STOCKHOLM. Tre män från Mellanöstern står nu åtalade för en bestialisk gruppvåldtäkt på en svensk flicka som ägde rum nära Tensta i sommras. Bland annat ska de ha hotat flickan med pistol och tryckt upp den i hennes underliv.

Det var den 19 juni i sommras som en grov gruppvåldtäkt ägde rum på grönområdet Järvafältet nära förorterna Husby, Rinkeby och Tensta. De tre åtalade männen ska under hot om våld hållt fast flickan och turats om att våldta henne vaginalt och oralt.

När flickan började att skrika ska en av männen tagit fram en pistol och tryckt upp den i flickans mun. Man uppges även ha tryckt upp den i kvinnans underliv, vilket orsakade stora skador.

— Om du inte är tyst ska jag döda dig, ska en av främlingarna ha sagt.

Efter den grova våldtäkten ska en av de inblandade tillsammans med en okänd man ha tvingat med sig flickan i en bil och sedan fört henne till en källarlokal på Ljungplan i Rinkeby där man fortsatte våldta flickan.

De tre männen i åldrarna 18, 19 och 21 år gamla åtalas nu för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt. Enligt uppgifter från flickan ska dock fler män ha deltagit i gruppvåldtäkten.

Tidigare i år häktades sex personer misstänkta för våldtäkten varav tre nu alltså står åtalade.

— Det här är en av de värsta våldtäkter jag ­jobbat med under mina 22 år, säger polisen ­Anders Göranzon i en intervju under häktningsförhandlingarna.

Källa:
Turades om att våldta flicka under pistolhot


  • Publicerad:
    2014-11-27 19:50