Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rinkebyafrikan skickades på uppfostringsläger i Somalia

Sattes i kedjor och pryglades i 1,5 år Har nu lämnat sin kriminella livsstil bakom sig.

Gangsterrappare ihjälskjuten i Rinkeby

Expressens favoritvåldtäksman har avlidit Misstänktes för inblandning i mordet på Einar.

Paludan

Åtalade frias från våldsamt upplopp i Rinkeby

Kastade sten mot polis En döms för våldsamt motstånd.

Nya koran-upplopp i Örebro och Rinkeby

Polisen tvingades retirera i Örebro ”Motdemonstranter” körde runt i beslagtagen polisbuss Rikspolischefen: ”Ett hot mot demokratin”

“Pride”-rörelsen har det svårt i Rinkeby – ska satsa på småbarn

HOMOLOBBYN. Den så kallade ”pride”-rörelsen verkar ha det svårt i mångkulturella Rinkeby-Kista. I år ska man uttryckligen satsa hårdare på propaganda för småbarn.

Stor polisinsats i Rinkeby – man bunden och torterad

MÅNGKULTUREN. Två personer sitter anhållna efter den grova misshandeln.

Koranbränning i Rinkeby utreds som åsiktsbrott

INRIKES. Den koranbränning som idag genomfördes av medlemmar i Stram Kurs i Rinkeby utreds nu av polisen som åsiktsbrott.

20-årig gängmedlem skjuten i Rinkeby

INRIKES. En 20-årig man som ska vara kopplad till det kriminella gänget Shottaz har skjutits till döds i Rinkeby under kvällen.

Skjuten man hittades i en bil i Rinkeby

SKJUTNINGARNA. Fem personer är gripna efter mordförsök.

Polisens utsatta områden-lista kan hemligstämplas – för skämmigt anser kommunerna

INRIKES. Det är inte säkert att NOA utkommer med någon uppdaterad lista över så kallade utsatta område i Sverige detta år. Anledningen är att de drabbade kommunerna bönar och ber om att slippa hamna på listan.

Attack mot polisstationsbygge i Rinkeby

INRIKES. Uppmärksammat bygge av en polisstation i Rinkeby har utsatts för en attack, trots att det är säkerhetsklassat .

Somalisk fotbollstränare misstänks ha våldtagit 10-åringar

INRIKES. En somalier som arbetar som fotbollstränare och elevassistent i Rinkeby är åtalad för grov våldtäkt på tre unga pojkar.

SR: Journalister som Tim Pool är ett “demokratiskt problem”

MEDIA. Den uppmärksammade amerikanske journalisten Tim Pools Sverigeresa är över och etablissemangsmedia fortsätter att angripa honom efter att hans reportage från det mångkulturella Sverige.

Ingen byggfirma vill ta på sig byggandet av ny polisstation i Rinkeby

MÅNGKULTUR. Till sommaren var det tänkt att en ny polisstationen i Rinkeby skulle stå klar men byggandet har ännu inte kommit igång eftersom ingen byggfirma har velat ta på sig arbetet av säkerhetsskäl då hantverkare riskerar att utsättas för samma bemötande som poliser som befinner sig i den mångkulturella förorten.

Polisen: “Skarp granat i Kista kan ha kopplingar till invandrarupploppen”

INRIKES. Den granat som hittades på ett torg i Kista var skarp och man kan inte utesluta kopplingen till det invandrarupplopp som rasade i Rinkeby där polisen tvingades skjuta skarpt för att freda sig.

Upplopp i Rinkeby öppnar för mer övervakning

INRIKES. Efter att det under måndagskvällen brutit ut ett upplopp i mångkulturella Rinkeby, där polis och journalister attackerades, vill man nu införa mer övervakning med förevändningen att det skulle stävja brottsligheten.

Sverige närmar sig polisstat

INRIKES. På grund av att grova våldsbrott nu har blivit vardag i stora delar av landet kommer polisen att ta hjälp av sofistikerade övervakningsverktyg för att komma till bukt med problemen.

Poliser attackerade under gårdagen i Rinkeby

BROTT. Under fredagskvällen attackerades en polispatrull när de utförde ett rutinuppdrag i den ökända förorten Rinkeby. Poliserna blev misshandlade av ett gäng på 20 – 30 personer och fick även flaskor och glas kastade emot sig.

Politiker liknades vid “djur”, “smuts” och “husblattar”

STOCKHOLM. En demonstration hölls under fredagen mot de dödsskjutningar som skett den senaste tiden i Järvaområdet. Oroligheterna skylldes på politikerna som kallades för bland annat ”djur” och ”smuts” av talarna.

Fi anklagas för rashets

INRIKES. Feministiskt initiativ anklagas nu för rashets i samband med ett arrangemang som genomfördes i Rinkeby under söndagen.

Tre personer knivskurna i Rinkeby

STOCKHOLM. Under lördagskvällen blev tre personer knivskurna i det mångkulturella området Rinkeby i Stockholm. När polisen anlände till platsen utsattes de för stenkastning.

Löfven besöker Rinkeby dagen efter polisattack

SVERIGE. Natten mot onsdagen blev en polispatrull attackerad av ett 20-tal ungdomar i Rinkeby. Polisen har utsatts för stenkastning tiotals gånger i samma område bara i år. Dagen efter stenkastningen besökte statsministern den mångkulturella förorten för att prata om trygghet.

Invandrarkvinnor nattvandrar i förorterna

BROTT. För att få bukt med bilbränderna och stenkastningen i Stockholms förorter nattvandrar nu även mammorna till ligisterna.

Gravid kvinna rånad mellan Rinkeby och Tensta

STOCKHOLM. En gravid kvinna blev nyligen överfallen av fem ynglingar på en fotbollsplan mellan de mångkulturella stadsdelarna Rinkeby och Tensta.

Somalier angrep journalister i Rinkeby – permobilförare kontrar och kör på somalier

SVERIGE. När australienska journalister besökte Rinkeby blev de påkörda av en bil och angripna av en maskerad pöbel av afrikanska män. En modig permobilförare ryckte dock ut till journalisternas försvar och körde i hög hastighet rakt in i en av angriparna och drev bort honom från journalisterna.

Rättssystemet i Sverige kollapsar

INRIKES. Den danska tidningen Kristeligt Dagblad skriver om att Sverige står inför en systemkollaps. Massinvandring, kriminella ligor och religiös extremism gör att den svenska polisen känner sig ovanligt pressad, skriver tidningen.

Knivmord i Rinkeby

INRIKES. En ung man knivskars allvarligt i Stockholmsförorten Rinkeby. Mannen dog senare på sjukhuset av sina skador.

“Svenska” plundrare slog till under strömavbrott

STOCKHOLM. Under söndagskvällen drabbades de mångkulturella stadsdelarna Tensta och Rinkeby i Stockholm av ett större strömavbrott. Omkring 12 000 abonnenter ska under två timmar ha saknat ström.

Skottlossning i Rinkeby – en person har avlidit

BROTT. Strax efter klockan två under söndagen ska en skottlossning ha skett i den invandrartäta förorten Rinkeby. En person ska ha avlidit och tre personer ska ha skadats i samband med skottlossningen.