Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

19:00: Bulgariskt jubileum och välfärdsstatens matematik SWISH: 0700749652 

Ikväll sänder Radio Nordfront De hetaste tagningarna på de senaste händelserna klockan 19:00.

Bulgariska BNS firade 20 år sedan grundandet

Efter viktiga juridiska segrarna Nationella organisationen firade milstolpe i huvudstaden Sofia.

Judisk ilska när Bobby Fischer citerades i bulgarisk TV

BULGARIEN. En programledare citerade ett antisemitiskt uttalande från Bobby Fischer under ett frågesportsprogram. Att Fischer citerades i TV skapade ilska från judiska organisationer som krävde en ursäkt.

Dubbel vinst för nationalister i Bulgarien!

BULGARIEN. Den nationella organisationen Bulgarisk nationell samling skriver på sin hemsida om två viktiga segrar där de överlistade etablissemanget på den årliga Lukovmarschen och att de vann deras förbudsrättegång.

Bulgariska fotbollsfans hyllar Rittenhouse – skotskt damlag ärar Bader Ginsburg

IDROTT & POLITIK. Medan en del av fotbollsvärlden hedrar Kyle Rittenhouse, som i självförsvar sköt tre angripare och sedan anklagats för mord, prisar en annan den bortgångna kulturmarxistiska domaren i USA:s HD judinnan Ruth Bader Ginsburg.

Nicklas Norling berättar: ”Tysk polis hindrade oss från att resa till Bulgarien”

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Nordfront skrev tidigare om att tre svenskar hindrades av tysk polis från att resa till Bulgarien under gårdagen. Nordfront har nu talat med Nicklas Norling, som var en av de tre svenskarna som fick återvända hem istället för att besöka Sofia.

Lukovmarschen stoppas – judisk lobbygrupp jublar

BULGARIEN. I en ny vändning har högre instans beslutet att stoppa den årliga Lukovmarschen. Enligt beslutet tillåts endast att man lägger blommor vid platsen där general Lukov mördades av kommunister 1943.

Fotbollsfans går ihop och stöder nationell marsch

UTRIKES. Den nationalistiska Lukovmarschen i Bulgarien får stöd av landets sex största fotbollsklubbars supporterföreningar.

AFE grundat – paraplyorganisation för europeiska nationalister

BULGARIEN. Allians fästning Europa, ”Alliance Fortress Europe”, presenterade sitt manifest vid ett öppet möte i huvudstaden Sofia.

Marsch i Bulgarien – trots förbud

KOLLAGE. Rapport med bild- och filmmaterial från en paneuropeisk hyllning till general Hristo Lukov.

Sju fälls i Sveriges största fall av människohandel

TIGGARINDUSTRIN. Växjö tingsrätt dömer sju personer till fängelse och utvisning för människohandel genom organiserat tiggeri i Växjö med omnejd.

Undersökande journalist brutalt våldtagen och mördad Bulgarien

BROTT. Den bulgariska journalisten Victoria Marinova undersökte påstått fusk med EU-bidrag när hon våldtogs och mördades i Rumänien.

“Defend Europe!”

BILDREPORTAGE. För drygt två veckor sedan befann sig en svensk delegation från Motståndsrörelsen i Bulgariens huvudstad Sofia för att delta på den årliga Lukovmarschen. Här kommer ett bildreportage från marschen.

Bilder från protestaktionen i Bulgarien

BULGARIEN. Nyligen besökte en delegation från Nordiska Motståndsrörelsen Bulgarien. Här är första delen i en serie bildartiklar från resan och som visar protestaktionen mot myndigheternas försök att förbjuda den traditionella Lukovmarschen.

Motståndsrörelsen i Tyskland och Bulgarien

TYSKLAND-BULGARIEN. Under dagen hålls nationella demonstrationer i både Tyskland och Bulgarien. Motståndsrörelsen har en svensk delegation på plats i varje land och Nordfront kommer här att kontinuerligt skriva om vad som händer i Tyskland och Bulgarien. Liveuppdatering avslutad (20:30).

Protestaktion i Bulgarien

BULGARIEN. I skrivande stund befinner sig en delegation från Motståndsrörelsen i Bulgarien för att delta på den årliga Lukov-marschen. Men marschen har förbjudits av de styrande i Sofia och därför genomförde nationella i Bulgarien under dagen en protestaktion utanför stadshuset. Nordfronts utrikeskorrespondent är på plats. Uppdaterad.

Bulgarien: Droger, prostitution och homovåldtäkter i främlingsinvasionens spår

BULGARIEN. I ett nyhetsreportage från staden Harmanli i Bulgarien som nyligen laddats upp på Youtube får man en ovanligt ocensurerad bild av massinvandringens följder.

Upplopp i Bulgarien – tusentals främlingar i bråk med polis

BULGARIEN. Polisstyrkor och invandrare har drabbat samman i Bulgarien kring landets största ”flyktingläger”.

Bulgarien förstärker sin gräns mot Grekland med militär

BULGARIEN. För att undvika ett massivt inflöde av främlingar har Bulgarien stationerat 400 soldater vid gränsen mot Grekland. Ytterligare 500 är redo att sättas in vid behov.

Bulgarien ska hindra flyktingarna med militären

BULGARIEN. Nu sätter Bulgarien in militär bevakning av gränsen mot Turkiet. Detta för att hindra flyktingar från att ta sig in i landet.

Polisen misstänker zigenare för människohandel

ZIGENARBROTT. Polisen utreder just nu ett misstänkt fall av människohandel där zigenare från Bulgarien ska ha hållits kvar i Sverige mot sin vilja och tvingats tigga pengar på gatan.

Återkoppling Bulgarien – en dödförklaring av svenska journalistkåren

VIDEO. Bulgarisk massmedia rapporterade om förra helgens marsch. Pär Sjögren var en av flera deltagare som intervjuades.

“You are not alone!”

BULGARIEN. Marschen för nationalhjälten Christo Lukov genomfördes trots regimens förbud. Gäster från Motståndsrörelsen framförde budskapet som mottogs med entusiasm. VIDEO!