JUDISK MAKT. Den oberoende riksdagsledamoten Anna Hagwall fortsätter sin kamp mot Bonnier-klanen och har bjudit in en akademiker som pekas ut som antisemit till ett seminarium i Sveriges riksdag. Hagwall kritiseras av den etablerade pressen, men försvaras av den alltmer öppet judemedvetna svenska alternativmedian.

Nordfront har sedan starten granskat och kritiserat det vi kommit att kalla för judisk makt-rörelsen. Nu har vår kamp funnit stöd i Sveriges riksdag. Samtidigt sluter svensk alternativmedia alltmer upp bakom slutsatsen att det oproportionellt stora inflytandet som till exempel den judiska Bonnier-familjen utövar över svensk politik är djupt skadligt.

Det är Anna Hagwall, riksdagsledamoten som uteslöts ur SD efter att hon anklagats för antisemitism förra året, som nu fortsätter att kritisera Bonniers makt i Sverige. Hagwall har till Aftonbladet gått ut med att hon arbetar vidare med sin motion om att begränsa etniska gruppers ägande av svenska medier och i det arbetet kommer försöka kartlägga Bonnier-koncernens makt.

— Jag jobbar på fallet, jag samlar in faktakunskap om Bonniers ägande och alla förhållanden som kors och tvärs finns i landsortstidningar och alla möjliga publikationer. Jag har redan samlat på mig ganska mycket material, jag får se hur jag tänker ge uttryck för den kunskapen, uppger Hagwall till Aftonbladet.

Hagwalls slutsats hittills är att ”familjen Bonnier har ett jättestort inflytande som inte är hälsosamt i Sverige”.

Uppgifterna om Hagwalls granskning av Bonnier framkommer efter att en av Sveriges värsta liberaler, Patrik Oksanen, gått i taket över att Hagwall bjudit in professor Karl-Olov Arnstberg till riksdagshuset där denne ska hålla ett seminarium om yttrandefrihet. ”Det är en mörk dag för folkstyret och statsskicket när 30-talets idéer flyttar in på Helgeandsholmen”, klagar Oksanen i sin artikel där han även nämner att Nordfront sympatiserar med Arnstbergs alltmer vågade kritik av den judiska makteliten.

Rysslandshataren Patrik Oksanen är en av Sveriges mest fanatiska försvarare av judisk makt. Han har tidigare arbetat för Bonnier men arbetar numera för MittMedia-koncernen.

Hagwall försvarar sig från kritiken i Aftonbladet genom att påpeka att Arnstberg inte är dömd för hets mot folkgrupp och har samma rätt att hålla seminarium i Riksdagen som andra svenska medborgare. Vidare säger Hagwall att Arnstberg är kunnig, erfaren och har mycket att tillföra i debatten.

— Enligt er är alla antisemiter i dag som har minsta lilla kritik mot massinvandringen. Vi kommer prata om yttrandefrihet och våra gigantiska problem som vi har i Sverige, svarar Hagwall när Aftonbladet frågar om hon tycker att Arnstberg uttryckt antisemitiska åsikter.

Stöds av alternativmedia
Samtidigt som den etablerade pressen ondgör sig över detta försvarar svensk alternativmedia Hagwall och Arnstberg. Fria Tider har till exempel skrivit en artikel med rubriken ”Riksdagsledamot kartlägger judisk mediefamilj” där man påpekar att det etablerade medier kallar ”antisemitism” bara är fakta om subversiva politiska strömningar:

På sin blogg har Arnstberg bland annat påpekat att det var judiska intellektuella som startade den subversiva Frankfurtskolan, och att dessa judar under 1900-talet drog upp riktlinjerna för det som skulle bli en skadlig ”dominerande tankegestalt i intellektuella kretsar” i västvärlden. Frankfurtskolan har pekats ut som skapare av politisk korrekthet.

I slutet av artikeln nämner Fria Tider också att representanter för Bonnier-familjen själva är öppna med sin bakgrund:

I en intervju med Dagens Industri från 2004 påpekade Carl-Johan Bonnier, styrelseordförande och ledande ägarrepresentant inom Bonnierfamiljens företag, själv att han inte bryr sig om det görs en koppling mellan familjen Bonnier och judendomen, eftersom ”det judiska arvet känns ändå som grundläggande för släkten”.

På Twitter har Ingrid Carlqvist hyllat Hagwall som en ”modig kvinna” som kartlägger det judiska medieägandet. Carlqvist bröt själv med den sionistiska tankesmedjan Gatestone Institute förra året efter att Nordfront avslöjat gruppens judiska agenda. Enligt Carlqvist kunde hon inte uttala sig om varför hon lämnade Gatestone, men hon bekräftade att det berodde på att tankesmedjan hindrade henne från att skriva om vissa ämnen.


  • Publicerad:
    2017-03-16 12:30