NORDFRONT Martin Saxlind summerar Nordfronts verksamhet i november.

Månaden som gått

I Månaden som gått summerar chefredaktören Nordfronts arbete den gångna månaden och resonerar kring hemsidans utveckling.

Förra månaden höll Nordiska motståndsrörelsen årets upplaga av Organisationsdagarna. Nordfront var på plats och rekryterade nya skribenter och har därefter arbetat en del internt med utbildning av nya medarbetare och uppdaterande av styrdokument som blivit lite inaktuella efter lanseringen av Nordfront 2.0. Utåt sett är det inget som syns just nu, men det kommer förhoppningsvis leda till en bättre uppdateringstakt och högre kvalitet på hemsidan när vi är klara med det här arbetet.

På tal om Motståndsrörelsen gjorde ”Solsidan” reklam för rörelsen då ”Mickans” nya och hjälpsamma granne visade sig vara en anhängare av organisationen.

Inrikes

På hemmaplan präglades förra månaden av regeringskaoset där den nya S-ledaren Magdalena Andersson först inte ens fick vara statsminister en hel dag innan hon måste avgå. Till slut lyckades hon dock roffa åt sig statsministertiteln tack vare att Socialdemokraterna var villiga att regera på en borgerlig budget, tvärtemot vad hennes föregångare Stefan Löfven lovade tidigare i år. Sossarna var i slutänden villiga att göra vad som helst för att få behålla makten, undvika ett nyval och kunna utse Sveriges första transsexuella minister.

Vad gäller ordningen i landet har det varit mer prat om att regeringen vill låta polisen avlyssna och övervaka medborgare i deras hem utan några konkreta brottsmisstankar. Missnöjet inom poliskåren verkar dock vara fortsatt högt då var tredje polis enligt en undersökning är på jakt efter nytt jobb.

För att hitta mer positiva nyheter i Sverige får man vända sig till den kulturella sfären. Hulkoff släppte en ny skiva som Nordfront självklart recenserade. Joakim Lamotte vann också sin boxningsmatch mot en ex-kriminell Youtube-afrikan, till PK-pöbelns stora förtret.

Yttrandefrihet

Som vanligt har yttrandefrihet varit ett hett ämne på Nordfront i november. Vi skrev om hur Youbute gömmer antalet ned-tummar som filmer får eftersom vulgärt kulturmarxistisk och anti-vit propaganda ofta möter starkt folkligt motstånd på plattformen, vilket globalisterna vill dölja för att lura allmänheten att deras propaganda är mer populär än vad den egentligen är.

Vidare rapporterade vi om hur Facebook beskrev Alternativ för Sveriges internetaktivism 2018 som ”valpåverkan” och stängde ner flera konton med den motiveringen. Mer av denna vara lär vara att vänta nästa år då det är valår igen.

Sverigedemokraterna å sin sida fortsätter att utesluta medlemmar som kritiserar invandringen ur fel synvinkel. I november var det Bertil Malmberg som uteslöts efter att han med stöd av befintlig vetenskap konstaterat att en folkgrupp i Afrika har en låg genomsnittlig IQ-nivå. Som George Orwell sa: ”I en tid av universell lögn blir det en revolutionär handling att tala sanning.” SD är inte ett revolutionärt parti, de är parasiter som vill vara en del av systemet och profitera på folkets undergång utan att göra något åt det.

Rättegångar

Det som framför allt utmärkte nyhetsflödet under november månad var att rättegångar i flera intressanta rättsfall pågick.

I USA inleddes rättegången mot Ghislaine Maxwell i slutet av månaden. Den rättegången är ännu inte över.

Två rättegångar som både pågick och avslutades förra månaden är Charlottesville-rättegången och åtalet mot Kyle Rittenhouse. I Rittenhouse-fallet slutade det lyckligt då den åtalade friades eftersom han agerade i nödvärn när han sköt tre vänsterextremister förra året. Vad gäller den civilrättsliga rättegången i Charlottesville slutade det i en konstig och potentiellt juridiskt ohållbar dom där de stämda dömdes att betala i princip ingenting i skadestånd till kärandena i målet men stora summor i böter till staten. Mike Enoch hjälpte oss att reda ut situationen i Radio Nordfront och det är möjligt att den domen också kommer att överklagas.

Hemma i Sverige dömdes polismördaren Sakariye Ali Ahmed till åtta års fängelse. Om han ”sköter sig” under tiden i fängelse – och därmed blir villkorligt frigiven efter två tredjedelar av straffet är avtjänat – kommer han att vara ute igen efter fem år. Han är då runt 24 år gammal och har gott om tid på sig att skjuta ihjäl fler människor.

I Göteborg stod vänsterextremister åtalade för våldsamt upplopp i samband med Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Kungälv 2019. Tyvärr friades samtliga sedermera av tingsrätten och det juridiska resonemanget säger i princip att de åtalade ingick i en pöbel och normalt sett hade kunnat dömas för våldsamt upplopp, men pöbeln lyckades inte skada någon människa eller egendom trots att de kastade sten mot polisen och lyckades välta kravallstaketet – så vänsterpöbeln var inte tillräckligt våldsam för att händelsen skulle kunna ses som ett våldsamt upplopp.

Även i Stockholm skulle det ha varit en rättegång mot AFA-ledaren Linus Wallin, men han fick kalla fötter och begärde att få medverka på distans då han var rädd för konfrontationer med nationalister om han skulle dyka upp vid tingsrätten. För att lugna vänsterterroristens nerver beviljade Stockholm tingsrätt Wallins begäran att få medverka på distans. Rättegången sköts dessutom upp till nästa år.

Utrikes

Vad gäller utrikesnyheter följde Nordfront Vitrysslands försök att pressa utomeuropeiska invandrare över den polska gränsen och Karl Folkesson konstaterade att detta är ett väldigt problematiskt agerande från Vitrysslands sida. Vår polske kamrat Milo gästade också Radio Nordfront för att berätta om hur situationen såg ut i Polen.

Efter Darrell Brooks anti-vita bilattack mot julparaden i Waukesha har vi följt det fallet och uppmärksammat NJP:s protest mot hur systemet tystar ner hatbrottsmotivet.

Jultips

Då vi redan kommit en bit in i december och närmar oss julafton kan jag flagga för att Marcus Hansson tagit initiativ till att recensera en del svenska och nordiska tv-serier och filmer, för att ge er läsare lite inspiration till mer sund kultur ni kan ta del av under julledigheten. De artiklarna kommer börja komma upp nästa vecka och tills dess kan jag tipsa om Hanssons recension av den ryska TV-serien ”Trouble In Store” som publicerades förra månaden.

Rekommenderad läsning:

Framtidens aristokrati
Minska distraktionerna
Sammanflyttning ger ökad folkgemenskap
Nordiska språk i skolan
Förlåt
Vem ska vi fokusera på i framtiden?
Läkemedelsindustrin räddar liv – säljer mediciner och förhindrar hiv