JUDISK RASISM. Den judiska läkaren Carol J. Baker använder vaccinationsvägrare som förevändning att vita människor ska utrotas eller fördrivas från USA.

Dr. Carol J. Baker vill utrota vita människor, för vi är vaccinationsvägrare, säger hon. Klicka på bilden för att se henne på Twitter.

Den judiska immunologen och vaccinspecialisten Dr. Carol J. Baker i Houston, Texas, USA, vill ”göra sig av med” vita människor så att vaccinationsprogrammen kan nå en högre täckningsgrad.

— Kampen står mellan läkaren och familjen och vårdcentralen. Men det är därför vi gör så bra ifrån oss, för vi talar om minoriteterna och strategier gentemot minoriteterna, säger Baker i det inspelade videoklippet, och menar därmed USA:s svarta och bruna befolkningar.

— Så jag har lösningen. Varje studie som publicerats under de senaste fem åren, när man tittar på vaccinvägrare – jag talar inte om dem som är tveksamma till vacciner, de flesta av dem kan vi övertala, komma överens med, utan om vaccinvägrare: Vi gör oss bara av med alla vita människor i USA, säger Carol Baker.

Baker menar att invandrarna är de enda pålitliga folkgrupperna när det gäller att genomföra vaccinationsprogram:

— För Houston har den största mångfalden i hela USA, det talas sju asiatiska språk i den staden, jag har tillhört minoriteten [läs:judarna] i Houston i mer än 20 år och majoriteten är – vi kallar dem ”latinamerikaner” – det är ingen ras eller etnisk grupp utan en politisk beteckning men många av dem kommer från Central- och Sydamerika, Mexiko – och gissa vilka som mest av alla vill bli vaccinerade: Invandrarna! säger den judiska läkaren.

Judar är inget problem
Baker säger dock ingenting om den judiska ortodoxa och ultraortodoxa minoritetens motvillighet att låta sig vaccineras.

Carol Baker är barnläkare känd för sin forskning om behandling av grupp B streptokocker. Hon ingår i en grupp som håller på att utveckla ett nytt vaccin avsett att skydda mot denna typ av bakteriell infektion som kan orsaka sjukdom eller död hos spädbarn.

För detta arbete belönades Baker 2019 med vaccininstitutet Sabins guldmedalj till minne av den judiske vaccinutvecklaren Abram Saperstein, mest känd för att ha utvecklat ett oralt poliovaccin, och för att ha varit ordförande för Weizmanns vetenskapsinstitut i Israel.

Baker har varit vd för Texas barncenter för vaccinationsprogram och forskning.


  • Publicerad:
    2020-04-29 12:30