Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Donald Trumps 10 mest svekfulla ögonblick

Russleman går igenom Donald Trumps värsta svek Slutsats: Trump är en opålitlig förrädare.

Kravallande BLM-demonstranter belönas med miljoner

Rekord för skadestånd per person i New Yorks historia Sammanlagt motsvarande 42 miljoner kronor betalas ut.

Black Lives Matter nomineras till Nobels fredspris

ANTIVIT RASISM. Den antivita Black Lives Matter-rörelsen har efter ett år av vandalism och våldsamheter nominerats till Nobels fredspris.

Black Lives Matter får Olof Palmepriset

INRIKES. Black Lives Matter får motta 2020 års Olof Palmes pris. Som motivering anges bland annat att den antivita rörelsen synliggjort ”den afro-amerikanska minoritetens utsatthet, smärta och vrede över att inte värderas lika med människor som har annan hudfärg”.

Dubbla måttstockar: Donald Trump uppviglar medan Kamala Harris är “tolerant”

LÖGNPRESSEN. Medan Donald Trumps uppmaning till sina följare, ”Gå till Capitolium!”, är ”uppvigling till terrorism” är Kamala Harris ord till de sina, ”att aldrig vika sig” i upploppen, bevis på ”tolerans”.  

Ironisk skribent tar pulsen på “hatbrotten” i Storbritannien

KULTURREVOLUTIONEN. Ny statistik visar att allt fler ”hatbrott” begås. RT:s krönikör kommenterar att ”de självrättfärdigande hjältarna i sitt fina woke-universum” inte kan ändra människans biologi.

Biden kallar Kyle Rittenhouse “en vit makt-person” – kan stå honom dyrt

USA. Presidentkandidaten Biden kan ha skjutit sig själv i foten. Han anklagas för förtal av Kyle Rittenhouse och saknar rättslig immunitet, då han inte innehar något politiskt ämbete.

Demokraterna i USA vill avväpna polisen

KULTURREVOLUTIONEN. Demokrater i USA framför skarp kritik mot polisen, i synnerhet för dess sätt att hantera upplopp. Men kritiken kommer – likt förslagen om avfinansiering och avväpning, ofta långt ifrån någon stridszon.

Beväpnad “härförare” för Antifa grinar som en bebis när han grips

ANTIFA. Antifa-ledaren som är känd som Commander Red hade en eldkastare under en BLM-demo i Wisconsin i söndags. När poliser stoppade honom föll han ihop, intog fosterställning och började gråta.

Poliser i Oregon vägrar hjälpa Portland med våldsbekämpning: “Staten stödjer brottslingar och bekämpar polisen”

USA. Oregons guvernör har begärt in sheriffer från angränsande län som understöd mot kravallerna i statens största stad Portland. Sherifferna vägrar eftersom staten bekämpar polismakten och stödjer upploppsmakarna.

Skolbarn får lära sig att hata polisen och sina föräldrar

POLITIK. Eleverna vid grundskolan Gladwyne i Pennsylvania tvingas att läsa vänsterextrem propaganda om hur det är rasistiskt att sympatisera med polisen. De får också lära sig att även den som inte följer vänsterliberala nyheter gör sig medskyldig till rasism.

BLM-mobb krävde att vita skulle överlåta sina hem

SEATTLE. På onsdagen marscherade en mobb med BLM-revolutionärer och Antifa-terrorister genom att bostadsområde i amerikanska Seattle där de högljutt krävde att vita invånare skulle lämna sina hem och överlåta dem åt svarta.

Trumps advokat om BLM: “Terrorgrupp som hatar vita”

KULTURREVOLUTIONEN. Vid två tillfällen den senaste veckan har presidentadvokaten Giuliani riktat skarp kritik mot BLM, som han finner vara ”en inhemsk terrororganisation uppbyggd av mördare som hatar vita män”.

