KULTURMARXISM. Streamingtjänsten Netflix fortsätter med sin hets mot vita människor. Denna gång i form av en propagandafilm där otrohet och rasblandning hyllas medan vita män framställs som tråkiga och patetiska.

Filmen, som är full av sexuella referenser, är avsedd att vara en parodi av så kallade öppna sexuella förhållanden. Den skamlösa propagandafilmen ser ut att följa samma uppgift som en rad andra antivita reklamfilmer där man genom humor försöker håna vita män samtidigt som minoriteter lyfts fram som attraktiva och spännande.

Den antivita propagandan har dock inte fallit i smak hos de som sett filmen på Youtube. I skrivande stund har en överväldigande majoritet gett filmen ”tummen ned” och kommentarsfältet har översvämmats av kommentarer som angriper det antivita budskapet och de som tjänar på det.

Detta är inte första gången som streamingtjänsten producerar uppenbar antivit propaganda. I fjol lanserade Netflix TV-serien ”Dear white people” som mottog en storm av negativa kommentarer och ogillningar på Youtube samt löften från kunder om att bojkotta företaget på grund av deras antivita agenda.

Netflix kundtjänst går att kontakta HÄR.

Se Netflix senaste propagandafilm nedanför:


  • Publicerad:
    2018-01-05 08:50