Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rånade Coop och skenavrättade personal – tilldöms ungdomsvård, ingen utvisning

Sa att han skulle skjuta dem och mantlade sin pistol De två tvingade till sig kontanter och tobak.

Kvinna med barnvagn rånad och misshandlad i Herrljunga

Främmande man stal handväska och matkassar Knäade kvinnan och flydde på cykel.

östermalm stockholm.

Beväpnade skräckrånare härjar på Östermalm

Rånarna stormade takvåningen på Östermalm ”Det var som på film”.

Hovrätten fastställer dom för tortyrmisshandel och våldtäkt på kyrkogård

MÅNGKULTUREN. Hovrätten fastställde idag den fällande domen mot de två rasfrämlingar som i augusti i fjol utsatte två unga pojkar för bestialisk tortyrliknande misshandel och våldtäkter på en kyrkogård i Solna.

Rånoffer hittades i baklucka efter vild biljakt i Stockholm

MÅNGKULTUREN. Igår morse genomfördes ett grovt bilrån i Stockholm. Efter en vild biljakt hittade polisen de två rånoffren i bilens baklucka.

Brottsförebyggande rådet ska föra statistik över folks bakgrund kopplat till rån

BROTTSSTATISTIK. Brottsförebyggande rådet (BRÅ) ska åter igen börja föra statistik över ”etnicitet” kopplat till ungdomsrån, efter hårt tryck från folket och alternativmedia. Egentligen är det endast folks ”bakgrund” man ska redovisa.

Uppmärksammat rånoffer i Kungälv åtalad för att ha försvarat sig

INRIKES. Att försvara sig mot kriminella kan straffa sig. Irakiern Shakha Mulla har häktats i väntan på åtal för att han använde en kniv i nödvärn när han rånades av två män.

Kvinnoliga utpressade män genom falska våldtäktsanklagelser

INRIKES. Fyra kvinnor har dömts efter att ha pressat män på pengar genom falska våldtäktsanklagelser. Kvinnorna lurade män att de skulle träffas för att ha sex, men när männen väl kommit till platsen hotade de att polisanmäla dem för våldtäkt.

SVT Agenda diskuterade de svenskfientliga förnedringsrånen

INRIKES. SVT tog under gårdagens Agenda upp det allt mer uppmärksammade fenomenet med förnedringsrån riktade mot svenskar.

Vivalla tungt drabbat av rån

MÅNGKULTUREN. Stadsdelen Vivalla i Örebro är ett område som är utsatt för massinvandringen. Området har drabbats av en ny rånvåg.

Julafton i New York: 60-åring misshandlades och rånades på 1 dollar

NEW YORK. På New York-polisens övervakningskamera kan man se hur en 60-årig man misshandlas och rånas av ett gäng svarta gärningsmän i stadsdelen Brox. Bytet som rånarna kom över var 1 dollar.

Rånare band butikspersonal i Hästveda

INRIKES. En livsmedelsbutik rånades på måndagskvällen.

Försvarade sig mot rånare i sitt hem – misstänks för grov misshandel

INRIKES. En 40-årig man misstänkts för misshandel efter att ha försvarat sig mot rånare som försökte tränga sig in i mannens bostad i Blekinge.

Väpnat rån i Kristianstad

INRIKES. En guldbutik i Kristianstad utsattes för pistolrån av tre maskerade gärningsmän.

Grovt villarån i skånska Kristianstad – offret knivhuggen

BOSTADSRÅN. På söndagskvällen knivhöggs ett rånoffer i ryggen i sin villa.

Tre rån på tio minuter i Göteborg

MÅNGKULTUREN. Nya gängrån av ensamma fotgängare i Göteborg.

”Hollywoodfrun” Isabel Adrian rånad – kenyansk festfixare och VD ledde ligan

BROTT. En ”festfixande” och företagande kenyan var huvudmannen i den liga som rånade den så kallade Hollywoodfrun Isabel Adrian i ett parkeringshus i Stockholms finare delare.

Skulle gå på bögdejt – överfölls av maskerade män

UPPSALA. En homosexuell man i Uppsala bjöd hem en annan man som han träffat på sexdejtappen Tinder. Men efter mannen följde två maskerade män som överföll och rånade honom.

17-åring knivrånad mitt på dagen i Örebro – gärningsmännen beskrivs som ”mörkhyade”

BROTT. Under torsdagen blev en 17-årig ung man knivrånad på Södermalm i Örebro. Han tvingades till en uttagsautomat för att ta ut pengar. Gärningsmännen ska ha varit ”mörkhyade” enligt polisen.

Ambulanspersonal rånad i Kungsör

INRIKES. Under fredagskvällen pistolrånades en ambulans i Kungsör i Västmanland. Men ambulansen lurades till platsen med ett falskt larm.

Invandrarvåldet i Köping

MÅNGKULTUREN. Två rasfrämlingar i Köping förklarades skyldiga i ett mål som gällde rån och flera fall av misshandel. Åklagaren lyckades dock inte bevisa deras skuld i en mycket grov misshandel.

