Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tyska poliser skadade i bombexplosion

Poliser tycks ha lurats att bryta sig in i lägenhet Sprängladdning väntade i bostaden.

Uppgifter: Polis sköt sönder skarp sprängladdning i Kungsträdgården

Misstänkt vätska visade sig vara skarp sprängladdning Kulturfestival fick utrymma området.

Nationalsocialistisk jättebomb från WWII sprängdes i England

UTRIKES. En bomb på närmare 1000 kg, som släpptes av det tyska flygvapnet för över 75 år sedan, sprängdes på lördagen vid en kontrollerad explosion i engelska Exeter. Inför detonationen evakuerades tusentals människor och smällen hördes så långt som 1,5 mil.

Bomb detonerade i flerfamiljshus i Angered

INRIKES. En bomb exploderade natten till måndagen utanför en lägenhet i Angered. Ingen skadades vid explosionen.

Polisen undersöker misstänkt farligt föremål i Jönköping

INRIKES. Polisen och Nationella bombskyddet har under eftermiddagen undersökt ett misstänkt farligt föremål i en bil i Jönköping. Ett större område har spärrats av omkring Brahegatan där bilen står parkerad.

Misstänkt föremål i Borlänge – förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse utreds av polisen

BORLÄNGE. Polisen lyckades under eftermiddagen oskadliggöra ett misstänkt farligt föremål i en bil utanför polishuset i Borlänge. Nordfronts utsände var på plats när avspärrningarna hävdes.

Stor polisinsats i Stockholm i natt – bombtekniker på plats

INRIKES. Polisen genomförde en större insats i Stockholmsförorten Hässelby i natt. Boende fick evakueras och en bombrobot sattes in för att undersöka ett misstänkt föremål.

Explosion i Göteborg – lastbil började brinna

INRIKES. I Göteborg inträffade under söndagskvällen en explosion vid en lastbil som tog eld. Polisen ser inget motiv till sprängningen.

Bomb exploderade i skånska Vellinge på lördagskvällen

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. En bomb exploderade på lördagskvällen i skånska Vellinge. Polisen som kallade in Nationella bombskyddet för att undersöka resterna av det ”föremål” som exploderat vill dock inte berätta vad det är för ”föremål”.

Upplands-Bro: 18 bilar brann i natt – just nu ett farligt föremål utanför kommunhuset

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. I Upplands-Bro har ett misstänkt farligt föremål hittats utanför kommunhuset. Polisen har spärrat av ett stort område och bombtekniker håller på att undersöka föremålet. Under natten brann 18 bilar i kommunen.

Invandrare sprängde Skattestyrelsen i Köpenhamn – beskrevs som svenskar i media

MÅNGKULTUREN. De båda män som i augusti förra året genomförde ett sprängdåd mot Skattestyrelsen i Köpenhamn har konsekvent utmålats som svenskar i både svensk och dansk media. Det har nu visat sig att båda har så kallad ”utomvästlig invandrarbakgrund”.

Entré bortsprängd på bostadshus i Helsingborg

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. En bomb detonerade under natten i en trappuppgång till ett bostadshus i Helsingborg. Det var en ovanligt kraftig smäll där hela entrén demolerades och ett stort antal fönster krossades.

Kraftig explosion i centrala Stockholm

STOCKHOLM. Under natten exploderade en kraftig bomb i centrala Stockholm. Bomben var placerad utanför ett kafé som enligt uppgifter drivs av kriminella invandrare.

Bomb exploderade i Jakobsberg

INRIKES. På måndagskvällen detonerade en bomb på en loftgång i Jakobsberg. En person som var i lägenheten klarade sig oskadd från explosionen, som rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.>

Bombexplosion i Klippan under natten

INRIKES. En bomb exploderade under natten vid en villa i Klippans kommun. Familjen som befann sig i villan undkom oskadda medan villans fasad fick omfattande skador.

Bombexplosion i Helsingborg under natten

HELSINGBORG. En bomb smällde under natten av vid ett bostadshus i Helsingborg. Ingen misstänkt eller gripen finns.

