Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

NHL:s egen BLM-målvakt går i personlig konkurs

Investerade miljoner i asylboenden hemma i Sverige Har nu skuldsatts hos Kronofogden.

Hund våldtagen till döds på flyktingboende

MÅNGKULTUR. I februari hittades en hund våldtagen till döds på flyktingboendet Skaramagka nära Aten. Ärendet upprör många greker och har blivit en fråga för regeringen. Men få fall med våldtagna kvinnor och barn når regeringsnivå.

Regeringen vill att terrorlag även ska täcka rasfrämlingar och HBTQ-människor

INRIKES. Regeringen har givit Terroristbrottsutredningen två nya uppdrag. Bland dem att se om nuvarande terrorlagstiftning täcker rasfrämlingar och HBTQ-människor.

Dansk minister besökte ockupationsbas – urartade i kaos

DANMARK. När Danmarks utlännings- och integrationsminister Inger Støjberg besökte en ockupationsbas så blev det våldsamt då ett 40-tal uppretade rasfrämlingar försökte tränga sig fram till henne.

Skäggbarn släppt på fri fot efter mordbrand

MÅNGKULTUREN. Ett 17-årigt så kallat ensamkommande flyktingbarn greps efter en storbrand på ett asylboende i Blekinge, men har nu försatts på fri fot då han är “underårig”.

Asylboende i Söderhamn brann ner till grunden

BROTT. Under den tidiga söndagsmorgonen började det brinna i ett asylboende i Söderhamn. Branden spred sig snabbt och stora delar av byggnaden har nu brunnit ner till grunden.

NORDFRONT AVSLÖJAR: Bomb mot asylboende kom inifrån boendets lokaler

GÖTEBORG. Den bomb som exploderade vid asylboendet i Västra Frölunda den 5 januari kom inifrån själva boendet. Det avslöjar en källa från Migrationsverket som Nordfront pratat med.

Upplopp på asylboende i Piteå

MASSINVANDRING. Efter att en väktare gripit en person på asylboendet på Pite havsbad startade ett 40-tal rasfrämlingar ett upplopp och misshandlade väktaren.

Asylboende brann ner – oklart om branden var anlagd

INRIKES. Under måndagskvällen bröt en kraftig brand ut i flera lägenheter på asylboendet Likenäs, norr om Torsby. Byggnaden var övertänd när räddningstjänsten kom till platsen och gick inte att rädda. Vad som orsakade branden är ännu oklart.

Tysk borgmästare ville öppna asylboende – misshandlades

TYSKLAND. Efter att borgmästaren i den tyska staden Oersdorf ville öppna ett asylboende på orten blev han först hotad och sedan misshandlad. Utredare tror att det finns en koppling mellan borgmästarens politiska planer och misshandeln.

Boden: Stor polisinsats vid bombhotat asylboende – två gripna

BODEN. Efter en omfattande polisinsats har ett bombhotat asylboende evakuerats. Två män är nu gripna av polis.

Rasfrämlingar sittstrejkar – inte nöjda med sitt boende

VÄRMLAND. Flera rasfrämmande familjer sittstrejkar utanför sitt gratisboende i Lesjöfors. Enligt en talesman från gruppen är man inte nöjd med hur svensk skattebetald städning fungerar och man vill ha mycket större utrymmen att vara på.

Norsjö kommun i överenskommelse med Migrationsverket

NORSJÖ. Massinvasionen sprider sig vidare runtom i landet. Norsjö kommun i Västerbottens inland har nu slutit ett avtal med Migrationsverket om upprättande av ytterligare en ockupationsbas.

Inga brister när “flyktingbarn” mördade 22-åriga Alexandra

BROTT. Inspektionen för vård och omsorg har konstaterat att det inte fanns några brister på det HVB-hem där ett så kallat flyktingbarn mördade den 22-åriga Alexandra Mezher.

Misstänkt kvinnomord på asylboende i Mariannelund

MORD. Polis larmades under söndagseftermiddagen till ett asylboende i Mariannelund där man upptäckt en ”allvarligt skadad alternativt avliden person”.

Asylboende i drift trots nekat bygglov

SKINNSKATTEBERG. Ockupationsbasen för rasfrämlingar som drivs av Abo-gruppen i Riddarhyttan utdöms nu vite för att ha fortsatt bedriva sin verksamhet trots att de nekats bygglov av miljö- och byggnadsnämnden.

En anhållen misstänkt för grov misshandel efter storbråk

VÄRMLAND. Polisen larmades under lördagskvällen till ett asylboende i Årjäng där ett tiotal personer var inblandade i ett stort bråk. En asylsökare sitter nu anhållen misstänkt för grov misshandel.

“Flyktingbarn” ska lära sig att åka buss

LULEÅ. Så kallade “ensamkommande flyktingbarn” kommer nu att skickas på en kurs i hur man åker i och uppträder på en buss i Sverige.

Asylsökare missnöjda med maten – slog sönder saker

MASSINVANDRING. Under onsdagen bröt oroligheter ut på ett asylboende i Sunne i Värmland. Invandrare ska ha slagit sönder samt kastat saker omkring sig. Orsaken? De var missnöjda med maten.

