Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsen besökte en antirasistisk “debatt”

HUDIKSVALL. I lördags besökte aktivister från Motståndsrörelsen en antirasistisk debatt som hölls inför en teaterpremiär i Hudiksvall.

Pär Öberg talade om kampens omfattning

FÖREDRAG. Lördagen den 6 april samlades medlemmar och sympatisörer till Motståndsrörelsen i Borlänge för att lyssna till ett föredrag av Pär Öberg.

Uppdrag granskning granskar Migrationsverket

MEDIA. I gårdagens avsnitt av Uppdrag granskning granskades Migrationsverkets hantering av asylproblematiken, och det faktum att privata aktörer har förvandlat tillfälliga asylboenden till en miljonindustri.

Nordfront besökte svenskfientligt möte om “invandrarfientlighet”

Söderhamn. I lördags arrangerades ett ”antirasistiskt” föredrag med journalisten och programledaren Doreen Månsson som föredragshållare.

Invandrade fotbollsprofiler åtalas

Tre företrädare för Medabfood AB i Borlänge står i dagsläget åtalade vid Falu tingsrätt för brottet grovt försvårande av skattekontroll. De åtalade har även kopplingar till fotbollsklubben Dalkurd FF.

Myten om behovet av massinvandring

Behöver svenskarna ”arbetskraftsinvandring” bara för att befolkningen blir äldre? Marcus Andersson avväpnar fienden och skriver om vad ett sunt styre skulle göra för att vända den negativa demografiska utvecklingen.

Nordfront besökte möte om flyktingpolitik i Söderhamn

Måndagen den 15/10 arrangerade S-kvinnor tillsammans med Socialdemokrater för tro och solidaritet ett möte om Svensk flyktingpolitik på Kulturens hus i Söderhamn. Marcus Andersson skriver om mötet.

Bokrecension: Vad är Pengar?

RECENSION. Varför ägnar en skribent på Nordfront semesterdagar åt att läsa en bok som handlar om världsekonomin? Marcus Andersson berättar varför i sin recension av boken ”Vad är pengar?”