Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Unga män” på bilbrandsturné i Eskilstuna

MÅNGKULTUREN. Tre ”unga män” har gripits efter en omfattande bilbrandsturné i Eskilstuna. Enligt polisen har omkring 25 fordon tänts på.

Bilbrännarorgie i Sigtuna kommun – 12 bilar brann

INRIKES. Under natten till i dag brann 12 bilar och en husvagn i Sigtuna kommun. Det är enligt statsradion ”oklart” varför det ”började brinna” i fordonen, dock rubricerar polisen det hela som skadegörelse genom brand.

Sju bilar eldades upp i getto i Malmö

MÅNGKULTUREN. Natten till idag totalförstördes sju bilar i en brand i det ökända invandrargettot Rosengård i Malmö. Bilarna stod på en parkeringsplats och den kraftiga röken spred sig till närliggande bostadshus.

Flera bilbränder i södra Sverige de senaste dagarna

INRIKES. Flera bilbränder har skett i södra Sverige. Under helgen har det brunnit i Halmstad, Laholm och inatt brann det utanför Teslas lokaler i Malmö.

Omfattande bilbrandskampanj i Ljusdal – fyra hemtjänstbilar brann under natten

HÄLSINGLAND. De senaste veckorna har den lilla kommunen Ljusdal drabbats av flera bilbränder. Under natten till måndagen brann också fyra bilar tillhörande hemtjänsten.

Stor bilbrand i Götebord – branden spreds till lägenhetshotell

GÖTEBORG. Under natten till torsdag sattes 10-15 bilar i brand i Majorna i Göteborg. Branden spreds till en fastighet som inrymmer ett lägenhetshotell.

Upplands-Bro: 18 bilar brann i natt – just nu ett farligt föremål utanför kommunhuset

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. I Upplands-Bro har ett misstänkt farligt föremål hittats utanför kommunhuset. Polisen har spärrat av ett stort område och bombtekniker håller på att undersöka föremålet. Under natten brann 18 bilar i kommunen.

Polisen om bilbränderna i Umeå: “En följd av polisiära ingripanden mot kriminella”

UMEÅ. Den senaste tiden har Umeå drabbats hårt av till synes slumpmässiga bilbränder. Enligt Umeåpolisen David Helgesson ser man det som hämndaktioner riktade mot polisen efter insatser mot kriminella grupperingar i kommunen.

Bilbränderna fortsätter i Umeå

MÅNGKULTUREN. Nya anlagda bilbränder i Umeå.

Polisens kommentar efter bilbränder: “Det är så fint väder ute”

INRIKES. Polisens förklaring till en den senaste tidens många bilbränder i Västsverige är att det är fint väder ute.

Tolv bilar utsatta för brandattentat i Umeå

MÅNGKULTUREN. I en av de utbrända bilarna i Umeå natten mot söndagen hittades en död hund.

Kongoleser försöker bränna ner stadsdel i Paris – ogillade kongolesisk sångare som uppträdde

FRANKRIKE. Eftersom en konsert med en kongolesisk sångare inte föll ett antal kongoleser i smaken har man nu satt eld på alltifrån vespor till bilar i närheten av tunnelbanestationen Gare de Lyon i Paris. Samtidigt försöker man hindra att brandkåren kommer fram för att släcka elden.

Fiasko för åklagaren när fem av sex bilbrännande rasfrämlingar friades

INRIKES. Det blev en klar förlust för åklagaren när fem av sex invandrare friades från misstankarna om att ha stått bakom de massiva bilbränderna i Göteborg förra året.

Bilbränder och explosioner präglade helgen – 19 bilar brann bara i Märsta

MÅNGKULTUREN. Det mångkulturella Sverige präglades under helgen av nästan inbördeskrigsliknande scener med åtskilliga bilbränder, hovrande polishelikopter och explosioner.

Sex rasfrämlingar åtalas efter koordinerade bilbrandsattacker i Västsverige

INRIKES. Sex rasfrämlingar åtalas efter de omfattande bilbränderna i Västsverige för drygt ett år sedan.

Åtal väntar efter fjolårets massbilbränder i Göteborg

INRIKES. Mellan sex och åtta män väntar åtal efter att ett hundratal bilar brändes upp i koordinerade attacker i Göteborgsområdet under förra året.

Omfattande bilbränder i Uppsala

UPPSALA. Under natten har minst sex bilar förstörts i en stor brand på en parkeringsplats i Uppsala. Ett dygn tidigare brann minst tio bilar en knapp kilometer från platsen.

Omfattande bilbränder i Gävle

INRIKES. Sammanlagt minst tolv bilar har brunnit upp i Gävle efter att bilbränder anlagts på fyra platser i staden de senaste dygnen. På måndagsmorgonen greps en ung man som misstänks ha befunnit sig på en av platserna.

Bilbränder hela helgen i Gävle

INRIKES. I Gävle har bilar antänts och brunnit upp under flera dagars tid. Framförallt är det i de mångkulturella stadsdelarna Sätra och Andersberg som många människor nu måste börja ta sig fram till fots.