Storbråk på asylboende i Tärnaby efter fotbollsmatch

VÄSTERBOTTEN. En fotbollsmatch på ett så kallat asylboende i Tärnaby slutade under söndagskvällen i stort slagsmål. Polisen var tvungen att kalla in ledig personal för att stävja bråket.

Journalist bad KKK-mannen att hålla i den finska flaggan

FINLAND. En brottsmisstanke om uppvigling till flaggskändning har uppdagats i utredningen angående demonstrationen vid Hennala flyktingförläggning i Lahtis i höstas.

Protester stoppade Nacka kommuns planerade boende för “flyktingbarn”

SALTSJÖBADEN. Boende i Saltsjöbaden har lyckats stoppa etableringen av ett boende för ”ensamkommande flyktingbarn” som Nacka kommun försökt starta upp i Villa Gadelius. Nu väljer kommunen att försöka placera nyanlända invandrarfamiljer i villan istället.

Ännu en brand på planerat asylboende

SVERIGE. Ett planerat asylboende brann i norra Kortedala under natten till onsdagen. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

Mångkulturellt upplopp vid asylboende i Norrköping

NORRKÖPING. Ett 20-tal invandrare verkar ha startat ett upplopp utanför ett asylboende i Norrköping.

Personal på gotländskt asylboende hotade vid stort bråk

GOTLAND. Det är fortsatt bråkigt på Gotlands asylboenden. Polisen fick under tisdagseftermiddagen larm om att ett stort bråk brutit ut på ett boende för ”ensamkommande flyktingbarn” i Follingbo. Personalen hade blivit tvungna att låsa in sig för att skydda sig från barnen.

Man anhållen för våldtäkt av sexåring på asylboende

VÄSTERNORRLAND. En 19-årig man har anhållits misstänkt för att ha våldtagit en pojke i sexårsåldern. Våldtäkten, som polisen kodat som fullbordad, ska ha ägt rum på ett asylboende i Västernorrland.

Tre hus som skulle bli asylboenden brandskattades i Västergötland

BORÅS. Tre hus som var tänkta att användas som asylboenden utanför Borås har utsatts för ett brandattentat.

Asylboende i Tyskland beskjutet med automatvapen

TYSKLAND. I fredags kväll besköts ett asylboende i Saxony-Anhalt med skjutvapen.

Afghansk “flykting” slog sin gravida fru och deras barn på asylboende

LUNDSBRUNN. En afghansk asylsökare döms nu för att ha misshandlat sin gravida fru två gånger på ett asylboende samt sin son tre gånger. Ur ett kulturberikningsperspektiv skapade rättegången mycket arbete och bara advokatkostnaderna landade på 140 000 kronor.

Attentat mot boende för utlänningar i Skåne

SKÅNE. En eller flera personer kastade under gårdagen en brandbomb på ett boende för utlänningar i Kristianstads kommun. Dock var väktare på plats som släckte branden.

Lyxfartyg blir asylboende

INRIKES. Kryssningsfartyget Ocean Gala blir asylboende. Fartyget har plats för runt 1800 personer.

Män åtalas för barnvåldtäkt vid asylboende

INRIKES. Nordfront har tidigare rapporterat om en pojke som blev våldtagen på ett asylboende i Alvesta. Nu åtalas gärningsmännen för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Bråk vid Bert Karlssons asylboende – en person förd till sjukhus

MASSINVANDRING. Under tisdagen bröt ett slagsmål ut i anslutning till asylprofitören Bert Karlssons asylboende i Skara. En person fördes till sjukhus och tre personer greps av polisen.

“Flykting” i Boden försökte elda upp sitt eget asylboende

BODEN. I söndags brann det på ett asylboende i Boden och nu har det kommit fram att en boende troligtvis anlagt elden som en “missnöjesyttring”.

Nytt asylboende i den Värmländska byn Ekshärad

MASSINVANDRINGEN. I Ekshärad, en by i Hagfors kommun, planerar man nu ännu ett asylboende.

Rökbomb mot asylboende i Finland

NORDEN. Rökbomb kastades in i ett asylboende i Finland. Lokalen fick utrymmas.

Araber åtalas för våldtäkt i Strängnäs

INRIKES. I augusti blev en kvinna våldtagen av två män vid olika tidpunkter under samma natt. Männen åtalas nu för våldtäkt och riskerar att utvisas.

Attentat mot tyska asylboenden ökar

TYSKLAND. Under årets tre första kvartal har attackerna mot asylboenden i Tyskland tredubblats mot hela förra året. Kriminalpolisen varnar nu politiker och personal på boenden att våldet kan komma att eskalera.

Asylsökare i Överkalix hotar sig själva?

FRÄMLINGSINVASIONEN. Sedan det enda hotellet i den lilla norrbottniska kommunen Överkalix gjordes om till asylboende har ett flertal påstådda hot mot de asylsökande ”uppdagats” och blåsts upp av lokalmedia.

Gratis gymkort till invandrare

INRIKES. Friskis och Svettis vill hjälpa ensamkommande ”flyktingbarn” genom att ge dem gratis gymkort. De uppmanar även sina medlemmar att skänka pengar till invandrarna.