Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Council on Foreign Relations – tankesmedjan expanderar i nutid

Under 2000-talet beslutar sig organisation för att bli större för att utöka sin makt Flera medlemmar har suttit i varje amerikansk regering sedan Clinton. 

Obamas förfäder var slavägare

118 ur USA:s absoluta elit är ättlingar till slavägare Gäller dock inte Donald Trump.

Joe Biden

Biden skröt om märklig ”bög-uppenbarelse”

Kyssande bögpar fick Biden att stödja homoäktenskap redan på 60-talet Bekämpade egentligen homolobbyn långt in på 90-talet.

Obamas bror: ”Varför får ingen säga något om judar?”

Tar avstånd från sin egen bror som en ”rik snobb” Går nu full Kanye och ställer den viktigaste frågan av alla.

Obamas eldtal för censur

”Farliga människors” åsikter – desinformation Staten ska reglera algoritmer för sociala medier.

”Obama Presidential Center” drabbar fattiga – inte minst svarta – i Chicago

Ängslig kritik mot Obamas skrytbygge Arsenal av riktade skatte- och avgiftsbegränsningar tros hålla svarta kvar.

Barack Obama kritiserar den judiska makten i sina nya memoarer

JUDISK MAKT. USA:s förre president Barack Obama kritiserar Israels premiärminister Benjamin Netanyahu och de judiska pengarnas inflytande på amerikansk politik.

Pompeo förste amerikanske utrikesminister att besöka ockuperad mark på Västbanken

JUDISK MAKT. När USA:s utrikesminister ska besöka en israelisk ”bosättning” på Västbanken väljer han den, där en vintillverkare lanserat en särskild vinsort döpt efter honom – en namngivning som skedde just efter att Pompeo förklarat israelisk ockupation laglig.

Homoaktivist berättar att han bögat med den tidigare amerikanska presidenten Barack Obama

HOMOFILI. Larry Sinclair hävdar att han bögade och tog droger tillsammans med den dåvarande senatorn Barack Obama.

Dokument avslöjar: Bluffen om rysk påverkan på USA-valet var Hillary Clintons idé

KONSPIRATIONER. Offentliggjorda dokument visar att förre presidenten Barack Obama informerats om Hillary Clintons bluff om ”rysk påverkan”.

USA:s HD ogiltigförklarar försök till begränsning av illegal invandring

USA. Lagen Daca har sedan dess införande 2012 omöjliggjort utvisning av 700 000 illegala invandrare i USA. När Trump 2017 försökte riva upp lagen uppstod en rättstvist som nu får sitt slut, när HD ogiltigförklarar upprivandet av lagen.

Misstänkt brevbomb skickad till Robert De Niro

USA. Under torsdagen har brevbombsspektaklet fortsatt i USA. Den vänsterliberale skådespelaren och regissören Robert De Niro ska ha fått ett misstänkt paket skickat till sin restaurang i New York. Samtidigt utreds ett paket som skickats till Obamas vicepresident Joe Biden.

Stort pådrag i USA – Clinton, Obama, CNN och Soros har fått brevbomber

UTRIKES. Personer med kopplingar till det globalistiska och vänsterliberala etablissemanget i USA har under dagen fått brevbomber skickade till sig. Nordfront följer utvecklingen av händelsen, som nu beskrivs som ett terrordåd. Uppdaterad 22:55

Slut på automatiska uppehållstillstånd för kubaner

UTRIKES. Fram tills nu har kubaner som kommit till USA automatiskt fått uppehållstillstånd i landet. Igår meddelande Vita huset att de inte längre kommer att få uppehållstillstånd per automatik utan att samma regler ska gälla dem som resten av migranterna från Latinamerika.

Ryssland bakom “cyberattacker” enligt FBI

USA. Nu har även amerikanska FBI gått ut och hävdat att Ryssland ligger bakom de så kallade cyberattackerna som påstås ha utförts för att Donald Trump skulle vinna höstens presidentval.

Amerikansk sheriff bevisar att Obamas födelsebevis är förfalskat

USA. Efter en noggrann undersökning som tagit fem år presenterade sheriffen Joe Arpaio under gårdagen på en presskonferens nio punkter som enligt honom bevisar att president Barack Obamas födelsebevis är förfalskat.

Neokonservativ republikan: Cyberattackerna är false flag!

USA. Den amerikanska diplomaten John Bolton ifrågasätter i Fox News anklagelserna om att Ryssland ligger bakom ”cyberattackerna” som ledde till Hillary Clintons mailskandal. Han menar att det istället kan vara en false flag-attack från amerikanska underrättelsetjänster.

