FRÄMLINGSINVASIONEN. Tyska sekretessbelagda säkerhetsrapporter innehållandes statistik samt kartläggning över främlingsinvasionen till Europa har läckt ut.

Den tyska tidningen Bild har kommit över tyska sekretessbelagda säkerhetsrapporter gällande ”flyktingsituationen”. Enligt dokumenten befinner sig 6,6 miljoner rasfrämlingar i Nordafrika, Jordanien samt Turkiet med förhoppningar om att inom en snar framtid invadera Europa, vilket är en ökning med 12 procent sedan januari.

Majoriteten, 3,3 miljoner, av dessa ”flyktingar” befinner sig i läger i Turkiet och ytterligare en miljon vardera i Egypten och Libyen, där tusentals betalar smugglare för att frakta dem i båtar över Medelhavet, dock ska det vara många av båtarna som kapsejsar på vägen.

I Grekland har 62 500 främlingar, främst ”unga” syrier, afghaner och pakistanier varit ”strandsatta” under ett års tid då grannländerna har stängt sina gränser. Ytterligare 37 300 har invaderat Italien, som enligt rapporten är det land som främst drabbas av ”båt-flyktingarna”. Majoriteten av de främlingar som anlände i Italien i april var från Nigeria, Bangladesh, Guinea, Elfenbenskusten och Gambia.

Tysklands förbundskansler Angela Merkels parti CDU kommer att svara på ”flyktingkrisen” genom att tackla de bakomliggande orsakerna till varför så många ”flyr”, enligt rapporten. Där står det också att de som räddas från att drunkna kommer skeppas tillbaka till dit de ”flydde” från, där de kommer att förses med mat, tak över huvudet samt ”konsultation”.

Det sekretessbelagda dokumentet listade statistik över i vilka länder de flesta rasfrämlingarna som vill invadera Europa befinner sig i:

  • 3,3 miljoner i Turkiet
  • 1 miljon i Egypten
  • 1 miljon i Libyen
  • 720 000 i Jordanien
  • 430 000 i Algeriet
  • 160 000 i Tunisien
  • 50 000 i Marocko

Källa:
More than six million refugees are waiting in North Africa, Jordan, and Turkey to travel to Europe, according to a confidential German security paper


  • Publicerad:
    2017-05-24 21:00