MÅNGKULTUREN. Den judiske dokumentärfilmaren Ami Horowitz reste från USA till Sverige för att dokumentera främlingsinvasionen och de rykten han hört om ”no go-zoner” i storstädernas förorter. Väl i Husby attackerades han av en grupp främlingar och nu har ett filmklipp publicerats från händelsen.

Den amerikanske juden Ami Horowitz hade ett intensivt möte med den svenska mångkulturen.

Den amerikanske juden Ami Horowitz hade ett intensivt möte med den svenska mångkulturen.

Nordfront rapporterade i oktober om den judiske filmskaparen Ami Horowitz möte med den svenska mångkulturen. Han ville dokumentera följderna av den massiva främlingsinvasionen som drabbat Europa och Sverige och berättade tidigare i Fox News om att han misshandlats av ett gäng invandrare i den mångkulturella Stockholmsförorten Husby.

Nu har ett filmklipp publicerats på Youtube där man ser upprinnelsen till attacken och även en ljudupptagning där man hör hur den amerikanske juden attackeras av män som talar engelska och arabiska.

I klippet hör man Horowitz fråga en okänd man om varför det är ett problem för honom att filma där, varpå mannen svarar ”I don’t want to be filmed”. När Horowitz insisterar på att få ett vettigare svar säger mannen irriterat ”I just don’t want to!” varpå han aggressivt ber Horowitz att ”Show me what you got!” samtidigt som man hör röster i bakgrunden säga något på arabiska innan attacken börjar. Under tumultet hör man Horowitz ropa på hjälp innan ljudet bryts.

Till Daily Mail berättar Horowitz att hans filmteam redan flytt därifrån varpå han drogs in i en närliggande byggnad av gänget samtidigt som han misshandlades.

— De slog, sparkade och och försökte strypa mig samtidigt som ett antal personer bara stod och såg på. Till slut drog de in mig i en byggnad och vid den tidpunkten var jag övertygad att de skulle döda mig, berättar Horowiz och fortsätter:

— När vi väl var inne i hyreshusets entré fortsatte deras brutala attack. Men efter bara någon sekund öppnas en lägenhetsdörr ovanför oss och lyckligtvis skrämde det dem så pass att de sprang iväg.

Horowitz ska även ha anmält händelsen till svensk polis som dock meddelade honom att de inget kunde göra åt saken.

Se filmklippet nedan:

Se inslaget från Fox News där Horowitz diskuterar attacken och svensk mångkultur nedan:

Källa:
Moment documentary maker ’is punched, kicked and choked by five migrants’ after entering ’no-go’ zone in Swedish city


  • Publicerad:
    2016-12-13 23:00