UTRIKES. Över 100 000 personer kräver att USA:s president Donald Trump ska klassa den judiske miljardären George Soros som en terrorist. De kräver även att den amerikanska staten ska beslagta Soros tillgångar.

Nordfront har tidigare rapporterat om den namninsamling som startats för att få den judiske finansmannen George Soros arresterad med motiveringen att Soros är ett hot mot den fria världen och står i vägen för att göra Amerika suveränt igen.

För att få ärendet behandlat av Vita huset krävs det 100 000 underskrifter, något som man nu lyckats med att samla in. På Vita husets hemsida står det att namninsamlingen, som startade den 20 augusti, har hittills fått sammanlagt 130 000 namnunderskrifter. Det är 30 000 fler namn än vad som krävs för att president Donald Trump formellt måste besvara förfrågan.

Insamlingen går under rubriken ”Förklara George Soros terrorist och beslagta alla hans organisationer under RICO och NDAA-lagen”. Initiativtagarna bakom insamlingen kräver att det amerikanska justitiedepartementet ”omedelbart deklarerar George Soros och alla hans organisationer och medarbetare som inhemska terrorister, och att alla hans personliga och organisatoriska förmögenheter och tillgångar beslagtas”.

Det är dessa fyra brottspunkter framställan mot Soros bygger på:

  • Givit finansiellt stöd till protester i större amerikanska städer som resulterat i miljontals dollar i skador på egendom samt dödsoffer.
  • Försökt att manipulera demokratiska val genom att donera miljoner dollar till sina föredragna kandidater.
  • Syftar till att inskränka amerikansk suveränitet. Med hans egna ord: ”Det största hindret för en stabil och rättvis världsordning är USA och att ändra den attityd och politik som förs i USA är fortfarande min högsta prioritet”.
  • Är en valuta manipulatör. Soros inledde en brittisk finanskris genom dumpning av 10 miljarder pund vilket ledde till devalvering av valutan och fick själv en miljard dollar i vinst.

Källa:
Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations’ assets under RICO and NDAA law


  • Publicerad:
    2017-09-05 11:10