KRIG Krigsalliansen Nato pressar på allt mer för ett tredje världskrig, totalt oförmögna att ta ansvar för de hundratals miljoner människor man har tagit på sig att försvara. Finns det en enda människa inom den globala eliten som inte vill att hela världen går under?

Jag har alltid varit en ödmjuk men fanatisk motståndare till krigsalliansen Nato, vars militärmakt är våldshotet bakom den antivita och rent krasst antimänskliga världsordning som vi tvingas leva under.

Även om Nato (USA) rent historiskt redan har bevisat sig vara det största hotet mot världsfreden kan det vara lätt att glömma detta när människor genom krigsalliansens egna propagandaverktyg och allierade trollas att tro precis motsatsen.

Därför kan det vara viktigt att påminna om några saker och även poängtera några andra.

Nato med allierade valde att provocera fram kriget i Ukraina, genom att – trots löften om motsatsen – expandera sin aggressiva och våldsamma krigsallians österut och dessutom placera livsfarliga vapensystem nära Rysslands gräns. Trots att man aldrig seriöst övervägde ett genomkorrupt land som Ukraina som medlemsstat, memade man in Ukraina som det nya landet där man skulle placera trupper och vapen riktade mot Ryssland. Varför? Jo, för att reta Putin och visa honom att Nato (i realiteten USA) minsann regerar hela världen och gör precis som man vill!

Denna ”fredsälskande” västerländska allians, som säger sig garantera fred och säkerhet norr om ekvatorn, har sedan blåst upp Ukraina och lurat dem att skriva avtal med Ryssland att sluta bomba den ryska minoriteten i Donbass och istället ge dem självstyre, för att sedan bara eskalera konflikten och använda resten av sin energi på fortsatta provokationer mot sin granne. Ivrigt påhejade av väst, som berömt landet för hur ”demokratiskt” och ”fritt” det blivit sedan man påtvingade det en våldsam politisk kupp.

Nu vägrar man ta några som helst initiativ till någon fredlig lösning på kriget i Ukraina. Istället hetsar man landets judiska ledning att ta tillbaka egna fredsförslag och uttalanden om samförstånd med begrepp som ”det finns ingen diplomatisk lösning på konflikten, bara en militär”, samtidigt som man pumpar landet fullt med vapen som går åt snabbare än vad man hinner smuggla in.

Zelenskyjs talmudiska retorik mot Ryssland såsom ”mina nazister i Azovstal kommer aldrig acceptera ert erbjudande om att lägga ned sina vapen mot att deras liv skonas, men om ni fortsätter att bekriga dem tänker vi inte fredsförhandla med er längre” hyllas i västmedia, som står helt bakom de krafter som investerat politiskt, ekonomiskt och militärt i detta krig.

I ord och handling har väst målmedvetet och faktiskt ganska skickligt helt enkelt utmanövrerat alla former av närmanden till en fredlig lösning på kriget.

Västvärldens ledare, både Nato-länder och Nato-allierades som Sverige, har också med förevändning av det krig man själva provocerat fram valt att införa ekonomiska sanktioner mot Ryssland och ryska intressen, som saknar motstycke i historien. Bland annat har man helt fräckt stulit ryska egendomar, där det kanske mest uppseendeväckande är den ryska valutareserven bestående av dollar och euro. När Ryssland sedan säger att man inte längre kan använda valutor som när som helst kan stjälas och därför behöver få betalt för sin gas i rubel, då gnäller samma stater om ”kontraktsbrott”.

Det finns ett ord för detta och det är chutzpah.

Kanske är det inte förvånande då det är många decennier sedan någon västerländsk ledare kände lojalitet med ett folk eller ett land. Dagens ledare känner endast lojalitet med varandra och de globalistiska och mordiska principer som bygger upp deras världsordning, vilket inkluderar deras egna karriärer och maktambitioner.

De struntar också i om kriget sprids utanför Ukraina, utan tycks se det som den enda rimliga utvecklingen. Sveriges samlade politikerelit tycks nu vara överens om att vi ska gå med i Nato, trots flera hotfulla uttalanden från Ryssland som förstås inte vill se ytterligare uppbyggnad av fientlig militär infrastruktur – kanske till och med kärnvapen – på sin bakgård. Politikerna känner mer lojalitet med principen att USA:s militärmakt ska helgas för evig tid än för de människor som röstat fram dem till sina positioner. Att denna militärmakt även fortsättningsvis ska kunna användas för att bestämma vilka krig som ska få föras, vilka regimer som måste störtas och vilka internationella avtal som ska få slutas, än om fred och frihet för ukrainare eller människor överhuvudtaget, inklusive deras egna medborgare.

Det är viktigare att i dessa tider provocera Ryssland, öka på polariseringen och risken för världskrig, än att du och jag och våra familjer och folkfränder inte ska behöva dö i ett totalt onödigt kärnvapenkrig.

Ett ytterligare bevis för detta är just sanktionerna mot Ryssland, som kommer att drabba dessa så kallade ledares egna länder minst lika hårt – om inte värre – bara för principen att Nato med USA i spetsen ska regera världen.

För till skillnad från vad dessa lögnare jobbar dygnet runt för att få oss att tro betyder inte ett Nato-medlemskap att vi automatiskt får hjälp av USA:s militär om Ryssland anfaller oss. Det betyder däremot att vi ännu mer än tidigare är förpliktigade att ställa oss bakom alla de sionistiska krig som den amerikanska militären tänker företa i framtiden. Något som också får till följd att vi gör oss till en måltavla för alla nationer och grupper som drabbas av de blodtörstiga sionistiska krigen,

Jag älskar fred, jag önskar att inga fler människor dör i Ukraina. Men de som bestämmer har tydligen bestämt att inget antal döda ukrainare är nog och att en värld i lågor är ett billigt pris att betala för att upprätthålla den ondskefulla världsordning som nu kämpar för att behålla sitt järngrepp om planeten.

Denna vilja tycks vara så kompakt att det idag inte verkar finnas en enda västerländsk ledare som är inriktad på att försöka skapa fred. Alla tycks ställa sig bakom idén om att det bästa för Ukraina är att dra ut på kriget så länge som möjligt, med fortsatt lidande och död, så att man kan dra ut på hatet, hetsen och sanktionerna mot Ryssland och kanske till och med sprida kriget vidare till andra delar av världen.

Blodtörsten och hatet mot ryssar har uppenbarligen gjort dessa människor totalt villiga att offra ett obegränsat antal ukrainares liv och tydligen även potentiellt sina egna medborgares liv. Eller så är det så att de inte bryr sig om mänskligt liv överhuvudtaget och ser det som så underställt den globalistiska världsordningens mål att man inte ens vill diskutera det. Hade det funnits minsta lilla vilja för något annat så hade man förstås på något sätt försökt att lobba för fred istället för fortsatt krig.

Jag kanske har varit naiv, men denna ondska har till och med förvånat en inbiten Nato-motståndare och antisemit som undertecknad. Men det gör mig bara mer beslutsam än någonsin att aldrig sluta bekämpa krigshetsarna och det vansinne som förtrycker oss.