Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Vänsterextremist fick hederspris av Sollentuna kvinnojour

Av Redaktionen, 2017-03-24
redaktionen@nordfront.se

INRIKES. En vänsterextremist med medlemskap i den kriminella och privata underrättelsetjänsten Researchgruppen fick i veckan priset ”årets kvinnohjärta” av Sollentuna kvinnojour.

Researchgruppens My Vingren tillsammans med SÄPO-agenten Martin Fredriksson.

Den vänsterextrema manshataren My Vingren fick tidigare i veckan priset ”årets kvinnohjärta” av Sollentuna Kvinnojour. Motivering löd som följer:

Som en verklighetens Lisbet Salander infiltrerar hon och avslöjar de män som på nätet gömmer sig bakom identiteter där de känner sig fria att utnyttja flickor och sprida hat. Med nitisk noggrannhet kartlägger hon dessa män och bringar dem upp i strålkastarljuset där hon drar av dem masken.

Vingren, som arbetar med bakgrundskontroller på Acta Publica (tidigare Piscatus) är även en del av det kriminella nätverket Researchgruppen som påstår sig ”granska näthat”.

Researchgruppen, som kartlägger hundratusentals svenskars politiska och privata tankar, har tidigare gjort sig kända för att ha fått tag i Flashbacks medlemsregister samt att ha utnyttjat en säkerhetsbrist i Disqus för att få fram vem som ligger bakom kommentarer på diverse hemsidor och bloggar. Dessa uppgifter användes senare av Expressen och TV3:s Trolljägarna för att hänga ut anonyma skribenter.

För drygt ett år sedan bekräftades även Researchgruppens kopplingar till SÄPO när deras medarbetare och tillika AFA-veteranen Martin Fredriksson via Twitter erkände att han under en längre tid varit anställd av säkerhetspolisen.

Källa:
Kvinnojourspris till My Vingren


  • Publicerad:
    2017-03-24 18:20