JUDISK MAKT. Miljoner av européer över hela kontinenten reser sig i förbannelse och avsky mot George Soros och den globalistiska agendan som har orskat enorma tragedier världen över.

Folkuppresningen som går under parollen Stop Operation Soros (SOS) startade i Makedonien tidigare i januari och har sedan dess spridit sig vidare över Europa som nu är ett tydligen tecken på att globalismen möter motstånd och att dess grundare kommer att få möta folkets vrede.

Nikola Srbov, en av medgrundarna till SOS, säger att den judiske multimiljardärens Open Society Foundation har använt sin finansiering och personal till att stödja våldsamma protester i Makedonien och att Soros-finansierade frivilliga organisationer (NGO:s) har monopoliserat det civila samhället i Makedonien och använt sitt inflytande till att undertrycka anti-globalistiska åsikter.

Tidigare i år gick även Ungern hårt mot George Soros då premiärminister Viktor Orban meddelade att den ungerska regeringen skulle börja slå ner hårt mot varenda verksamhet som är kopplad till Soros.

— I varje land vill de tränga ut Soros. Under det kommande året kommer Soros och hans styrkor att pressas ut, sa Orban i december.

År 2014 erkände den judiske multimiljardären för CNN att Open Society Foundation var inblandade i den våldsamma störtningen av Ukrainas regering, vilket också ledde till att Ryssland bannlyste Soros och hans frivilliga organisationer från hela landet året efter och kallade honom för ett ”säkerhetshot”.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2017-02-04 18:10