Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

NATO övar krig mot svenskar

Av Robin Palmblad, 2014-09-21
robin.palmblad@nordfront.se

VECKANS FILM. Nu visar en film hur NATO förbereder sig på att slå ner ”civila uppror” och bekämpa ett ”olagligt maktövertagande” i Sverige.

nato_mot_svenskar2

Under NATO-övningen simulerades bland annat att en negroid befälhavare från USA hade befäl över NATO-trupp i Sverige. Kartor över södra Sverige dominerar i reportaget om övningen.

Under NATO-övningen dominerade kartor över södra Sverige.

En rekapitulation
Sverige har i decennier haft makthavare som ingått i det ljusskygga globalistnätverket Bilderberg-gruppen. Exempel på sådana makthavare är judisk makt-anhängare likt Göran Persson, Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. Vi har även haft makthavare som pekats ut som USA-agenter, exempelvis Carl Bildt.

Dessa förrädare, med sin dolda lojalitet till utländsk makt, har stegvis smyganslutit Sverige till NATO, en militärallians som upprättades efter andra världskriget.

Den ryska nyhetskanalen Russia Today publicerade nyligen ett inslag som menade på att NATO inte är främmande för att lönnmörda folkvalda europeiska politiker som riskerar att ”försvaga militäralliansen” (exempelvis politiker likt Marine Le Pen).

Den kände visselblåsaren och före detta SS-officeren Hans Otto avslöjade under kalla kriget mordlistor på hundratals tyska socialdemokrater och kommunister. Mordlistorna hade gjorts av CIA:s organisation Gladio och syftade till att ta över Tyskland genom en statskupp om det tyska folket valde en regering USA inte godkänt.

NATO utesluter inte att lönnmörda europeiska politiker som står i deras väg, menar Russia Today.

Nyligen ingick svenska förrädare ett avtal som innebär att NATO får vidta ”åtgärder för att bedriva strid, inklusive att gå till attack, genomföra trupprörelser, leveranser och manövrar som är nödvändiga för att uppnå målet med vilken militäroperation som helst” i Sverige.

NATO:s militära operationer i Sverige kan vara av ”såväl taktisk som strategisk natur” och behöver inte godkännas av den svenska regeringen. Det heter att NATO bjuds in av Sverige som värdnation, men därefter lyder inte NATO under svenskt befäl utan sitt eget.

NATO övar krig mot svenskar
Men inte nog med detta, i detta nu tränar dessa NATO-trupper på att slå ner ”civila uppror” — i södra Sverige. Det är i ett inslag från en övning kallad ”Noble Ledger” som det framkommer att det geografiska området för NATO:s övning var södra Sverige, och att scenariot som den internationella militärstyrkan övade mot var ”civila uppror” och ett ”olagligt maktövertagande”.

Så vad har egentligen globalisterna i åtanke för svenska folket? Rent spontant känns det som att vi får vänta oss att makthavarna kommer att fortsätta förstöra Sverige genom okontrollerad och folkligt hatad massinvandring.

Som uppbackning har de nämligen en internationell militärstyrka till sitt förfogande, som inte är främmande för att lönnmörda folkvalda europeiska politiker eller att skjuta ihjäl svenskar som motsätter sig förintelsen av Sverige.

Se de chockerande filmerna här:


  • Publicerad:
    2014-09-21 10:11