Bilbränder i olika delar av landet

INRIKES. Mellan tisdagkvällen och onsdagmorgonen har tre bilar satts i brand på olika platser i landet. Polisen har inte gripit någon misstänkt gärningsman i något av fallen.

Hundra bilbränder i Uppsala

INRIKES. Under natten till måndagen ska 100 bilar ha skadats i samband med nya bilbränder i Uppsala. Händelsen rubriceras som mordbrand.

Moderaternas försök att locka väljare: köper Google-annons för “bilbränder”

VALÅR. I ett försök att utnyttja människors frustration över mångkulturens konsekvenser har Moderaterna köpt annonser så att partiets hemsida hamnar högst upp när man söker på ”bilbränder” på Google.

Rasfrämlingar misstänks för bilbränderna

MÅNGKULTUREN. Sammanlagt har sex personer gripits misstänkta för måndagens bilbränder i Västsverige. Myndigheterna försöker hemlighålla identiteten på dem, men Nordfront avslöjar nu tre av dem.

I USA sprider sig bilden av Sverige som ett förlorat paradis

SVERIGEBILDEN. Bilden av Stockholm som Europas Chicago – en mörk laglös plats där man sover med ett öga öppet – sprider sig alltmer i USA. Dagens Nyheters USA-korrespondent Björn af Kleen rapporterar om att det finns ett växande intresse för Sverige i USA, särskilt bland Trump-anhängare och i invandringskritiska miljöer. Han skriver bland annat: “Sverige [är] paradexemplet som […]

Sex gripna misstänkta för bilbränderna

BROTT. Sex personer har gripits misstänkta för bilbränderna i västra Sverige.

Daniel Riazat (V) menar att “högerextremister” ligger bakom nattens bilbränder

VALÅR. Den vänsterpartistiske rasfrämlingen tillika riksdagsledamoten Daniel Riazat skriver på Twitter att ”extremhögern” ligger bakom nattens bränder då de var ”välorganiserade”.

Bilbränder i Västsverige

  MÅNGKULTUREN. Ungefär 80 bilar har brunnit eller vandaliserats i Västsverige under måndagskvällen.

Samordnade bilbränder på flera platser under helgen

INRIKES. Helgen inleddes med mängder av bilbränder och stenkastning mot fordon, Polisen och Räddningstjänsten.

Ett flertal bilar eldade i Stockholm under natten

INRIKES. Inatt blev totalt åtta stycken bilar satta i brand runt om i Stockholm. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt.

Bilbränder på flera håll i Sydsverige under natten

MÅNGKULTUREN. Räddningstjänsten i Sydsverige har under natten mot måndag fått in flera larm om bilbränder på flera olika platser.

Sju bilbränder i Landskrona i helgen

MÅNGKULTUR. Under natten mot söndagen så började sju bilar att brinna i Landskrona. Polisen misstänker att bränderna är anlagda.

Nio lastbilar förstörda vid storbrand i Kungälv

KUNGÄLV. Nio lastbilar har totalförstörts efter att en brand brutit ut under natten vid vid Ica i Ytterby i Kungälv.

Byggarbetare i Malmö fick sina bilar uppeldade

MÅNGKULTUR. Fem bilar sattes i brand under natten till torsdag i Oxie i södra Malmö och en brand startades även på en byggarbetsplats i närheten.

Märsta drabbades av flera bilbränder under natten

BROTT. Under loppet av två timmar brann det på fem olika platser i Märsta under natten mot söndag. Det råder ännu oklarhet kring exakt hur många bilar som eldhärjades men mellan åtta och tretton bilar handlar det om.

Flera bilbränder runt om i Sverige under natten

BROTT. Under natten till söndag har det brunnit bilar på flera håll runt om i Sverige. Bland annat i Södertälje, Borås och Norrköping.

Bilbränder i Uppsala under natten

BROTT. Under natten har ett flertal bilar eldhärjats i Uppsala. En 17-årig gärningsman kunde gripas senare under natten.

Nästan en bilbrand om dagen i Botkyrka under december månad

MASSINVANDRINGEN. Innan året hunnit komma till sin ände har det skett runt åttio bilbränder i den mångkulturella kommunen Botkyrka. Bara under början av december månad har det brunnit elva bilar, nästan en bil om dagen.

Bilbränder i Västerbotten under helgen

VÄSTERBOTTEN. Det importerade fenomenet med att bränna bilar verkar även börja få fäste i norra Norrland. Under helgen har tre anlagda bilbränder inträffat, två i Umeå och en i Skellefteå.

Polisen uppmanas mörka bilbränder

INRIKES. Efter en ny rapport har polisen uppmanats till att mörka bilbränder för att istället lyfta fram framgångsrika ärenden för att ge sken av att det inte sker så många bilbränder i landet som det gör.

Malmö drabbades återigen av bilbränder

BROTT. Tio bilar och ett däcklager sattes under söndagsmorgonen i brand i det invandrartäta området Seved i Malmö. Polisen misstänker att det handlar om en hämndattack efter att polisen gripit tre tungt kriminella personer under fredagen.