Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ungdomstrend på Tiktok hyllar bildning och helvit kultur

SOCIALA MEDIER. Dark academia är den nya ungdomskulturen som hittills fått över 700 miljoner visningar på Tiktok. Trenden kretsar kring klassisk bildning och vit europeisk kultur.

“Accelerationism” – snart anses all systemkritik som ett hot mot Sverige

POLITIK. Mikael Damberg, Säpo och Center mot våldsbejakande extremism inkluderar nu även SD och alternativa medier i det ”högerextrema terrorhotet”. All systemkritik har blivit ”högerextrem accelerationism”.

Fiasko för regeringen: endast 171 av 7 600 har klarat kraven i gymnasielagen

FRÄMLINGSINVASIONEN. Nya siffror från Migrationsverket visar att hittills har bara 171 av de 7 600 rasfrämmande skäggbarn som fick tillfälligt uppehållstillstånd genom gymnasielagen klarat av kraven.

Vänsterns idé om strukturell rasism leder till raskamp

POLITIK. En livlig debatt har uppstått mellan politiska debattörer om huruvida vänsterns begrepp ”strukturell rasism” har skapat en ny form av antirasism där raskampen står i centrum.

Förhandlingen mellan Svenska Akademien och Nordfront avslutad

YTTRANDEFRIHET. På torsdagen avslutades huvudförhandlingarna i den rättsliga tvisten mellan Svenska Akademien och föreningarna Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen. Dom faller om fem veckor.

DN säger nej till åsiktsförbud men vill ha ökad repression mot oliktänkande

POLITIK. Dagens Nyheter hävdar att förslaget om förbud mot rasistiska organisationer är ett ”tankeförbud”. Samtidigt kräver man hårdare repression mot Nordiska motståndsrörelsen.

Påstådd antisemitism får judar i Norrköping att överväga flytt till Israel

JUDISKT LIDANDE. Judarna i Norrköping kräver en handlingsplan från kommunledningen mot påstådda hot och ökad antisemitism i staden, men kommunens säkerhetschef säger sig inte känna till några rapporter om våldsaktioner.

Motståndsrörelsen har blivit internationell symbol för kritik mot judisk makt

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. The Jerusalem Post illustrerar en artikel om en ”nazist-demonstration” i Madrid med en bild på Nordiska motståndsrörelsen, som i allt fler sammanhang får symbolisera sinnebilden av nationalsocialism och kritik mot judisk makt i världen.

Veckans låt: Vultures med det finska bandet Wheel

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront det finska progressive rock-bandet Wheel med låten ”Vultures”.  

Världens börser rusar trots coronakris och skuldsättning

EKONOMI. Världens börser blomstrar och börsbolagen går bra, trots coronapandemin, staternas miljardlån och ökande arbetslöshet.

Somalier åtalas för grov våldtäkt mot barn och försök till mord i Norrköping

BROTT. Somaliern Ahmed Mahamoud åtalas för grov våldtäkt av barn, försök till mord, människorov, rån och misshandel av en nioårig flicka på en liten ort i Norrköpings kommun.

Polisen rekryterar hatbrottsutredare – med bild på Motståndsrörelsen

KOMMENTAR. Polisen annonserar nu internt om att man söker utredare till ”demokrati- och hatbrottsgruppen”. Affischerna illustreras med en bild på Nordiska motståndsrörelsen.

Föräldrar hotas när de protesterar mot HBTQP-propaganda i förskolan

KULTURMARXISM. Nordfront kan avslöja att långtgående propaganda för könsdysfori och HBTQP-frågor bedrivs i skolor ända ner till förskolan i Norrköping med hänvisning till kommunens ”värdegrund”.

Kampen för vårt folk är ett maratonlopp

KRÖNIKA. Jimmy Thunlind ger i denna krönika sin syn på hur kampen måste bedrivas för att kunna leda till slutmålet – ett nationalsocialistiskt Norden.

