FOLKBILDNING. Nordfront kan nu förklara hur politiskt korrekta journalister fungerar.

Sveriges journalistkår har länge varit något av ett mysterium. Svenska journalister är oftast politiskt korrekta fanatiker, lättkränkta, maktfullkomliga och hycklande.

En av Nordfronts tecknare har nu producerat en bild som på ett pedagogiskt sätt förklarar hur politiskt korrekta journalister fungerar.

Det är till exempel speciella PK-glasögon som gör svenska journalister totalt färgblinda så att de misstar somaliska våldtäktsmän för svenskar. Och de som tidigare undrat vart den svenske journalisten har gjort av sin ryggrad behöver inte längre undra över detta.

Se bild nedan:

Journalist

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront planerar därför att börja med ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt”, ”Veckans film”, ”Veckans propagandabild” och ”Veckans fråga”. Förhoppningsvis kan vi lansera ”Veckans satir” redan nästa vecka.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-02-28 01:10