Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Moderat avgår efter Palestinakonferensen

Deltagit på nästan alla palestinska konferenser i Europa Menar att han endast deltog som privatperson.

Skändning av toppolitiker i New York Post – som hackats

”Vi måste mörda Joe och Hunter Biden” Borgmästaren förklaras vara ”en stekt kyckling-ätande apa”.

Första brutna vallöftet: Elnote-prisskydd den 1 november

Utfärdade löfte i ovetandes namn ”Första november” blev ”så snart det är möjligt”. 

Sanna Marin kritiseras efter vild fest-video

Finlands statsminister syns på vild hemmafest Spekulationer om droganvändande på festen.

Delstaterna i USA får nu välja möjligheterna för abort

USA:s högsta domstol river upp gammalt domslut och därmed får folket själva välja omfattningen av aborträtten Svenska politiker tvärförbannade över att folket i USA tillåts bestämma själva. 

S-topp avgår efter avslöjande om bidragsfusk

Fick över 700 000 kronor i ersättning för bostad Flyr när journalisterna ska ställa frågor.

MP lovar att ”ta samtalen” – stänger av kommentarsfält

Partiet hånas för sitt hyckleri Lovar att ”göra kaos” med partiets fiender.

Ebba Busch portas från Elle-galan

Galan leds av en vänsterextremist som relativiserat våld mot poliser ”Det var ett jävla tjat om Malexander.”

Rachel De Basso.

Sossetant vill införa vaccinpass i mataffärer

Regionpolitiker vill kräva vaccinpass för butiker Inget vaccin, ingen mat.

Politikerna har ansikten som är lätta att glömma men svåra att förlika sig med

OPINION. Efter två kontroversiella debattartiklar av Anna Björklund frågar sig Simon Holmqvist varför det är så lätt att hata politiker men samtidigt så kontroversiellt.

Amerikansk studie visar att avståndet mellan folket och politikerna blir allt högre

INRIKES. Svenska riksdagsledamöter gynnar de rika och högutbildade visar en studie publicerad i American Political Science Review.

Dan Eliasson blir generaldirektör på regeringskansliet

POLITIKER. Dan Eliasson avgick nyligen från sin post som chef över MSB, efter att ha åkt på en bögresa till Las Palmas. Nu har den återkommande politikertypen fått ett nytt toppjobb, som generaldirektör på regeringskansliet.

Superchocken: Dan Eliasson får fet fallskärm då han avgår efter “nödvändiga” bögfestresan

POLITIKER. Efter en tid då den svenske myndighetschefen slagit ifrån sig kritik från hela världen mot hans ”nödvändiga” resa utomlands med homofester mitt under rådande coronarestriktioner – avgår han nu.

Dan Eliasson höll i bögfest på Las Palmas

POLITIKER. MSB-chefen Dan Eliasson hamnade nyligen i blåsväder efter att han passat på att resa på solsemester till Las Palmas. Förutom att ha umgåtts med sin familj ska han också hållit i en bögfest under resan.

Ontarios finansminister avgår efter nöjestripp under corona

KANADA. I den kanadensiska provinsen Ontario avgår finansministern efter att ha trotsat myndigheternas direktiv till allmänheten att inte nöjesresa under pandemin.

Ytterligare en pedofilskandal i Centerpartiet

PEDOFILI. Det verkar finnas ett mönster inom Centerpartiet. Ännu en ledande centerpartist har avslöjats bo med en dömd pedofil, nämligen politikern Christer Yrjas.

Centertopp lämnar politiken efter att hans pedofila sambo avslöjats

PEDOFILI. Centerpartisten och EU-parlamentarikern Fredrick Federley lämnar politiken efter att det avslöjats att han bott tillsammans med en dömd pedofil, som är dömd för inte mindre än 22 grova våldtäkter mot barn.

Judisk senatorskandidat förebrår senator som förlängt hans näsa

ANTISEMITISM. En senator i Georgia har förlängt näsan på en bild av sin judiske utmanare till senatorsposten. Medan juden anklagar senatorn för ”antisemitism” förnekar den förre onda avsikter.

Kräver ny folkräkning – för att kunna erbjuda illegala invandrare bättre boende

FOLKUTBYTET. Idag medger de flesta riksdagspartierna att myndigheterna inte vet vilka som vistas i landet. Man kräver en ny folkräkning. Men de motiv man anger för detta krav har förändrats.

