MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson släpptes från häktet i Malmö igår. Detta tyder på att hovrätten kommer fria honom eller döma till ett lågt straff för incidenten på Möllan där Showan Shattak skadades svårt.

carlsson

Under gårdagen släpptes nationalisten Andreas Carlsson ur häktet i Malmö. Detta efter att han suttit häktad fyra månader i Ukraina där han först greps och sedan sju månader i Sverige. Carlsson dömdes i tingsrätten till tre års fängelse för två fall av grov misshandel mot vänsterextremister, trots att allt pekar på att Carlsson och hans kamrater agerade i nödvärn – vilket Nordfront skrivit om tidigare.

Domen överklagades till hovrätten och nu har Carlsson alltså släppts efter hovrättsförhandlingarna som avslutades i onsdags. Hovrättsdomen kommer nästa onsdag, men just nu ser det ut som att sanningen kommer att segra och att Carlsson frikänns eller döms till ett lågt straff som han redan suttit av under häktningstiden.

Det här innebär alltså att Showan Shattak, som Nordfront skrivit många avslöjande artiklar om, kan komma att avslöjas som en bluff och skämma ut hela den ”antirasistiska” rörelsen i Sverige som försökt framställa honom som en oskyldig martyr fast han i själva verkat sannolikt är en misslyckad ”antifascist” som fick stryk när han angrep nationella aktivister.

Nordfront kommer självklart att återkomma gällande Carlssons frigivning.


  • Publicerad:
    2016-10-11 09:35