Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Linköpings moskéstiftelse vill bygga moské i Kåparp

Kommunen har redan tecknat ramavtal med stiftelsen Förväntas godkänna planerna kring årsskiftet.

Polisanställd åtalad för grovt rattfylleri – kan få behålla jobbet

Körde ned i diket med 2,12 promille i blodet Beskrivs som ”en mycket kompetent och uppskattad medarbetare”.

Kommuner försökte stoppa Paludans koranbränningar

Uppmanade polisen att inte ge Paludan tillstånd Polisen måste också ”värna yttrandefriheten”.

Paludan

Polisen på tå i Skäggetorp

Pauludan har utlovat manifestationer under dagen Okänt var han befinner sig.

Skottlossning i Linköping – en död

Skjutvapenvåldet fortsätter i oförminskad takt I morse sköts ytterligare en person döds i Linköping.

Skolbarn penslar

Molotovcocktail och pistol bland förskolefynden

Går igenom förskolans gård inför varje dag Knark, knivar, med mera på fyndlistan.

Dödsskjutning i Linköping

30-åring hittades skottskadad i invandrarghetto Kan ha kopplingar till tidigare skjutningar.

Bostadshus i Skäggetorp

Oppositionsrådets lösning på kriminaliteten: ”Riv husen!”

Utebliven byggsatsning förklarar kriminaliteten, menar han ”Ersätt husen och undanta området från EBO-lagen!”

En person död efter bostadsbrand i Linköping

INRIKES. En person har brunnit inne i en bostadsbrand i Linköping. Räddningstjänsten bevakar när ett plåttak plockas bort från vinden där det har brunnit.

Myndighet: “Polisen får inte använda DNA från släktforskning”

INRIKES. I ett yttrande från Integritetsskyddsmyndigheten klargörs att polisen saknar laglig grund att använda kommersiella DNA-databaser för att identifiera misstänkta brottslingar.

Kvinna död efter brutal knivattack på Linköpings centralstation – man gripen

INRIKES. En kvinna är död efter att hon på förmiddagen attackerades av en man i en gångtunnel på Linköpings centralstation. Kvinnan var svårt skadad när hon fördes till sjukhus och hennes liv gick inte att rädda. En man har gripits, misstänkt för dådet.

Polisen ska drönarövervaka Linköping dygnet runt

LINKÖPING. Polisen i Linköping behöver nu drönarövervaka Linköping dygnet runt, speciellt områdena Skäggetorp och Ryd. Enligt polisen ska det kunna förhindra exempelvis narkotikahandel.

Linköpingsmördaren: Mådde bättre efter dubbelmordet

INRIKES. Idag hölls en presskonferens om dubbelmordet i Linköping år 2004, i samband med att åtal väcks mot Daniel Nyqvist.

Efter DNA-träff: 37-åring har erkänt 16 år gammalt dubbelmord i Linköping

LINKÖPING. Det 16 år gamla dubbelmordet på 8-årige Mohammad Ammouri och 56-åriga SFI-läraren Anna-Lena Svensson håller på att lösas. Polisen har gripit en 37-årig man efter en DNA-träff, som nu har erkänt mordet.

Markering mot banker i Linköping

28/3. Vid en inspektion av utelivet i Linköpings centrala delar så passade man på att sätta upp en bunt klistermärken på väl valda platser. Det kan även tilläggas att folk näst intill som vanligt fyllde upp både krogar och sig själva trots larmen om stadigt stigande av antalet avlidna i coronapandemin.

Affischering – Linköping

Onsdagen den 18 mars tapetserade aktivister Linköpings city med nationalsocialistisk propaganda.

Uppsättning av klistermärken Linköping

Efter att ha gjort ett par ärenden i ett relativt folktomt Linköping, som till största sannolikhet beror på coronavirusets framfart, så bestämde sig en lokal nationalsocialist för att utsmycka det offentliga rummet med diverse klistermärken. Solen sken och det blev en frisk promenad utan några incidenter.

