Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Israeliska atleter får tävla i OS utan inskränkning

Kan inte ”hållas ansvariga för sin regering” Ryska och vitryska idrottare måste dock ta avstånd och tävla under neutral flagg.

Bebis

Skillnad i födelsevikt mellan olika raser

Studie visade avsevärda skillnader mellan svenskar och utomeuropéer Forskarna skyller på svenskarna.

Föräldrar rasar efter att skola inför antivit särbehandling

ANTIVITHET. En skola i New York har fått kritik från vita föräldrar efter att man inför antivita särbehandlingsregler för svarta elever. I ett nytt manifest deklarerar skolan bland annat att betala av svarta studenters studielån och trycka ner vita.

Vaccinet blir obligatoriskt för vita vid universitet – rasfrämlingar slipper ta det

USA. För vita studenter vid Cornell University i New York kommer influensavaccinet att vara obligatoriskt. Studenter med alla andra rastillhörigheter behöver inte ta något vaccin.

Vårdmottagning prioriterar bort svenskar – tänker bara hjälpa invandrare

DALARNA. På grund av ”resursbrist” kommer Region Dalarnas kris – och traumamottagning i Borlänge endast ta emot asylsökare och så kallade nyanlända som patienter. Att man inte längre anser sig kunna hjälpa svenskar skylls på ”resursbrist”.

S-pamp försvarar gratis körkortsutbildning på arabiska åt ”nyanlända”

DISKRIMINERING. Oskarshamns kommun tillhandahåller gratis körkortsutbildning på arabiska till tolv ”nyanlända” kvinnor, samtidigt som flera äldreboenden i kommunen lagts ner. Insatsen försvaras av den socialdemokratiske kommunpampen Andreas Erlandsson (S).

KTH driver könskrig mot män

FEMINISM. Kungliga Tekniska högskolan marknadsför ett projekt som enbart riktar sig till de som ” identifierar sig som kvinna” och ”icke-binära” med mottot ”The future is too important to be left to men”. Detta har nu fått kritik på sociala medier.

Google stäms för diskriminering av vita

UTRIKES. IT-jätten Google har stämts i Kalifornien för att man diskriminerar vita, asiater, konservativa och män. Företagets invändning om att konservativa inte utgör en grupp avfärdas av domstolen.

Vänsterextremister lanserar app som ska stoppa rasismen

MÅNGKULTUREN. Sveriges första app  mot rasism har lanserats i form av ett mobilspel, där deltagarna ska få uppleva hur det är att utsättas för ”rasism och diskriminering”.

Radio 3fourteen: Hur etniska tyskar blir diskriminerade i sitt eget land

MEDIA. Lana Lokteff pratar med en ung kvinna om hur etniska tyskar blir utsatta för diskriminering i sitt eget land.

Göteborgs stad kritiseras av DO efter antinordisk diskriminering

INRIKES. Göteborgs kommun kritiseras nu för att de diskriminerar nordiska arbetssökande.

Tysk skola lär hur det känns att ha slöja

TYSKLAND. Sex studenter i en tysk skola gick med på att bära slöja i en vecka för att avslöja diskriminering. Idén kom från en lärare.

De flesta samer anser att de utsätts för rasism

ETNOCENTRISM. 9 av 10 renskötare upplever att de utsätts för rasism, enligt en ny rapport från Umeå universitet. Nu ska rasismen bekämpas genom att öka kunskapen om varför det är viktigt att urfolk har större rättigheter än de folkgrupper som betraktas som invandrare.

Samiska maskeraddräkter orsakade kritikstorm

INRIKES. Företaget Partykungen har råkat ut för en kritikstorm från framför allt samiskt håll efter att ha sålt maskeradkläder som föreställde samiska folkdräkter. Nu drar företaget tillbaka dräkterna och ber om ursäkt.

Ville kvotera in ickenordbor – anmäls

INRIKES. Göteborgs stads satsning på att kvotera in människor med utomnordisk härkomst har DO-anmälts.

Gratis körkortsteori på modersmålet för utlänningar

DISKRIMINERING. Nu väljer Arbetsförmedlingen återigen, i samarbete med ett utbildningsföretag, att diskriminera. Denna gång genom att erbjuda utlänningar gratis körkortsteori på deras modersmål.

Kommuner vill diskriminera svenskar genom snabbspår för invandrare i bostadskön

SKÅNE. Flera kommuner i Skåne överväger att låta nyanlända invandrare gå före i bostadsköerna. Bostadsbristen är redan stor, varför detta förslag väcker blandade känslor bland svenskarnas som skulle diskrimineras om förslaget går igenom.

Handelskedja prioriterar främlingar

SVERIGE. Åhléns erbjuder nu i samarbete med Arbetsförmedlingen etthundra praktikplatser till nyanlända främlingar på sina varuhus, centrallager och huvudkontor.

Svenskar har inte råd med egen lägenhet – nyanlända får förtur

SVERIGE. Ensamstående Andreas tvingas bo i en friggebod då hans lön inte räcker till en lägenhet.

Inrikesministern vill se fler invandrare som poliser

SVERIGE. Den rödgröna regimen vill nu att Sveriges poliskår ska avsvenskas och fyllas på med mer invandrare.

Samhällsmagasinet granskar kulturmarxismen inom Räddningstjänsten

GRANSKNING. Det nystartade mediet Samhällsmagasinet har granskat hur Räddningstjänsten prioriterar så kallad mångfald och jämställdhet framför invånarnas säkerhet.

Butikskedjor stödjer regeringens satsning på invandrare

INRIKES. Netto är det senaste i raden av företag som väljer att stödja regeringens projekt ”100-klubben” där man ska skapa sysselsättning åt nykomna invandrare.

Nöjesguiden söker nya kulturskribenter – skriver att “vita män undanbedes”!

DISKRIMINERING. Kvoteringshysterin tar sig alltmer svenskfientliga och manshatande uttryck.

Miljoner satsas på ungdomsidrott, men bara för invandrare

SVERIGE. Regeringen storsatsar på idrott och föreslår att man ökar anslaget med 64 miljoner kronor, pengarna kommer dock att öronmärkas och får bara användas till ”integrerande verksamhet”.