Hade apterad bomb i väska på Malmö C – frias av tingsrätten

MALMÖ. Den man som i somras greps på Malmö Centralstation med en apterad bomb i sin ryggsäck har nu av Malmö tingsrätt friats från förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Mannen hävdar nämligen att han trodde det var knark i väskan och inte en bomb.

Bomb desarmerades i Malmögarage

MALMÖ. Under morgonen larmades polisen om ett ”okänt föremål” i ett garage vid ett bostadsområde på Censorsgatan i Malmö. Föremålet som visade sig vara en bomb oskadliggjordes under dagen av Nationella bombskyddet.

Stadshuset i Landskrona bombat

INRIKES. Under onsdagskvällen inträffade en kraftig explosion vid Stadshuset i Landskrona. Enligt vittnen har entrén sprängts sönder och alla rutor närmast ingången har krossats. Polisen utreder nu ”allmänfarlig ödeläggelse”.

Misstänkt sprängattentat mot lägenhet i Gislaved

INRIKES. Imorse detonerades någon typ av sprängladdning utanför ett lägenhetshus i Gislaveds kommun.

Trumpanhängare gripen – misstänkt för inblandning i brevbomberna i USA

USA. Under dagen upptäcktes ytterligare tre paket innehållandes rörbomber som skickats ut till nyckelpersoner i USA:s vänsterliberala etablissemang. Samtidigt grep FBI i morse lokal tid en 56-årig Trumpanhängare som enligt judisk media sedan tidigare är dömd för bland annat bombhot.

Omfattande jakt på källan till brevbomberna – spåren pekar mot Florida

USA. Totalt har tio bomber hittills upptäckts på väg till representanter för det vänsterliberala etablissemanget i USA. Nu pågar en omfattande polisutredning och jakt på personen eller personerna som ligger bakom.

Misstänkt brevbomb skickad till Robert De Niro

USA. Under torsdagen har brevbombsspektaklet fortsatt i USA. Den vänsterliberale skådespelaren och regissören Robert De Niro ska ha fått ett misstänkt paket skickat till sin restaurang i New York. Samtidigt utreds ett paket som skickats till Obamas vicepresident Joe Biden.

Stort pådrag i USA – Clinton, Obama, CNN och Soros har fått brevbomber

UTRIKES. Personer med kopplingar till det globalistiska och vänsterliberala etablissemanget i USA har under dagen fått brevbomber skickade till sig. Nordfront följer utvecklingen av händelsen, som nu beskrivs som ett terrordåd. Uppdaterad 22:55

Efter FBI-larm: Polis slog till mot 15-åring i Västerås

VÄSTERÅS. Under onsdagsmorgonen slog svensk polis till mot ett flerfamiljshus i Västerås. Tillslaget skedde efter att den amerikanska federala polisorganisationen FBI slagit larm om ”skriverier på ett forum”.

Explosion i biluthyrningsfirmas lokal – mitt i centrala Stockholm

STOCKHOLM. Under natten ska grannar till en biluthyrningsfirma i centrala Stockholm ha larmat om en hög smäll. När polis kom till plats visade det sig att en detonation skett i biluthyrningsfirmans lokaler.

Misstänkt bomb i Stockholm

INRIKES. Polisen har spärrat av ett område i södra Stockholm på grund av en misstänkt bomb.

NORDFRONT AVSLÖJAR: Bomb mot asylboende kom inifrån boendets lokaler

GÖTEBORG. Den bomb som exploderade vid asylboendet i Västra Frölunda den 5 januari kom inifrån själva boendet. Det avslöjar en källa från Migrationsverket som Nordfront pratat med.

Bombattentat mot köpcentrum i centrala Malmö

INRIKES. Tidigt under torsdagsmorgonen detonerade en bomb utanför ett köpcentrum i centrala Malmö. Attentatet var riktat mot butiken Gymgrossisten.

Asylsökare är anhållna för bombattack i Vällingby

VÄLLINGBY. Två asylsökande är anhållna efter bombattack mot en butikslokal i ett flerfamiljshus i Stockholmsförorten Vällingby under natten till torsdag.

Bombhot i Göteborg

SVERIGE. Under onsdagsmorgonen ska en man ha lämnat en väska i Stadshuset i Göteborg och sedan sagt att det är en bomd i den. Polisens bombtekniker är på plats.