Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Netflix och Amazon stöder afrikanernas upplopp i USA

Av Redaktionen, 2020-06-01
redaktionen@nordfront.se

RASKRAVALLERNA I USA. Filmströmningstjänster och kändisar stöder och betalar borgen åt kriminella rasfrämlingar som grips i kravallerna i USA.

Film-streamingtjänsterna Netflix och Amazon Prime har gått samman för att uttala sitt stöd för svarta demonstranter och upploppsmakare.

Kändisar samlar också in pengar för att kunna betala borgen åt kriminella ligister som grips i kravallerna som pågår i många städer i USA.

Bland andra juden Seth Rogan lägger pengar i insamlingen för borgenavgifter.

Netflix anser sig ha en ”plikt” att stödja de svarta och deras protester. Amazon säger sig stå tillsammans med sina filmskapare och sina kunder, och stödjer också den judiskt finansierade organisationen Black lives matter, skapad av juden George Soros.

Black lives matter hymlar inte med sitt hat mot vita. 2017 skrev dess medgrundare Yusra Khagali att vita människor är ”undermänniskor” jämfört med svarta, och att vi är en ”genetisk defekt” som borde ”utrotas”.

Ändå är det mest afrikaner som begår våldsamma handlingar. Enligt 2018 års statistik för USA utförde nästan en halv miljon afrikaner våld mot vita människor. För det omvända gällde nästan 60 000 incidenter.

Under upploppen markerar vissa rasfrämlingar som är innehavare av olika förrättningar att de är ägda av till exempel svarta människor, underförstått att de kriminella afrikanerna inte ska ge sig på dessa företag när de gör upplopp, utan istället förstöra och plundra ”vita” företag.

Användaren Mike P. skriver på Twitter att man kan fråga vita företagsägare om de skulle känna sig bekväma med att sätta upp en skylt som anger att företaget ägs av en vit person. Även om det är en lugn plats utan upplopp. Sedan kan man be dem ärligt svara på frågan varför de inte skulle sätta upp en sådan skylt.

I USA är det inte ens okej att vara vit. När en kampanj med lappar bärandes budskapet ”It’s okay to be White” och lappar med texten ”White lives matter too” började sättas upp på bland annat universitet, polisanmäldes incidenterna som hatbrott.

Att sätta upp lappar på vilka det står ”Det är okej att vara svart” har inte rapporterats vara rasistiska hatbrott.


  • Publicerad:
    2020-06-01 18:15