Vänsterpartister avstår Almedalen “så länge nazister ges fritt utrymme”

POLITIK. Fyra riksdagsledamöter med utländsk bakgrund från Vänsterpartiet skriver i Expressen att ”så länge som polisen och Säpo väljer att ge nazisterna fritt spelutrymme kommer vi inte att delta i Almedalsveckan”.

Anders Lindberg: “Myten att muslimer tar över är livsfarlig”

KULTURMARXISM. Den folkfientlige mytomanen Anders Lindberg kallar det i en ledare i Aftonbladet för en ”myt” att främlingar tar över i västvärlden. En granskning visar emellertid att Lindberg brännmärker de flesta åsikter som han inte gillar för just ”myter”.

Ny rapport visar att Brå ljuger om invandrares brottslighet – på order från regeringen

BROTT. Stiftelsen Det goda samhället har analyserat offentlig brottsstatistik från Brå och har släppt en egen rapport om brottslighet och etnisk bakgrund. Rapporten visar att Brå ljuger om invandrares brottslighet på order från makthavarna.

BRÅ: Ingen ökning av antalet sexualbrott på grund av invandringen

BROTT. I en uppenbart tillrättalagd rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå) kan man utläsa att ”invandringsvågen inte har påverkat antalet sexualbrott och att vi inte har haft någon ökning av sexualbrott under de senaste åren”, enligt juden Jerzy Sarnecki.

EU:s ”fria rörlighet” skapar förtryck – alternativet är en nordisk folkgemenskap

EU. Den ”fria rörligheten” inom EU har i själva verket lett till lönedumpning, försämrad säkerhet på arbetsplatserna och minskade skatteintäkter för Sverige. Alternativet är en verkligt fri nordisk stat byggd på folkgemenskap.

61-årig nationalsocialist åtalas för klistermärken på rullstol

YTTRANDEFRIHET. 61-årige Jan Hjelm, nationalsocialist och sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen, åtalas nu vid Ångermanlands tingsrätt för tre fall av hets mot folkgrupp. ”Brotten” består i kommentarer på Facebook och VK, samt klistermärken på en rullstol.

Manipulativ undersökning påstår att 98 procent av svenskarna tror på “Förintelsen”

HISTORIEFÖRFALSKNING. Forum för levande historia har på order av regeringen gjort en kontrollundersökning där 1027 personer har fått svara på frågor om ”Förintelsen”. 98 procent svarar lydigt att de är säkra på att denna myt är historisk fakta.

SD vill utveckla det nordiska samarbetet – inom EU

KOMMENTAR. I en debattartikel framhåller tre SD-politiker de nordiska folkens gemensamma historiska, språkliga, kulturella och värderingsmässiga grund. De föreslår därför att det nordiska samarbetet bör utvecklas – inom EU.

RFSL: “Män kan föda barn och kvinnor kan ge upphov till spermier”

HOMOLOBBYN. Skattefinansierade RFSL kräver förändrad lagstiftning som tar hänsyn till att män kan föda barn, kvinnor kan ge upphov till spermier och att familjer ser olika ut.

George Soros till rasande attack mot Kina: “Ett dödligt hot mot fria samhällen”

GLOBALISM. I ett tal vid globalistkonferensen i Davos på torsdagen gick juden och miljardären Goerge Soros till rasande attack mot Kina, som han kallade ”ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad”.

Homolobbyn kräver att bostadspolitiken anpassas efter normbrytare

KULTURMARXISM. Homolobbyn flyttar nu fram sina positioner och kräver att bostadsmarknaden slutar anpassa sig efter den ”normativa kärnfamiljen” och efterlyser visionära bostäder för stjärnfamiljer, flersamheter och bonusrelationer.

LO spådde att flyktingar skulle ge superekonomi – hånas på Twitter

MÅNGKULTUREN. För tre år sedan förutspådde Landsorganisationen (LO) att främlingsinvasionen kunde ge Sverige en superekonomi inom 3-4 år. Nu hånas förutsägelserna på sociala medier.

