Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rabbin hetsar mot icke-judar

Världen har förärats nya visdomsord från Israels ”grand old rabbi”, den åldrige Ovadia Yosef. Med tydliga rasistiska utlåtanden, återger Yosef en djupt inrotad tankegång inom judendomen.

Historien bakom hetsen

Sverigedemokraternas inträde i riksdagen, har förorsakat en exempellös kaskad av hat. Hetskampanjen, som nu drivs på högvarv genom all media oavsett politisk färg, riktas mot alla uttryck som andas nationalism och etnisk medvetenhet.

En jude ställer diagnos

De av systemet avlönade, lägger mangrant pannan i djupa veck. Frågan rör Sverigedemokraterna och utgångspunkten är given – ”hur kunde det ske”? Från expertkören är rösten från en jude, den som är mest aggressiv.

Svenskhatets timme?

Den politiska eliten mobiliserar för kamp mot den nationella oppositionen. Deras besinnigslösa hat mot nationella, har skördat och kommer att skörda liv.

ALLIANSEN – svenskhatarnas högborg

Under den borgerliga alliansens styre, har den arbetande svensken fått mer pengar över i plånboken. Det kan därför vara lockande för vissa att på söndag lägga sin röst på något av dessa fyra partier. Men en röst på borgarna är, liksom en på de ”rödgröna”, att direkt stödja folkmord.

Vad gjorde Motståndsrörelsen i Eskilstuna?

Lördagen den elfte september, angreps aktivister från Svenska motståndsrörelsen efter en två timmar lång tidningsförsäljning i Eskilstuna.

En förfäad valdebatt

Det är mindre än två år sedan svensk ekonomi skakades av en härdsmälta i finanssektorn. Men i valet 2010, är politikerna upptagna med att diskutera bröstpumpar. Debatten tillåts domineras av pseudodiskussioner, medans de avgörande samhällsfrågorna mörkas.

SD mer multietniskt än kommunister

Trots sin påstådda nationalism, är Sverigedemokraterna det största främlingspartiet i Södertälje. Inte ens Vänsterpartiet har lika många utomeuropeiska kandidater till kommunens fullmäktige.

En färgglad väljarbas

Inte sedan 1997, har väljarstödet varit så lågt för Socialdemokraterna som nu. Samtidigt som Socialdemokraterna distanserar sig från den arbetande svensken, hittar Sahlin på nya knep för att nå sin nya väljarbas.

SD:s valmanifest: Ren gallimatias!

Under torsdagen presenterades Sverigedemokraterna sitt valmanifest. För den etniskt medveten är manifestet intetsägande. För ett nationellt parti, en ren fars.

Hyckleriet i Afghanistan

Försvarsmakten döljer nyheter om svenska soldater i Afghanistan. Samtidigt som officerare beskriver situationen i landet som ”helvetet på jorden”, kräver Pierre Schori (S) att svensk trupp lämnar Afghanistan.

Homohatets dag

För fjärde året i rad, lördagen den tjugoåttonde augusti, arrangeras Hetrohatets dag i Göteborg. För att följa upp homofilernas exempel, inbjuds härmed alla nationalsocialister att delta på en nyligen instiftad högtid – Homohatets dag.

Judaspenningar

Prislappen för årets valpropaganda för riksdagspartierna, är drygt en kvarts miljard kronor. Samtidigt som partiernas medlemsantal stadigt sjunker, utnyttjar ljusskygga ”insamlingsklubbar” Sveriges frikostiga lagar.

På frammarsch i norr – intensifierad aktivism utlovas

Till etablissemangets förskräckelse röner Motståndsrörelsen framgång i norra Sverige. Journalisters hets till trots – organisationens företrädare utlovar en fortsatt och intensifierad aktivism!

Homolobbyn vill pungslå kommun

RFSL i Kristianstad kräver kommunen på mer pengar. Bland annat vill de slippa betala hyran för sin lokal under hela 2011. RFSL beskyller ”högerextremister” för sin skrangliga ekonomi.

KRÖNIKA: Vad är naturligt?

Med anledning av Pridefestivalen och den alltmer grasserande rasblandningen, skriver Jakob Haskå en krönika med utgångspunkt i ämnet: ”Vad är naturligt?”

Greiders galenskaper

När vänstersossen Göran Greider sätter sig på tänkarbänken, haglar visdomsorden. Som den inbitne taktiker han är, håller marxisten vanligen tand för tunga. I en Metrokrönika häromsistens glappade käften hans dock. Greiders avslöjades med rumpan bar tillsammans med sin makabra lära.

KD: Förbjud nationella organisationer

Kristdemokraterna kräver att både medlemskap i och sympatier för utmålat rasistiska organisationer ska kriminaliseras. Detta står klart efter att partiets valmanifest offentliggjorts.

Lakejnationen Sverige

I denna stund övar amerikanska förband krigsföring i Norrbotten. Samtidigt tjänstgör svenska trupper i den USA-ledda ockupationen av Afghanistan. Sverige står försvarslöst – parallellt med att svenskar strider i främmande länder för USA:s intressen.

Är Lars Adelskogh upp och ner?

Den i onåd fallne kulturpersonligheten Mohamed Omar, har utgivit en bok. Alstret innehåller dock intet nytt. Revolutionerande, eller snarare sagt häpnadsväckande, är däremot den kände revisionisten Lars Adelskoghs efterord.

KRÖNIKA: Valfläskets tid

Det vankas riksdagsval. Och politrukerna har, som seden bjuder, tagit fram stora köttkniven. Frikostigt skärs tjocka skivor av valfläsket upp. För en tid sedan fick man sig till livs en fettdrypande skiva – en vicestatsministers nuna fanns flinade på tamburens golv.