Läckt film från polisens kroppskameror visar upp den svarte George Floyds drogpåverkade beteende

USA. Den brittiska tidningen Daily Mail har fått tag i läckta filmer från polisens kroppskameror. Filmen visar upp när polismännen försöker arrestera den narkotikapåverkade George Floyd.

Norska flaggan alltför lik amerikanska sydstatsflaggan – fick tas bort

KULTURREVOLUTIONEN. I samband med de kulturmarxistiska dreven mot vita i något som kan liknas vid en västlig kulturrevolution har den amerikanska sydstatsflaggan blivit ytterst kontroversiell. Ett bed & breakfast-hotell som hissat den norska flaggan vid sin entré tvingades plocka bort den då den var alltför lik sydstatsflaggan.

Vådaskjutning skadade tre svarta när den svarta milisorganisationen NFAC demonstrerade i Kentucky

USA. Vådaskjutning gjorde att tre personer skadades under en demonstration av den svarta milisgruppen ”Not Fucking Around Coalition” demonstrerade i Louisville, Kentucky.

Plundring och upplopp i Seattle efter BLM-demonstration

USA. På söndagskvällen urartade en Black Lives Matter-demonstration i Seattle till upplopp. Tolv poliser skadades och minst två personer greps vid sammandrabbningarna.

Stad i North Carolina betalar ut allmänt skadestånd till svarta

KULTURREVOLUTIONEN. Ashevilles stadsfullmäktige har nu enhälligt beslutat att betala tillbaka på sin ”vita skuld” genom att tilldela stadens svarta invånare skadestånd.

Soros lägger 220 miljoner dollar på antivit verksamhet i USA

JUDISK MAKT. The Open Society Foundations deklarerade på måndagen att man investerar 220 miljoner dollar i kampen för ”raslig jämlikhet” i USA. Huvudsumman går till ”svartledda rasliga rättvise-grupper”.

“Rasistisk” staty av hjort borttagen efter skadegörelse av BLM-aktivister

KULTURREVOLUTIONEN. En 120-årig älskad hjortstaty i Portland blev grundligt vandaliserad vid de senaste veckornas BLM-demonstrationer. Den har nu forslats bort med hänvisning till ”allmänhetens säkerhet”.

Trump attackerade den “vänstervridna kulturrevolutionen” i sitt tal inför nationaldagen

USA. I ett tal ifrån Mount Rushmore inför dagens fjärde juli-firande i USA gick president Trump till hårt angrepp mot vänsterextremisterna inom BLM-rörelsen och varnade för en kulturrevolution som syftar till att förstöra den nuvarande civilisationen.

Libyers knivattack utreds nu som terrordåd

UTRIKES. Knivattacken i en park i Reading i Storbritannien ska nu utredas som terrorbrott. Attackerna på en grupp vita inträffade kort efter att en BLM-demonstration ägt rum på platsen.

Amerikansk public service attackeras efter fejknyhet om högerextrema bilattacker

USA. Amerikanska NPR publicerade nyligen en lång artikel som handlade om påstådda problem med ”högerextremister” som attackerade fredliga ”demonstranter” med fordon. Nu kräver alltfler att radiokanalen ska bli av med sina federala pengar efter fejknyheten.

Antivit hetsjakt på statyer fortsätter – Christopher Columbus har fallit

KULTURMARXISM. I 134 år fick statyn av den europeiske upptäcktsresanden Christopher Columbus stå kvar i St. Louisparken i Minnesota. Men många statyer står på led vid ättestupan.

Tyst minut för död afrikan i europeiska parlament

KULTURMARXISM. EU-parlamentet och brittiska parlamentet höll tyst minut för den döde afrikanen George Floyd.

Självhatande Hollywoodskådis: “Vita gubbar som jag ska hålla käften och lyssna”

USA. Den 61-årige amerikanske skådespelaren Kevin Bacon har gjort sig känd för sina vänsterextrema åsikter, som även tagit sig uttryck i aktivism för vänsterorganisationer. I ljuset av den senaste tidens kravaller vill han nu förmena vita män all rätt att delta i debatten kring dessa.

