USA. Den brittiska tidningen Daily Mail har fått tag i läckta filmer från polisens kroppskameror. Filmen visar upp när polismännen försöker arrestera den narkotikapåverkade George Floyd.

Filmen har nu läckt ut till allmänheten, två månader efter den aktuella händelsen. Filmen visar upp en stressad George Floyd som trots polisernas lugna beteende fortsätter att agera irrationellt. I filmen kan man se att Floyd har svårt att följa polismännens direktiv när han sitter i bilen som han blev stoppad i. De judiskt ägda och kontrollerade medierna i USA piskade upp en hatstämning mot vita efter det att Floyd dog i polisingripandet, något som ledde till raskravaller, dessa fortsätter än idag.

Judar och judaiserade vita, svarta startade upp flera olika BLM demonstrationer i flera städer i Europa för att göra politik av George Floyds dödsfall. Attackerna riktades främst mot vita och vitas ”rasistiska” samhälle trots att två av de polismän som var inblandade i arresteringen inte var vita. Derek Chauvin som satt med sitt knä på George Floyds nacke var gift med en östasiatisk kvinna.

Det sociala grupptrycket har gjort att mindre rakryggade vita har gått ned på knä för att visa solidaritet mot den marxistiska organisationen BLM. I dagarna gick hockeymålvakten Robin Lehner ned på knä medan många av hans lagkamrater valde att inte göra det.


  • Publicerad:
    2020-08-04 16:00