Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

”Gruvhålsmannen” döms till livstids fängelse

Taher Amini skulle utvisas ur Sverige redan 2017 Döms nu för grov våldtäkt och försök till mord efter gruvhålsattacken.

Sjuk kvinna blev våldtagen av annan patient på Karolinska sjukhuset

MÅNGKULTUREN. En anorektisk kvinna uppges ha blivit våldtagen av en manlig patient som lagts in på samma rum vid Karolinska universitetssjukhuset.

Hovrätten fastställer dom för tortyrmisshandel och våldtäkt på kyrkogård

MÅNGKULTUREN. Hovrätten fastställde idag den fällande domen mot de två rasfrämlingar som i augusti i fjol utsatte två unga pojkar för bestialisk tortyrliknande misshandel och våldtäkter på en kyrkogård i Solna.

Arab slipper fängelse efter extremvåldtäkt mot svensk flicka – offret trodde hon skulle dö

MÅNGKULTUREN. En invandrare slipper fängelse efter att ha tagit del i en synnerligen bestialisk gruppvåldtäkt mot en svensk flicka. Domaren valde att i stället fokusera på gärningsmannens låga ålder.

Brutalt överfall av kvinna i Stockholm: Misshandlad, rånad och våldtagen

STOCKHOLM. Under natten till måndagen blev en kvinna överfallen på väg hem i Stockholm. Tre okända gärningsmän slog och rånade kvinnan, som dessutom våldtogs.

Grov våldtäkt i Luleå – gångtunnel spärrades av

LULEÅ. En kvinna misstänkts ha blivit våldtagen av flera män i en gångtunnel i Luleå. På lördagsmorgonen spärrades tunneln av och undersöktes av polisens tekniker.

Afrikan dömd för grova våldtäkter på Åland

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Kongolesen Aristote Ingi M’boma dömdes på torsdagen av Ålands tingsrätt till fyra års ovillkorligt fängelse för två grova våldtäkter mot olika offer. Afrikanen hade hämtats till Åland av ett lokalt fotbollslag.

Härnösand: Abubaker Mohamad häktas för bland annat mord och grov våldtäkt

SVENSKFIENTLIGHET. Sudanesen Abubaker Mohamad har begärts häktad misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel efter att ha våldtagit en kvinna och knivmördat en svensk yngling som försökte stoppa honom.

Våldtäktsdömde “Kapten Klänning” driver nu ridstall för barn och ungdomar

SEXUALBROTT. Den tidigare polischefen och ”jämställdhetskämpen” Göran Lindberg, som dömdes för grov våldtäkt och misshandel, driver idag ett stall i Småland där han hyr ut stallplatser och där ett femtiotal barn och ungdomar håller till.

Mohammed Hassan döms för sexattack på 9-åring: “Jag letade efter en tjej att våldta”

MALMÖ. Efter en brottsturné i Norrland där Mohammed Hassan attackerade och stal av svenskar återvände han till Malmö – där han våldtog en 9-årig flicka i ett soprum. Nu döms den 30-årige araben till sex års fängelse och utvisning i femton år. Uppdaterad

Svart kannibal i Sydafrika trött på att äta människor

HÄXKONST. En traditionell helare i Sydafrika döms till livstids fängelse för mord och styckning av en kvinna. Han tar även med sig en kumpan in i fängelset.

DNA avslöjade afghan skyldig till tre år gammal våldtäkt

MALMÖ. I maj 2015 utsattes en kvinna som arbetade på en Thai Massage-salong för en brutal våldtäkt och drygt tre år senare fick polisen träff på DNA från en afghan som greps för ett annat brott.

Serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen åtalas

BROTT. Serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen åtalas nu för flera misstänkta våldtäkter mot en tonårsflicka.

Bara en åtalas för gruppvåldtäkten på Lindängen i Malmö

MÅNGKULTUREN. Trots att det var flera ungdomar som misstänks ha gruppvåldtagit kvinnan inne i samlingslokalen på Lindängen så är det bara en av dem som åtalas för detta. Två till åtalas i samma mål – för bedrägeri.

Två syrier höll kvinna fången i bil och våldtog henne

MASSINVANDRINGEN. Två syrier häktades misstänkta för att ha hållit en kvinna fången i en bil där de rånade, dödshotade och våldtog henne.

Tre afghaner häktade för gruppvåldtäkten i Husby

MÅNGKULTUREN. Tre afghanska män sitter häktade misstänka för gruppvåldtäkten på en minderårig flicka den 10 februari i Husby.

Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn

VÅLDTÄKTSTSUNAMIN. Den 14-åriga flickan menar att både Yaser och Thibault våldtog henne, men tingsrätten dömer bara den den förste för grov våldtäkt mot barn medan den andre frias helt.

Begreppet våldtäkt skrotas – “det förekommer sällan våld” enligt Sexualbrottskommittén

SVERIGE. Partierna i Sexualbrottskommittén har nu enats om att man avser skrota begreppet våldtäkt med förklaringen att det ”långt ifrån alltid förekommer våld”. Man föreslår vidare en ny brottsrubricering för de allvarligaste sexualbrotten samt skärpt straff i de fall där gärningsmannen ”orsakat särskilt lidande”.  

14-årig flicka våldtogs mitt på dagen

MALMÖ. En 14-årig flicka blev indragen i ett buskage och våldtagen mitt på dagen i Malmö i fredags. Nu ber polisen allmänheten om hjälp för att hitta gärningsmannen.

Mörkhyad man misstänks för grov våldtäkt i Esbo, Finland

FINLAND. En grov våldtäkt misstänks ha begåtts i centrala Esbo i Finland på söndagskvällen. Offret hade även skador av eggvapen.

Araber åtalas för våldtäkt i Strängnäs

INRIKES. I augusti blev en kvinna våldtagen av två män vid olika tidpunkter under samma natt. Männen åtalas nu för våldtäkt och riskerar att utvisas.