New York-poliser förgiftade med blekmedel på snabbmatsrestaurang

UTRIKES. Tre poliser förgiftades på måndagen av milkshakes som spetsats med något som troligen är blekmedel. Händelsen inträffade på en snabbmatsrestaurang i centrala New York när poliserna var i området för att hantera protester.

Kulturnationalister och fotbollsfirmor i samarbete för att försvara monument i London

ENGLAND. I engelska medier beskrivs nu hur Metropolitan Police i London förbereder sig inför sammandrabbningar i helgen då kulturnationalister med stöd från fotbollsfirmor förväntas försvara statyer och minnesmärken mot BLM-demonstranters angrepp.

Lexikon ändrar definitionen av ordet “rasist” – efter påtryckningar av aktivist

USA. Det amerikanska lexikonet Merriam-Webster meddelar nu att man skriver om definitionen av ordet ”rasism”. Detta efter att en ung kvinnlig aktivist i ett stort antal mejl insisterat på att så måste ske.

Japan förklarar BLM-kravallerna med tecknad film – anklagas för rasism

UTRIKES.När japansk public service skulle förklara skillnaden mellan svarta och vita samt BLM-kravallerna gjorde man det med en lustig tecknad film. Men nu anklagas japanerna för rasism och tvingas be om ursäkt.

Självhatande svensk BLM-dåre blir viral: “My name is André Zakrisson!”

SJÄLVHAT. Iklädd afrikansk dräkt i blågula färger försökte göteborgaren André Zakrisson Öberg få en stund i rampljuset under söndagens BLM-demonstration. Nu har klippet av den afrofjäskande svensken blivit viralt.

Black Lives Matter har blivit USA:s egen kulturrevolution

RASKRAVALLERNA. Både Wall Street Journal och Bretibart ser likheter mellan Maos kulturrevolution i Kina och dagens svarta och kulturmarxistiska drev mot vita människor i väst.

Vita självhatare tvättar svarta prästers fötter under en “George Floyd-vaka”

VITT SJÄLVHAT. Vit underdånighet inför den svarta ”godheten” ger splittrade kommentarer på sociala medier.

BLM-demonstrant misshandlar hund – afrikaner efterlysta för djurplågeri

RASKRAVALLERNA. Afrikaner från Black Lives Matter misshandlar hund som befaras ha dödats.

Göteborgs polischef: “Vi såg det inte komma”

RASKRAVALLERNA. Polisen kunde inte förutse att rasfrämlingarnas demonstration i Göteborg skulle urarta, säger polischef Erik Nord.

FILM: Bilförare slår tillbaka mot svart BLM-mobb – grips av polis uppdaterad

USA. En man i Seattle blir stoppad i sin bil av ett gäng afrikaner. Han fredar sig med en pistol och flyr platsen.

Uppgifter: Sadistisk svart pöbel knivhögg irländsk pojke och filmade övergreppet

DET SVARTA VÅLDET. En film går just nu viral som visar hur en svart pöbel har misshandlat en ung vit man och gottar sig åt hans lidande medan en ensam vit kvinna försöker få pöbeln att sluta misshandla den svårt skadade pojken. Uppdaterad 16:30

Tio poliser skadade under Londons BLM-kravaller

UTRIKES. Black lives matter-ligister kastade cyklar och andra föremål på den ridande polisens hästar i kravallerna i London. En poliskvinna kastades av sin häst och slogs medvetslös.

Ledarskribent attackerar “vänsterns närmast sexuella upphetsning över upploppen i USA”

BLM-KRAVALLERNA. Mats Skogskär, ledarskribent på Sydsvenskan, har retat upp vänstern med en tweet om upploppen i USA. Nu går Sydsvenskans chefredaktör ut och tar avstånd från tweeten.