Kampdag i Östergötland

Lördag den 18 januari inleddes dagen med att två kamrater i Näste 8 tog en löprunda och tränade på ett utegym i Linköping. Framåt kvällen sammanstrålade dem med fler kamrater och färden gick mot Norrköping. Propaganda spreds i form av spraymallar i kvarteret runt de kulturmarxistiska högsätet “Hallarna” där RFSU inviger sin nya lokal i […]

Mångfacetterad propagandaoffensiv i Linköping

Onsdagen den 18 december samlades fyra medlemmar i Näste 8 för att sprida uppbygglig propaganda och dekorera staden Linköping inför de stundande hektiska helgerna. Affischer, klistermärken och sprayningar med nationalsocialistiskt budskap pryder nu stadsdelarna Valla, Tornhagen samt universitetsområdet. Dessutom delades 250 flygblad ut. Kom med i kampen för ett fritt och vitt Norden!

Lesbisk fotbollsprofils staty vandaliserad: “Respektlöst”

INRIKES. Den lesbiska landslagsspelaren Nilla Fischer är inte glad över att hennes ”VM-staty” i Linköping vandaliserats.

Linköping: 25 personer skadade efter kraftig explosion i flerfamiljshus – Säpo inblandade

LINKÖPING. Vid 09-tiden i morse kom larmet om en kraftig explosion i ett lägenhetshus i Linköping. 25 personer ska vara lindrigt skadade, enligt Region Östergötland.

“Tjejmaffia” upplöst i Linköping – sju kvinnor häktade

LINKÖPING. Sju unga kvinnor sitter häktade för en rad brott i Linköping. Samtliga är med i ett kriminellt nätverk bestående av kvinnor och misstänks ha sysslat med alltifrån misshandel till mordbrand.

Poliser omplaceras och utreds efter urspårad julfest

POLISEN. Det gick vilt till när Linköpingspolisen nyligen hade sin traditionella julfest. Festen spårade ur så pass att en förundersökning är inledd och att flera poliser omplacerats tillfälligt för att kunna ”säkra en fungerande arbetsmiljö”.

Somalier döms för gruppvåldtäkt i Linköping

MÅNGKULTUREN. En somalier som först hade friats av tingsrätten fälldes sedan av Göta hovrätt för att ha varit med och gruppvåldtagit en ung kvinna.

Våldtäktsman greps under natten i Linköping

LINKÖPING. Inom loppet av två veckor har åtta kvinnor utsatts för överfallsvåldtäkter i Linköping. En misstänkt gärningsman har nu gripits.

Solsken och polistrakasserier i Linköping

LINKÖPING. Under lördagen delade aktivister ur Näste 1 ut flygblad till allmänheten i Linköping. Vädret var strålande och flygbladen gick åt som smör i solsken men aktiviteten slutade tyvärr med trakasserier från det folkfientliga systemets åsiktspolis. Uppdaterad med film!

Våldsvänster, judar och polishuliganer i Linköping

LINKÖPING. När Näste 1 besökte Linköping i lördags så fick aktivister och medlemmar ett smakprov på hur det är att vara en organiserad nationalsocialist i Sverige. Detta innebar allt ifrån sinnesförvirrade poliser till organisationskamratskap andra bara kan drömma om. Här följer en rapport från Nordfronts korrespondent i Näste 1.

14-årig flicka grovt gruppvåldtagen – gärningsmän döms till ungdomsvård

BROTT. Tre unga invandrare från Mellanöstern höll fast och våldtog en 14 år gammal flicka i en park i Linköping. Nu har två av dem dömts, båda 16 år, till ungdomsvård för grov våldtäkt mot barn.

Linköpings kommun säger upp alla avtal med Migrationsverket

INRIKES. Linköpings kommun kommer att säga upp samtliga avtal med Migrationsverket efter att regeringen sänker ersättningen för de kommuner som tar emot så kallade ensamkommande barn och ungdomar. I Linköpings fall innebär det 100 miljoner kronor mindre i ersättning per år.

Taxibolag för kvinnor och “transpersoner” – män inte välkomna

LINKÖPING. 19-åriga Amanda vill starta ett taxibolag enbart för kvinnor och så kallade transpersoner, män kommer inte att vara välkomna. Anledningen uppges vara att man vill slippa trakasserier.