Homofiler angrep kristna

Det offentliga bögeriet sköljer ohämmat in över Sverige. I slutet av maj paraderade tusentals under regnbågefanan i Göteborg. Där hann de sexuellt ”öppensinnade” med att både symboliskt stena kärnfamiljen, skandera pedofila slagord och ofreda kristna.

Gatuaktivism och föredrag i Jönköping

I ett strålande Jönköping genomförde Motståndsrörelsen en lyckad aktion, lördagen den femte juni. Ett tjugotal anslutna och sympatisörer saluförde Nationellt Motstånd under drygt två timmar. Efter aktionen höll Fredrik Vejdeland föredrag under ämnet Nationalsocialismen som biologisk världsåskådning. Med film.

Bonnier och opinionsbildningen

För några månader sedan köpte Bonnierklanen upp Pocketgrossisten. Genom förvärvet av landets största distributör av de populära pocketböckerna, förstärker släkten sin makt över opinionsbildningen. Jonas Bonnier, vd för Bonnierkoncernen, fortsätter målmedvetet en strategi som initierades redan 1837.

Media mörkar sanningen om pensionärsmördare

I maj 2008 mördades den 70-åriga skånska lantbrukaren Knut Nilson bestialiskt. De fyra åtalade zigenarnas etnicitet, undanhålls systematiskt av massmedia.

Säpochefer frias – trots grundlagsbrott

Trots att tre höga säpochefer bevisats brutit mot svensk lagstiftning, lades förundersökningen mot dem ner. Enligt ansvarig åklagare Per Lind, saknade de ”kompetens om gällande regler” och anses därför inte kunna åtalas.

Främlingar hotar med skottlossning i Rosengård

I efterdyningarna av upploppet i Malmöförorten Rosengård, har en invandrare gått ut med ett tydligt budskap. Om inte främlingarna favoriseras slutar det med upplopp och skottlossning.

Krigszon Rosengård

Kravaller har åter brutit ut i Malmöförorten Rosengård.

Diskrimineringsmyten

Jakob Haskå skriver om den så kallade strukturella diskrimineringen på arbetsmarknaden.

Landskronamördaren ursäktas av etablissemanget

Sedan Leif Silbersky tagit över som advokat åt pensionärsmördaren Ahmad Akileh, har ett samlat etablissemang slutit upp. Massmedia, framförallt den Bonnierägda, har under de senaste veckorna publicerat en rad nyhetsartiklar till stöd för Landskronamördaren Akileh. Den judiske stjärnjuristen Silbersky hann knappt tillträda som ny försvarsadvokat åt Ahmad Akileh – som med sina bara händer dräpt […]

Judisk barnläkare hetsar mot värnlösa

Salomon Schulman, barnläkare i Lund, bedriver en hetskampanj mot icke-judar. Inför minnesdagen av Dresden, rättfärdiggjorde han slakten av tyska civila med orden ”nödvändiga bomber”. Schulmans klappjakt har fortsatt. Hans nästa byte är tyska pensionärer.

Bokslut för massinvandringen 2009: Över 100 000 främlingar

Siffror från Statistiska Centralbyrån och Migrationsverket visar att Sverige under 2009 tog emot mer än 100 000 invandrare. 2009 var det främst irakiska ”anhörighetsinvandrare” som gavs uppehållstillstånd. För femte året i rad ökade invandringen.

Silbersky försvarar Landskronamördaren

Migrationsverket: Massinvandringen ökar med 16 procent

Migrationsverket uppskattar att invandringen till Sverige kommer öka med 16 procent under 2010. Främst kommer immigrationen från Somalia och Afghanistan att växa, eftersom dessa länder klassas som ”krigszoner” dit inga asylsökande kan avvisas. Migrationsverket bygger sin analys på FN:s flyktingskommissariat, UNHCR:s senaste rapport om ”flyktingströmningarna” till Europa. Enligt FN-organets statistik, vilken utgår ifrån antalet registrerade […]

Fackförbund omhuldar främlingar

Samtidigt som arbetslösheten breder ut sig över Sverige vill fackförbundet Jusek och dess ordförande Göran Arrius, satsa på invandrande akademiker. Arrius varnar i en debattartikel att värdefull kompetens annars kommer att gå förlorad.

SD: Sahlin underblåser antisemitism

I efterdyningarna av den mångomtalade Reepaluaffären försöker Sverigedemokraterna profilera sig. På bred front går partiet ut och anklagar socialdemokraternas Mona Sahlin och Ilmar Reepalu för att underblåsa den ”nya antisemitismen”.

Det ariska Amerikas undergång

Året 1980 publicerade William Pierce – dedikerad nationalsocialist och grundare av den amerikanska organisationen National Alliance – en mörk framtidsvision. I Varför Västerlandet kommer att gå under slår Pierce fast att den vite amerikanen lever i stiltjet före stormen.

Kommunpamp trampar Sion på tårna

Kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Ilmar Reepalu (S), har begått den värsta av dödssynder. I en intervju för Skånska dagbladet dristade sig Reepalu att likställa antisemitism med sionism.

Köp den – studera den!

Nationalsocialismen – den biologiska världsåskådningen är en ypperlig sammanfattning av organisationens världsåskådning, skriver Jakob Haskå i en recension.

Reinfeldt röjer väg för SD

2010 är som bekant valår. Under årets första veckor har de väldirigerade sammanstötningarna mellan diverse riks-politruker markant ökat. I en radiodebatt mot Mona Sahlin kunde det skönjas en öppen flirt med ”främlingsfientliga” väljare av statsministern.