åren 1932-1933 begick den judiska eliten i Sovjetunionen ett av 1900-talets värsta brott mot mänskligheten när juden Herschel Jehuda som hade tagit sig det mer ryskklingande namnet Genrich Jagoda av Sovjetunionens ledning fick ansvaret att utföra ett folkmord på den ukrainska befolkningen. Folkmordet benämns allmänt idag Holodomor. Genom att skära av förnödenheter såg Jehuda/Jagoda och hans underlydande till att uppskattningsvis mellan fyra och nio miljoner etniska ukrainare svalt ihjäl under fruktansvärda omständigheter som ledde till att folket bland annat drevs till kannibalism.

Den 13 januari 2010 fann en domstol i Kiev postumt juden Lazar Kaganovitj skyldig till folkmord på ukrainare för sin delaktighet i Holodomor.

Svältande ukrainare under det orkestrera svältfolkmordet Holodomor.

Ukraina, som har världens bästa åkermark, var Sovjetunionens ”kornbod” vilket i praktiken innebar att Moskva plundrade Ukraina på dess mat för Rysslands och andra delar av Sovjetunionens räkning. Detta pågick även samtidigt som det arrangerade folkmordet på etniska ukrainare utfördes av Jagoda. För väl utfört arbete i Sovjetunionens tjänst blev han år 1934 chef för den sovjetiska säkerhetspolisen NKVD.

Ett barn dör av svält var tionde minut
I maj 2018 kom en rapport från FN som varnade världssamfundet för att om inga åtgärder görs beräknas 18,4 miljoner människor i Jemen att ha svultit ihjäl innan årsskiftet, om inte den blockad mot landet som administreras av Saudiarabien upphävs. När rapporten släpptes, ansågs det bekräftat att 8,4 miljoner människor redan hade svultit ihjäl i Jemen.

Samma månad rapporterade New York Times att amerikanska specialförband i hemlighet hjälpte Saudiarabien att bekämpa vad tidningen kallade ”jemenitiska rebeller”.

New York Times publicerade samma dag en ledare där de anklagade Pentagon och Trumpadministrationen för att ha vilselett amerikanerna beträffande USA:s ökade militära inblandning i kriget i Jemen ”som vi inte borde ha något med att göra”, och kallade situationen ”den senaste utökningen av Amerikas hemliga krig”. Detta eftersom amerikanska soldater har verkat i landet tillsammans med Saudiarabien sedan (åtminstone) 2017.

När detta faktum blev föremål för officiella utfrågningar i mars, då flera senatorer uttryckte oro över USA:s närvaro i Saudiarabien och Jemen på grund av att den kunde innebära en fara för amerikanska soldaters liv, försäkrade general Joseph Votel att USA inte var ”part i konflikten”.

Samtidigt förses landet med vapen som används mot jemeniter och iranier. Även Storbritannien och Kanada har levererat vapen till Saudiarabien, för att hjälpa till i kriget mot dem som motsätter sig de judiska geopolitiska planerna.

I juni meddelade tidningen Le Figaro att franska elitförband befann sig på ”Jemens mark tillsammans med styrkor från Förenade Arabemiraten”.

Informationen från det franska försvarsministeriet var knapphändig, och de brukar inte avslöja mycket om vad deras elitförband gör. Men de var närvarande när den ”arabiska alliansen” i området utkämpade de häftigaste striderna dittills mot iranska styrkor.

Just Iran är det land som Israel utpekar som den värsta fienden. Många stater är alltså involverade i situationen i Jemen, precis som i Syrien. Jemen utgör en del av de intressen Israel och deras allierade har i att dominera Mellanöstern, lägga beslag på naturtillgångar som olja, och kuva de icke-judiska befolkningarna i området inför kommande expansion.

Den nuvarande ungefärliga militära situationen i Jemen. Skärmbild: www.theguardian.com

Parallellerna med utsvältningen av ukrainarna på 1930-talet är fler än vad man kanske först kan tro: En blockad och villiga fotsoldater som ser till att blockaden kan upprätthållas, samtidigt som operationen tystas ned så mycket det går. Det är svårare i dagens informationssamhälle än på 1930-talet, men Cirkus Kavanaugh har åtminstone som partiellt syfte att göra just det.

Saudiarabien är en judisk proxymakt
Allt fler börjar inse skälet den skenbart osannolika alliansen mellan wahhabisterna i Saudiarabien, där offentlig praktiserande av alla andra religioner än islam är förbjuden, och de judiskt kontrollerade staterna med Israel i spetsen.

Judiska intressen i ”The City”, London, var involverade i bildandet av brittiska Palestinamandatet och såg också till att ”kungafamiljen” som sattes att styra Saudiarabien var judar. Detta vet vi av Irakiska underrättelseprotokoll från 2002 som USA offentliggjorde 2008. Även ”kung” Faisal sade redan 1969 till en judisk tidning i USA att ”vi, Saudifamiljen, är judarnas kusiner”, ett uttalande som visserligen kan tolkas på flera sätt, men vars bokstavliga tolkning numera låter sig göras utan att det ens är lönt att försöka komma med invändningar.


Minidokumentär som behandlar det saudiska kungahusets judiska rötter.

De främmande makterna syntetiserade en sträng variant av islam i syfte att förtrycka och helt styra lokalbefolkningen. Judar och britter ville underminera islam så att de fick fotfäste i arabvärlden. Judeättlingar sattes att styra området som idag kallas Saudiarabien. De hade till och med utseendet för sig. Landet grundades av dessa judiska och globalistiska krafter året innan Adolf Hitler kom till makten i Tyskland. Från Saudiarabien hade man nära tillgång till Palestina som var det främsta kandidatlandet att genom ekonomisk, militär och kulturell krigföring bli omvandlat till en strikt judisk stat, vilket också var den långsiktiga planen och ett av målen med andra världskriget.

Vem startade det där bråket, och varför?
Därför är det i praktiken ett misstag att anklaga folkmordet på jemeniterna på en ohelig allians mellan judar och araber. Det är helt och hållet en judisk operation utförd av dem själva och deras allierade.

Precis som var fallet i det första Holodomor på 1930-talet. Trots att FN finns idag för att ”säkra världsfreden och se till att det aldrig mera blir krig” och nu också varnar världssamfundet för vad som pågår i Jemen, syns inte någonstans en lösning på rådande situation. Men varifrån skulle den lösningen komma när det är den globalistiska världsmakten som utför svältfolkmordet i Jemen?

Under tiden diskuterar världen ett barslagsmål Kavanaugh startade under sin tid vid Yaleuniversitetet år 1985 efter att ha lyssnat på en konsert med det brittiska reggaepopbandet UB40. En då 21-årig man anklagade Kavanaugh för att ha kastat cocktail-is på honom. Varför startade han det där bråket, egentligen, och var det verkligen Kavanaughs fel?

Källor
U.N. urges Saudi-led coalition to speed Yemen imports, avoid starvation
UN: one child dies every 10 minutes in Yemen
Army Special Forces Secretly Help Saudis Combat Threat From Yemen Rebels
Why Are American Troops in the Yemen War?
French special forces on the ground in Yemen: Le Figaro
The Dönmeh: The Middle East’s Most Whispered Secret (Part I-II)
The Birth of Al-Wahabi Movement and Its Historical Roots (pdf)
Brett Kavanaugh instigated bar fight after UB40 concert, police report reveals


  • Publicerad:
    2018-10-04 14:49