Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fler misstankar mot Andreas Carlsson

Av Redaktionen, 2016-04-18
redaktionen@nordfront.se

INRIKES. Nationalisten Andreas Carlsson, som uppehållit sig i Ukraina, utlämnades nyligen till Sverige då han är misstänkt för ett mordförsök på en vänsterextremist efter att ha försvarat sig under en attack.

carlsson

Det var den 8 mars 2014 som en grupp nationalister från dåvarande Svenskarnas Parti blev attackerade av en numerärt överlägsen pöbel av feminister och vänsterextremister. Nationalisterna försvarade sig mot attacken och flertalet extremister skadades, däribland främlingen Showan Shattak som hamnade på sjukhus.

Etablerad media inledde tidigt ett drev där det gjordes gällande att nationalisterna oprovocerat skulle ha angripit vänsterextremisterna. Andreas Carlsson blev därför misstänkt för mordförsök och höll sig under ett par års tid undan från Polisen. Han greps under november förra året i Ukraina och blev nyligen utlämnad till Sverige.

Nu har fler misstankar väckts mot Carlsson och han har därför omhäktats misstänkt för ytterligare tre fall av mordförsök. Den öppet svenskfientliga tidningen Expressen sände nyligen ett vinklat inslag på sin hemsida där man påstår att det var medlemmarna ur SvP som attackerat vänsterextremisterna trots att inget talar för att så var fallet:

Oavsett vad det svenska rättsväsendet kommer fram till så var de eventuella brott som kan ha begåtts av nationalisterna i Malmö politiska. Fånghjälpen, som drivs av Nordiska motståndsrörelsen och ägnar sig åt att hjälpa politiska fångar i Sverige, uppmanade därför nyligen nationalister i Sverige att skicka in hälsningar till Andreas Carlsson.

Hälsningar kan mejlas till fanghjalpen@nordfront.se så skriver Fånghjälpen ut meddelandena och postar dessa till Carlsson.

OBS: Meddelanden som skickas in granskas av åklagaren så skriv inget som kan användas emot Carlsson.

Fånghjälpen

Fånghjälpen drivs av Nordiska motståndsrörelsen och stödjer organisationens politiska fångar. När det är möjligt försöker Fånghjälpen även att stödja aktivister och opinionsbildare utanför Motståndsrörelsen som drabbas av det svenskfientliga systemets repression.

Kontouppgifter för Fånghjälpen:

PG: 53 07 66-5
Märk inbetalningen med ”Fånghjälpen”.

Swish: 123 378 53 91
Skriv i meddelandefältet att det är till ”Fånghjälpen”.

På följande uppgifter kan du överföra pengar från utlandet:
IBAN: SE21 9500 0099 6018 0530 7665
BIC: NDEASESS


  • Publicerad:
    2016-04-18 20:55