Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nyheter24 sprider fake news om ”minskade våldtäkter”

Påstår att våldtäkter minskat med 56 procent Men enligt Brå har våldtäkterna ökat.

Finansinspektionen tänker inte agera mot SEB:s PKK-konton

Ingen pågående utredning mot SEB trots finansieringen av terrorister Finansinspektionen vägrar svara på Fria Tiders frågor.

Peter Hultqvist begärde vapenfri tjänst inför hård värnpliktsmarsch

Vill inte prata om varför han plötsligt ville ha vapenfri tjänst under lumpen Men Krigsarkiven har bevarat sanningen.

Swedbank överklagade inte domen i Widar Nord-målet

Tidsfrist gick ut idag Dömdes att återöppna konto och betala rättegångskostnader på 800 000 kronor.

Widar Nord vann banktvist

Swedbank döms att återöppna konto Krav på ”kundkännedom” används som svepskäl för att stänga av obekväma kunder, menar advokaten.

Fredrick Federley: “Jag är jude i själen”

CENTERPARTISM. I många år övervägde Fredrick Federley att konvertera till judendom. Men det blev aldrig av eftersom den tidigare C-toppen är för ”gudalös”.

Flera alternativmedier släcker ner för att protestera mot censuren av SwebbTV

ALTERNATIVMEDIA. För snart en vecka sedan censurerades alternativmediakanalen SwebbTV på den judiska videotjänsten YouTube. Därför har flera alternativmedier idag valt att släcka ner sin verksamhet i protest mot censuren.

Bidragsregn över alternativmedia – men Nya Dagbladet blir utan

MEDIA. Flera alternativmedier som ansökt om presstöd kommer att få betydande summor pengar, enligt ett beslutsunderlag som Fria Tider tagit del av. Nya Dagbladet blir dock utan, med motivering att tidningen drivs med ideella medel.

Fria Tider trollade av Megic Mike på Twitter

TWITTER. SSU-profilen Megic Mike trollar så bra att Fria Tider gick på trollningen.

Fria Tider beskriver Tredje rikets kapitulation som “segerdagen”

ALTERNATIVMEDIA. Under gårdagen uppmärksammade Fria Tider årsdagen av Tredje rikets kapitulation inför Sovjet och deras liberaldemokratiska allierade i väst genom att kalla dagen för ”segerdagen”.

Allt fler svenska forskare ifrågasätter Folkhälsomyndighetens linje

CORONAKRISEN. I ett upprop kräver över tvåtusen forskare att Folkhälsomyndigheten överger nuvarande linje i kampen mot coronapandemin. Istället menar man att WHO:s striktare regler för socialiserande och testtagning ska antas.

Totalförsvarets forskningsinstitut censurerade pinsam MSB-information på Wikipedia

1984. Totalförsvarets forskningsinstitut har gått in och raderat pinsamheter i den engelska Wikipediaartikeln om den orwellianska myndigheten MSB. Samtidigt försökte man dölja detta bakom ett utländskt IP-nummer.

Swebbtv censureras återigen – efter föreläsning om HMF

CENSUR. Efter att Swebbtv publicerat en föreläsning på Youtube med socionomen och journalisten Gunnar Sandelin utsattes kanalen för nya censuråtgärder. Enligt Google innehöll föreläsningen – som handlar om hets mot folkgrupp –  ”hatretorik”.

Alternativmedia uppmärksammar Twitter-censuren mot Simon Lindberg

CENSUR.Twitter meddelade nyligen att de stängt av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindbergs konto eftersom han är medlem i en ”våldsam extremistgrupp”. Nu har även alternativmedia börjat uppmärksamma den uppseendeväckande censuren från det allt mer politiska Twitter.

Fria Tider deltar i mediedrevet mot Motståndsrörelsen

MEDIA. Fria Tider hetsar återigen mot Nordiska motståndsrörelsen. Som vanligt är det skribenten Mattias Albinsson som står för hetsen. Uppdaterad

Fria Tider försvarar Hitler!

MEDIA. Under gårdagen publicerade Fria Tider en krönika av Pat Buchanan där denne försvarar Adolf Hitler och fastslår att Tyskland inte ville erövra världen och var den part i världskriget som strävade efter fred med sina motståndare.

Ekonomen Jan Tullberg: Massinvandringen 2015 kostade 600 miljarder

EKONOMI. Forskaren och ekonomen Jan Tullberg menar att invandrarna som kom till Sverige 2015 över tid kommer kosta den svenska staten uppåt 600 miljarder kronor.

Porr-reklam på Fria Tider

NYMEDIA. En läsare tipsade Nordfront om att Fria Tider har börjat att göra reklam för en svensk porrsida. Annonsen föreslår att svenskar som är trötta på den politiskt korrekta värdegrunden ska titta på porr.

Fredrik Hagberg (NU) tar avstånd från pro-palestinsk aktion

NATIONALISM. I en intervju med Fria Tider tar Fredrik Hagberg, Nordisk Ungdoms talesperson, avstånd från en tidigare aktion som NU genomförde. Han nekar också till påståendet att NU försöker infiltrera Sverigedemokraterna.