SVERIGEDEMOKRATERNA. Kent Ekeroth har under dagen skrivit flera hätska inlägg som angriper kritikerna som kritiserar Mattias Karlssons misslyckade försök att bli vän med SD-hataren Daniel Poohl.

Kent Ekeroth i Israel.

Kent Ekeroth i Israel.

Nordfront rapporterade igår om att Daniel Poohl på Expo släppt ett meddelande han fick 2013 av Sverigedemokraternas nuvarande vikarierande partiledare Mattias Karlsson. I brevet lyckönskade Karlsson Poohl och dennes familj samt skrev bland annat att han ”alltid hyst en grundläggande respekt för dig som person” till SD-hataren.

Syftet med brevet var att få hjälp av Expo att hitta sätt att angripa identitära ”neofascister” som var aktiva inom SD eller försökte påverka partiet utifrån. Till Karlssons förvåning fick han ingen hjälp från Expo utan blev istället nu, mer än ett år senare, huggen i ryggen när Poohl valde att publicera brevet för att visa att Karlsson är redo att alliera sig med Expo för att behålla kontrollen över SD.

Karlssons meddelande till Expo har kritiserats av många och Karlsson skrev sent i natt ett bemötande på Facebook och författade sedan flera bitvis felstavade kommentarer till det inlägget när folk fortsatte att kritisera och ifrågasätta honom. Identitären och Motpol-redaktören Daniel Friberg anklagade Karlsson för att skriva på fyllan och föreslog att Karlsson skulle skaffa alkolås på datorn. Patrik Ehn som tidigare uteslutits ur SD menade att Karlssons tjat om ”antifascism” tydde på en osund fixering och kanske psykisk ohälsa hos partiledaren som antagligen borde ha viktigare saker för sig än att kämpa mot fascismen på nätet klockan halv två på natten.

En som kom till sin partiledares försvar var dock juden Kent Ekeroth som hoppade in i debatten och skrev flera hätska inlägg. Till kritikerna skriver sionisten Ekeroth bland annat följande:

Ni stollar måste inse en enkel sak: ni har noll och ingen förtjänst i att Sverige nu har ett parti som står upp för Sverige och för att bekämpa massinvandring. NOLL OCH INGET. Därmed blir era hysteriska kommentarer på nätet totalt ointressanta.

De som gjort detta möjligt i stort är inte ni. Ni är de som förmodligen beblandat er i ND, SvP, och dylikt och misslyckats. Och när nu SD växt fram så fantastiskt ska ni komma med era misslyckade idéer och testa dem på något lyckat, nämligen SD.

[…]

En av de mest centrala personer som gjort SD så stora som vi nu är är Mattias Karlsson – oavsett vad kryptonazister, identitärer eller andra som tror de är guds gåva till mänskligheten må tro. Utan honom och personer som honom hade ni fortfarande suttit i någon källare och sugit på en våt trasa och drömt om att ett stort invandringskritiskt parti ska finnas i Sverige Riksdag.

Jag tycker uppriktigt sagt det är patetiskt att lyssna på er när ni nu kryper fram och försöker göra anspråk på något som inte är ert. Ha lite skam i kroppen och inse att göra anspråk på något som inte är ert är lika dåligt som de som invandrar till Sverige och försöker göra anspråk på och förändra vårt land.

Avslutningsvis uppmanar Ekeroth personer som inte vill att SD ska fortsätta att liberaliseras att sluta stödja partiet:

Gillar ni inte SD eller vår inriktning? Bra. Stick någon annanstans och fortsätt misslyckas. Vi vill inte ha er och ni har inget anspråk på oss.

Ekeroth själv gick med i SD så sent som 2006, bara fyra år innan partiet kom in i riksdagen och belönade honom med en riksdagsplats.

Samtidigt som Karlsson i en kommentar definierar neofascismen som elitisk, auktoritär och antidemokratisk försvarar Ekeroth den odemokratiska toppstyrningen i SD samt angriper kritiker som ”totalt ointressanta”, ”misslyckade” och i avsaknad av ”sunt förnuft”. Bortsett från att förolämpa kritiker verkar Ekeroth i sak påstå att det faktum att SD sitter i riksdagen bevisar att SD gör rätt och att kritikerna har fel.


  • Publicerad:
    2015-03-17 13:20