Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Markus Allards afrokompis inte längre kvar på SD-tankesmedja

Hade ”fel” åsikt om Ukraina, Israel och Nato Nu jagas Malcom Kyeyune för ”antisemitiska” inlägg på X.

Jomshof (SD) i bråk med Nyansturken

Yüksel till attack mot svensk yttrandefrihet Mattias Karlsson ger sig in i ordkriget på Twitter.

SD har inlett charmoffensiv mot omvärlden

Omfamnar Nato och besöker Taiwan och Israel Så ska Mattias Karlsson göra SD till ett ”acceptabelt regeringsparti”.

Mattias Karlsson (SD) känner sig förföljd av nazister

POLITIKER. Mattias Karlsson (SD) berättar om sin traumatiska upplevelse när han såg att Nordiska motståndsrörelsen satt upp banderoller i hans hemstad. Han tror själv att banderollerna var riktade mot honom personligen och hans mörka flickvän.

Jude och afrikan i Mattias Karlssons (SD) nya tankesmedja

INRIKES. Mattias Karlssons nya konservativa tankesmedja Oikos har en färggrann skara medlemmar.

Al Jazeera intervjuade motståndsman om massinvandringen till Sverige

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Tidigare ikväll intervjuades en aktivist i Nordiska motståndsrörelsen av Al Jazeera.

Mattias Karlsson: Nordiska motståndsrörelsen försöker skrämma mig till tystnad!

SVERIGEDEMOKRATERNA. SD-politikern Mattias Karlsson uppvisar allt fler tecken på paranoia och anklagade i helgen Nordiska motståndsrörelsen för att försöka skrämma honom. Detta på grund av att han hört ett rykte om att ”nazister” satt upp banderoller i området där han bor.

Mattias Karlsson (SD) dementerar att hans flickvän är afrikan

DRAMA. SD-toppen Mattias Karlsson dementerar bestämt att hans nya flickvän är ”afrikan”. Hon är en ”smålandsättad” halvindier, förklarar han på Facebook.

SD:s Mattias Karlsson lämnar gruppledaruppdraget

INRIKES. Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen lämnar sitt uppdrag för att fokusera på familjen.

V i uppror mot Björn Söder

INRIKES. Vänsterpartiet tar strid mot nomineringen av SD:s Björn Söder till talmansposten.

Mattias Karlsson (SD) delar althöger-mem – uteslutningsärende på väg att öppnas?

SVERIGEDEMOKRATERNA. SD-toppen Mattias Karlsson har delat en althöger-mem som driver med Henrik Schyffert. Bilden kommer egentligen från en skylt som användes på ett althögermöte och delar av skylten som inte syns på Karlssons bild innehåller rasistiskt språkbruk.

SD ger Trump rätt i The Wall Street Journal

MEDIA. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och riksdagsgruppledaren Mattias Karlsson skrev en debattartikel i vilken de ger USA:s president helt rätt i sitt uttalande om Sverige.

SD-toppar tiggde pengar av “neofascist”

POLITIK. Ännu mer SD-mejl har läckt till media och nu framkommer det att såväl Jimmie Åkesson som Mattias Karlsson varit villiga att ta emot ekonomiskt stöd av en ökänd kapitalist som enligt partiledningens egna definitioner är en ”extremist” och ”neofascist”.

Jimmie Åkesson sparkar ut Anna Hagwall ur SD!

SVERIGEDEMOKRATERNA. Anna Hagwall ställs inför valet att lämna Sverigedemokraterna frivilligt eller att uteslutas ur partiet. Detta på direkt order av partiledaren Jimmie Åkesson, enligt en uppgiftslämnare med insyn inom partiet.

Mattias Karlsson påkommen som lögnare – har ställt upp på intervju med Motpol

SVERIGEDEMOKRATERNA. Nu är det bevisat att SD-toppen Mattias Karlsson (SD) ställt upp på en intervju med Motpol – en hemsida Karlsson klassar som ”neofascistisk” och förnekat att han skrivit för.

Mattias Karlsson: “Vi måste markera mot neofascister”

POLITIK. Efter att lördagens demonstration i Stockholm, där ett brett spektrum av politiska aktivister samlats, väljer nu Sverigedemokraternas inofficielle partiledare Mattias Karlsson att ta fram pekpinnen.

Björn Söder petas ur SD:s ledning

SVERIGEDEMOKRATERNA. På Landsdagarna som Sverigedemokraterna arrangerade nu under helgen beslutades det att Björn Söder ska petas ur partiets verkställande utskott.

SD tappar riksdagsmandat – politisk vilde lämnar partiet och kritiserar ledningen

POLITIK. Sverigedemokraterna har nu tappat ett riksdagsmandat efter att en av partiets riksdagsledamöter blivit en politisk vilde.

SD bryter med SDU – bildar ny ungdomsorganisation!

POLITIK. Sverigedemokraterna bryter nu med sitt nuvarande ungdomsförbund efter att SDU valt en ny ordförande som inte föll moderpartiets ledning i smaken. Uppenbarligen hade SD förutsett detta då man kort efter bakslaget gick ut med att man nu bildar ett nytt ungdomsförbund.

SD största parti i ny mätning – får 26,5 procent!

SVERIGE. Sverigedemokraterna har nu en andra gång blivit Sveriges största parti i en opinionsundersökning. Och även denna gång talas det tyst, eller snarare inte alls, i etablerad media om det revolutionerande resultatet.

Idag påbörjas utredningen av SD:s massuteslutningar

SVERIGEDEMOKRATERNA. Enligt uppgifter från Sveriges Television kommer samtliga medlemmar som hotats med uteslutning att bli uteslutna. Partiets presschef förnekar dock att några beslut har tagits och idag inleddes de officiella utredningarna mot partimedlemmar.

Undersökning: Knapp majoritet tror SD överlever SDU-gate

VECKANS FRÅGA. Hur ska det går för Sverigedemokraterna? Och kan SDU-Gate komma att gynna den nationella rörelsen?

Decemberöverenskommelsen KU-anmäls

SVERIGE. ”Decemberöverenskommelsen” anmäls idag till konstitutionsutskottet. Sverigedemokraterna vill få det prövat om Stefan Löfvén och överenskommelsen bryter mot grundlagen.

Ekeroth: Gillar ni inte SD:s nya inriktning? Stick!

SVERIGEDEMOKRATERNA. Kent Ekeroth har under dagen skrivit flera hätska inlägg som angriper kritikerna som kritiserar Mattias Karlssons misslyckade försök att bli vän med SD-hataren Daniel Poohl.

Mattias Karlsson intervjuad av Granskning Sverige

MEDIA. Granskning Sverige som nyligen fyllde ett år har genomfört en längre intervju med Mattias Karlsson, Sverigedemokraternas vikarierande partiledare. I inslaget diskuteras bland annat vad som gett upphov till massinvandringen till Sverige.

Mathias Wåg: “Jag är en nyttig idiot – åt SD-ledningen”

SVERIGEDEMOKRATERNA. Mathias Wåg skriver i en insändare på NyheterIdag att han är en nyttig idiot åt SD-ledningen, men frågan är om det inte är tvärtom.

Motpol hänger ut Mattias Karlsson (SD) – menar att han intervjuats av Motpol

NATIONALISM. Mattias Karlsson har tidigare kallat den identitära bloggportalen Motpol för ”neofascistisk”. I en intervju med Arbetarbladet påstår identitären Daniel Friberg att Karlsson tidigare anonymt låtit sig intervjuas av Motpol.