Barack Obama begär utredning om “ryska cyberattacker”

USA. USA:s president Barack Obama begär att de ”cyberattacker” som inträffade i samband med presidentvalrörelsen i USA och som det amerikanska etablissemanget har skyllt på Ryssland ska utredas innan han lämnar presidentposten den 20 januari nästa år.

USA anklagar Ryssland för hackerattack

UTRIKES. Den amerikanska regeringen går nu ut och formellt anklagar Ryssland för den hackerattack som ledde till att en stor del av Demokraternas mejlkonversationer läckte ut. Bland annat återfanns bland dessa konversationer privata mejl från Hillary Clintons epost.

Trump anklagar Obama för att ha grundat IS

UTRIKES. Donald Trump anklagar nu USA:s president Barack Obama för att vara grundaren till terrororganisationen IS. Trump hävdar även att Hillary Clinton ska vara medgrundare.

Sverige blir medarrangör till Obamas “flyktingtoppmöte”

MASSINVANDRING. I september kommer USA att anordna ett ”flyktingtoppmöte” i New York. Sverige kommer att vara medarrangör till mötet och det menar Stefan Löfven är ett ”erkännande av den svenska migrationspolitiken”.

Obama besöker Hiroshima – Vägrar be om ursäkt för atombomb

JAPAN. USA:s president Barack Obama besökte under fredagen Hiroshima där han höll ett tal inför överlevare från atombomben som USA släppte över staden 1945. Han vägrade dock be om ursäkt för bomben utan menade att det inte är hans jobb att ”ifrågasätta” sina föregångares beslut.

USA vill “försvara” Europa

UTRIKES. I dag invigdes USA:s första missilbas i på en gammal flygbas i södra Rumänien. Anledningen till att man vill ha missilförsvar i Europa sägs vara för att försvara Europa från anfall främst från Iran.

Obama säger åt Storbritannien att stanna i EU – UKIP slår tillbaka

UTRIKES. USA:s president Barack Obama sa tidigare i veckan under ett besök i Storbritannien att landet bör stanna kvar i EU. Detta har retat upp många britter som inte vill att andra stater ska lägga sig i folkomröstningen om EU-medlemskapet som ska hållas i Storbritannien. Det EU-kritiska partiet UKIP har också släppt en film som förklarar hur det hade sett ut om USA var med i en EU-liknande union.

USA:s Högsta domstol ska granska Obamas migrationslag

AMERIKA. Efter att USA:s president Barack Obama försökt att stoppa deporteringen av illegala migranter kommer nu landet Högsta domstol att granska fallet.

Obama: Jag är judisk i min själ

USA. Presidenten i USA sa att han även om han inte etniskt sett är en jude ändå är judisk i sin själ.

G20-mötets beslut: USA och Ryssland ska samarbeta mot IS

VÄRLDEN. Under dagen inleddes G20 mötet. Flera av världens ledare träffades för att diskutera politik och ekonomi. Under helgens möte var terrorism och migration de stora frågorna som diskuterades.

Putin världens mäktigaste man enligt Forbes

MAKT. Vladimir Putin utsågs idag av Forbes till världens mäktigaste man.

Obamas apa

SAMHÄLLE. Peter Hultqvist är apan i buren.

Barack Obama vill ha hårdare vapenlagar

USA. Efter dödsskjutningen i South Carolina har ännu en gång kritiska röster riktats mot amerikanernas rättighet att äga vapen. Nu vill landets president vända på opinionen i kongressen.

Obama: USA står bakom Israel, oavsett vad

USA. Barack Obama höll tal i synagoga och förklarade att USA står bakom Israel vad som än händer.

Malik Obama: “Min bror är kall och hänsynslös och saknar heder”

USA. Barack Obamas halvbror Malik uppger i en intervju att den amerikanske presidenten uppträder lika svekfullt i politiken som mot sitt ursprung och sin familj.

Obama: “Vi ska säkra Israels militära övertag gentemot Iran”

AMERIKA. USA:s president Barack Obama har i ett uttalande till New York Times sagt att han tänker se till att Israel fortsätter att ha ett militärt övertag gentemot Iran.

Republikaner i USA ser Obama som farligare än Putin

USA. Enligt en opinionsundersökning från Reuters så ser republikanska väljare i USA Obama som ett större hot mot landet än Putin.

Vita huset lanserar nytt begrepp – “Americans-in-Waiting”

USA. Även på andra sidan Atlanten existerar värdeladdade nyspråksord för att göra befolkningen positivt inställd till det ”mångkulturella” samhället.