Centerpartiet lanserar “liberal feminism” som komplement till massinvandringspolitiken

POLITIK. I en motion till riksdagen framför sex centerpartister förslag för att profilera partiet inte bara som ett massinvandringsparti, utan också som partiet som står för ”liberal feminism”.

Janouch: “Mynttorgetprotesterna är inte för extremister”

ANTIGLOBALISM. Vid söndagens demonstration på Mynttorget sa Katerina Janouch att hon vill ha enighet bland de nationella. Men i en intervju med Nordfront före talet deklarerade hon att ”extrema rörelser som ni är inte välkomna”.

Kejsarens nya kläder och sionismen

KRÖNIKA. Jimmy Thunlind visar i denna krönika hur sagan om Kejsarens nya kläder kan användas för att avslöja sionisternas metoder för att skaffa sig herravälde, men också vad motståndsmän måste göra för att vinna seger.

Kapitalisterna förväntar nya försäljningsrekord på Black Friday idag

KOMMERSIALISM. Reklamen lockar med röda prislappar, fyndpriser och klipp på handelns nya högtidsdag Black Friday. Men motreaktionerna växer mot klimatpåverkan och andlig utarmning.

Framlottade riksdagsmän skulle representera väljarna bättre

POLITIK. I en rapport om Riksdagsundersökningen efter valet 2014 hävdar professor Sören Holmberg att en riksdag där ledamöterna lottades fram skulle motsvara folkviljan bland väljarna bättre än dagens system med representanter som utses av partierna.

Folkgemenskap i praktiken

NATIONALSOCIALISM. Jimmy Thunlind lyfter fram folkgemenskapen som en viktig del av vår världsåskådning, som bör påverka oss i vardagen.

Salomon Schulman: Antisemitismen i Sverige är “den värsta formen av rasism historien kan uppvisa”

JUDISK MAKT. Salomon Schulman går till angrepp mot svenskarna i en debattartikel: ”Våra fiender finns i alla läger. Antisemitismen … gror och lever bland er ickejudar”.

Judar och rasfrämlingar debatterade förbud mot Nordiska motståndsrörelsen

YTTRANDEFRIHET. I en paneldebatt på torsdagskvällen anordnad av FN-förbundet och Uppsala universitet på temat ”Förbud mot våldsbejakande grupper?” hånade judarna Jan Scherman och Anne Ramberg Nordiska motståndsrörelsen.

Utveckla landsbygden nationalsocialistiskt

NATIONALSOCIALISM. Jimmy Thunlind beskriver hur utvecklingen av landsbygden i ett nationalsocialistiskt samhälle kommer att lösa dagens storstadsproblem och leda till högre livskvalitet, mer självhushållning och ansvarsfullare utnyttjande av naturresurserna.

Demonstrera för seger på 1 maj!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Jimmy Thunlind uppmanar alla att inte låta någonting hindra oss från att delta i demonstrationerna för vårt folks framtid på 1 maj.

Liberalism är opium för folket

VÄRLDSÅSKÅDNING. Jimmy Thunlind beskriver liberalismen som en egoistisk och destruktiv ideologi och framhåller nationalsocialismens folkgemenskap som en bättre grund att bygga ett samhälle på.

Sionismen – ett bedrägeri och ett hot

HISTORIA. Jimmy Thunlind granskar här sionismens historia och anspråk med utgångspunkt i judarnas heliga Tora.

Hermann Göring – ”Mannen av järn”

TREDJE RIKET. Jimmy Thunlind tecknar ett biografiskt porträtt av Tredje Rikets andreman, Hermann Göring, och beskriver vilka insatser han gjorde för nationalsocialismen.

#ViMåstePrata

SAMHÄLLE. Jimmy Thunlind kommenterar här den senaste hashtag-kampanjen som lanserats med det förmenta målet att skapa diskussioner till försvar för ”demokratin”.