KD-topp begär ordningsvakter till sitt bostadsområde på Kungsholmen

FOLKFÖRRÄDARE. Ett borgarråd bosatt på Kungsholmen anför känsligheten hos områdets boende när han kräver skattefinansierad vakthållning av området som nu drabbats av mångkulturen. Begäran avslås dock.

Finlands utrikesminister brottsmisstänkt

FINLAND.  Riksåklagaren i Finland misstänker den homosexuelle utrikesministern Pekka Haavisto (De Gröna) för tjänstebrott.

Avdankade politiker fyller PR-byråerna i landet

INRIKES. Politiker i Sverige lämnar sina uppdrag för att till PR-byråer sälja sin kompetens i ”påverkansarbete” och sina kontakter. Fenomenet har blivit så vanligt att få längre varnar för lobbyism och korruption. Vissa förespråkar dock ett lobbyregister.

Invandrad tjänsteman på Migrationsverket sålde knark och vapen – stod samtidigt på riksdagslistan för Liberalerna

MÅNGKULTUREN. Den invandrade L-politikern Aram Mahmoud sålde knark och illlegala vapen till Malmös kriminella samtidigt som han arbetade som tjänsteman på Migrationsverket och var riksdagskandidat för Liberalerna. Han dömdes den 9 januari till 4 och ett halvt års fängelse för grovt vapen- och narkotikabrott samt rattfylleri.

Somalisk politiker i Finland avslöjad med hatbluff

FINLAND. Socialdemokraten Abdirahim ”Husu” Hussein i Helsingfors erkänner att han hittat på en hatattack mot honom. Men den ”var sann ändå”, för finländare är rasister, hävdar han.

Fritt fram kasta ägg mot politiker – inte brottsligt, bara ”olämpligt”

INRIKES. Efter att en invandrare kastat ägg mot Gustav Kasselstrand vid ett torgmöte gör Polisen bedömningen att detta inte är brottsligt utan endast ”olämpligt” och lägger ner förundersökningen.

L-topp hyr sin makes bostadsrätt för skattepengar

INRIKES. En liberal riksdagsledamot hyr sin makes bostadsrätt för skattepengar. Genom att plocka ut den maximala ersättningen för sin övernattningslägenhet kostar det skattebetalarna 412 000 kronor för nuvarande mandatperiod.

Rasistisk svart politiker fast för rattfylla – urinerade på polisstationens golv

UTRIKES. En svart politiker från Washington D.C. greps för rattfylleri. Väl på polisstationen urinerade han på golvet och uttalade sig rasistiskt mot poliserna.

Moderat politiker åtalas för djurpågeri av minst 81 får

DJURPLÅGERI. Det var i april förra året som den moderata politikern Jan-Erik Johansson anmäldes för djurplågeri av minst 81 får. Samtliga drygt 300 får som fanns på politikerns gård omhändertogs. Johansson tvingades då ta ”timeout” från sina politiska uppdrag och fick djurförbud. Nu åtalas han för djurplågeri.

Möt Ali Sonboly – massmördaren i München

MÜNCHEN. Efter gårdagens massaker i München där nio personer dödades och ett tjugotal skadades har nu information släpps om gärningsmannen. Det är en 18 år gammal iranier vid namn Ali Sonboly och bland annat försöker nu massmedia koppla honom till Breivik.

Granskning Sverige: Sydsvenskan påstår att föräldrar har hotat Vellinges kommunalråd

MEDIA. I detta Granskning Sverige framgår det hur kommuner i dagens Sverige gör internutredningar för att baktala föräldrar som fått sina barn utsatta för sexövergrepp.

Kanada kan få ny “könsneutral” nationalsång

KANADA. Det kanadensiska parlamentet kan komma att anta en motion om att ändra i landets nationalsång för att göra den ”könsneutral”.

Politiker från norska Miljöpartiet gripen med narkotika

NORGE. En av toppkandidaterna till Miljöpartiet (MDG) i Norge har avgått från samtliga uppdrag. Detta efter att polisen slagit till mot mannens hem och funnit narkotika.

Stefan Löfven: “Vi har många döda människor som försöker att fly”

SVERIGE. Nu är Sverige verkligen illa ute. Statsminister Stefan Löfven verkar vilja ge döda människor asyl. Eller hur ska man tolka honom?