Kvinna rånad i centrala Katrineholm

BROTT. Natten till måndag råkade en ung kvinna ut för ett grovt rån av flera gärningsmän i centrala Katrineholm. Kvinnan blev förd till sjukhus efter att hon ska ha blivit misshandlad.

Rånvågen i Lund

MÅNGKULTUREN. Hovrätten sänkte straffen rejält för de fyra rasfrämlingar som i vintras hade misshandlat och rånat flera personer i Lund. Vid rånen hade de knivskurit en del av offren och hotat andra med pistol.

Somalier döms till fängelse efter brutalt rån i Köping

MÅNGKULTUREN. En somalisk man döms till fängelse efter ett brutalt rån mot Mattias kiosk i Köping. En tappad mobiltelefon var vad som gjorde att han åkte fast.

Afrikanerna bakom ungdomsrånen i Nacka

MASSINVANDRINGEN. Idag dömdes fem invandrare för ungdomsrånen i Nacka. Fyra av dem var afrikaner och den femte östeuropeisk invandrare.  

Två syrier höll kvinna fången i bil och våldtog henne

MASSINVANDRINGEN. Två syrier häktades misstänkta för att ha hållit en kvinna fången i en bil där de rånade, dödshotade och våldtog henne.

Rånoffer förnedrades – gjorde segerhälsningar och skrek “sieg heil” i rätten

INRIKES. Under en rättegång rörande ett brutalt rån reste sig plötsligt brottsoffret upp och gjorde segerhälsningar samt skrek ”sieg heil”.

Man rånad av gäng i Malmö – hittades endast iförd jacka och en strumpa

MALMÖ. På lördagskvällen blev en man rånad och misshandlad av ett gäng i Malmö. Gärningsmännen stal allt från mannens mobiltelefon till hans byxor och kalsonger.

Fem personer åtalas för brutal misshandel och rån

ALINGSÅS. En novemberkväll förra året blev en familj i Alingsås rånade av fyra maskerade män. Männen förde ner offren i källaren där de bands och dödshotades. Nu åtalas de fyra männen och en femte kvinnlig gärningsman för grovt rån, grov misshandel samt medhjälp till grovt rån.

Två äldre kvinnor rånades av två skamlösa kvinnor i 20-årsåldern

BROTT. Två 85-åriga kvinnor rånades under lördagen när de var på väg hem till den ena kvinnans lägenhet i Markaryd.

Turister flyr Frankrike efter massinvasion av främlingar

INVANDRING. Våld och rån begångna av afrikanska invällare har lett till att asiater nu känner sig otrygga i Frankrike. Något som i sin tur lett till att turismen till landet sjunkit kraftigt.

Kameraman från Red Ice TV angripen och rånad av demonstranter

USA. En kameraman från den alternativa mediekanalen Red Ice TV blev överfallen och rånad i samband med protester utanför NPI-konferensen i Washington DC i lördags.

17-åring mördade hemlös tysk i Hässleholm

HÄSSLEHOLM. En 17-åring misstänks för att ha knivrånat en person på dennes mobiltelefon. Vidare misstänker polisen att 17-åringen en timme senare ska ha mördat en hemlös tysk man i 50-årsåldern.

Rån mot telefonbutik i Vällingby

STOCKHOLM. Andra rånet mot en telefonbutik i Stockholm har nu skett på kort tid. Det var på söndagsförmiddagen som två rånare fick med sig stöldgods från en butik på Vällingby torg. Polisen eftersöker nu flyktbilen och man vädjar till vittnen att höra av sig.

Efter inbrottsvåg döms nu två främlingar

MASSINVANDRINGEN. Efter en inbrottsvåg som drabbade både privatpersoner och företag under januari och februari i år, döms nu två främlingar till fängelse och utvisning.

Man blev rånad och våldtagen i Norrköping

BROTT. Tre unga män rånade sitt offer och samtidigt passade en av dem på att våldta den 25-årige mannen de rånat. Idag åtalas de tre unga männen för rån, misshandel, och en även för grov våldtäkt som begicks av en på pappret 16-årig kille.

Vittne filmar rån mot klockbutik i Kista Galleria

STOCKHOLM. Ett filmklipp som sedan i fredags spridits flitigt på sociala medier visar hur två maskerade män rånar Klockmaster i Kista Galleria.

Flertal personrån i Göteborgsområdet under natten

BROTT. Under lördagsnatten har ett flertal personer blivit misshandlade och rånade i Västsverige. Polisen har inte gripit några misstänkta alls – för något av rånen.

Smash and grab i Sollentuna

INRIKES. Tidigt under torsdagsmorgonen utsattes ett varuhus i Sollentuna för en smash and grab-kupp. Efter en kort biljakt lyckades gärningsmännen skaka av sig polisen.

Pistolrån mot varuhus i Kungsängen

INRIKES. Under torsdagsmorgonen tog sig två beväpnade män in i ett varuhus i Kungsängen. Under pistolhot bands personalen och männen kom över en okänd summa kontanter.