Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Polisrapport: Politiker mörkar mångkulturella övergrepp på vita flickor i West Midlands

Av Redaktionen, 2015-05-07
redaktionen@nordfront.se

ENGLAND. Den nya trenden av mångkultur-relaterade gruppvåldtäkter har nu nått West Midlands i England. Situationen där mångkulturella gäng våldtar och sexuellt utnyttjar vita flickor jämförs nu med situationen i Rotherham enligt en polisrapport.

Foto: Express & Star.

Foto: Express & Star.

Mångkulturella gäng av övervägande pakistanskt ursprung har utsatt vita flickor för våldtäkter, sexuellt utnyttjande och trafficking i Rochdale, Rotherham, Derby, Bristol och Oxfordshire visar flera utredningar den senaste tiden. Nu har trenden nått Black Country i West Midlands-regionen.

Den regionala tidningen Express & Star skriver att en polisrapport, Child Sexual Exploitation, som West Midlands-polisen författade i oktober förra året men som ännu inte blivit offentlig, beskriver att det finns ”tydliga likheter” mellan övergreppen i West Midlands och dem i Rotherham. I Rotherdam utsattes minst 1 400 unga för olika former av sexuellt utnyttjande under åren 1997-2013.

En av likheterna är att det också i West Midlands är mångkulturella gäng, vars medlemmar till övervägande del är av pakistanskt ursprung i åldern 17-40, som utser i regel vita flickor i åldern 13-16 år som sina offer. ”Organiserade gäng, främst av asiatiskt ursprung, inriktar sig på barnen vid deras hem och skolor”, framgår av rapporten enligt Express & Star.

Den 125-sidiga rapporten visar att från januari till juni förra året identifierades 210 barn som offer för sexuellt utnyttjande eller i farozonen för sexuellt utnyttjande i West Midlands.

I den hemliga rapporten anklagas dessutom politiker och flera kommuner i regionen för att mörka sexuella utnyttjanden. ”Det finns ett betydande antal offer för barnsexutnyttjande som inte har identifierats av Wolverhamton kommun”, står bland annat i rapporten. Också Walsall, Sandwell och Dudley kritiseras i rapporten.

Källa:
Sex abuse gangs in Black Country: ‘Significant similarities’ to Rotherham scandal, say police


  • Publicerad:
    2015-05-07 23:50