Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Våldtäktsanklagade Soran Ismail minst förvånande av etablissemangets #Metoo-stjärnor

Av Redaktionen, 2017-12-04
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Nästan hälften av de svarande har uppgett att deblev minst förvånade över våldtäktsanklagelserna mot Soran Ismail.

Den feministiska kampanjen #MeToo går ut på att utmåla vita, heterosexuella män som kvinnoförtryckare och presumtiva våldtäktsmän. Den är särskilt utbredd i Sverige som har ”världens första feministiska regering”.

Men i kölvattnet av kampanjen har man inte kunnat stoppa hemligheter rörande ”eliten” inom kultur, politik och media från att komma upp till ytan. I nuläget anklagas främlingar, feminister, antirasister och butch-lesbianer för en serie grova brott innefattandes våldtäkt och sexuella övergrepp.

Nordfront har avslöjat några av personerna som mainstream-media idoliserat och hållit bakom ryggen. Nordfront var först med att namnge Soran Ismail och Eshan Fadakar som båda anklagas för bland annat våldtäkter.

Nordfront tvingade även den syndikalistiska tidningen Arbetaren att outa Oisín Cantwell som sextrakasserat kvinnor på Aftonbladets redaktion. Arbetaren skrev uttryckligen att de inte vill ge alternativmedier som Nordfront monopol på att vara de enda som vågar rapportera om dessa nyheter. Hade inte vi funnits så hade Cantwell alltså fortfarande skyddats.

Nordfront frågade sina läsare vilken av personerna – förusatt att anklagelserna visar sig vara sanna – som var minst förvånande.

Här har hela 45 procent av de svarande uppgett Soran Ismail. Också Aftonbladet-krönikören Fredrik Virtanen och vänsterpartisten Lars Ohly fick många röster. HBTQ-profilen Lotta Bromé, som uppges ha använt sin maktposition för att med SR-ledningens vetskap sextrakasserat kvinnliga medarbetare – fick minst röster.

I kommentarerna skriver signaturen dB att ”Metoo-kampanjen förmodligen kommer slå tillbaka på systemet även om syftet varit att hetsa mot vita, heterosexuella, män.

Visst, som det har sagts tidigare; -Det här landar hårt i knät på den vite svenske mannen. Men ”folk” är förhoppningvis inte helt dumma i hela huvudet. Det kommer tillbaka och biter dem där bak. Det undergräver även förtroende för (((media))).

Hörde på tunnelbanan hur folk kommenterade detta runt metoo, hur de tidigare såg upp till ovan nämda personer, och att deras bild och egen självbild fått sig en törn.
En kvinna skämtade med sin manlige vän på tunnelbanan, hon sa; -Nej nej, vad gör du? Chefen tappade sin varmkorv på mig! Metoo, metoo! JAg skall anmäla dig! Fy vad larvigt utbröt hon, och sade att det här begränsar också tjejer.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-12-04 18:00